Şimdi Ara

1.4 tsi dsg vs 1.6 valvematic cvt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracı test ettim ve aldım hızlanması 1.4 tsi ile aynı gibi geldi aracı teslim alayım hızlanma ve yakıt videolarını ekleyeceğim araç 1.6 advance skypack multidrives 53000 tl fiyat nasıl
  • Fiyat gayet güzel. Aynı fiyata 1.2 tsi dsg comfort golf ancak alabiliyorsunuz. Aradaki motor-donanım farkı da cabası. Güle güle kullanın.
  • Tşk ederim bende öyle düşündüm vw bana hep itici geldi şu piyada tutulma olayı tek iyi yanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun. Bence doğru tercih yaptınız.

Allah "kapışmasız", kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
  • Tşk ederim :)

• ufak bir hız denemesi yaptım ilk mesaja ekledim.
  • ilk kalkış da oldukca ağır kalmıs ama sonrasın da toparlıyor . rodaj sonrası tüketim video ve resımlerı eklersen iyi olur

hayırlı olsun .
  • Golf 7 1.4 tsi 122 ile bir yarış yaptık merakımda gitti arkadaşlar kalkışta 2 boy golf uzadı tahminimden daha az 2 boy daha fazla açar diye düşünüyordum çünkü yol yukarı eğimliydi ama sonra yakalayıp geçtim düzde, rampa yukarı tekrar yakaladı ama yarış bu kadarla bitti. video alamadım ikimizde arabada yalnızdık sonuç olarak düşüncem düzde auris rampa olunca golf düzde yakaladığımda 180 km hızdaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastan -- 9 Haziran 2013; 20:44:53 >
  • Golf 7 1.4 tsi 122 ile bir yarış yaptık merakımda gitti arkadaşlar kalkışta 2 boy golf uzadı tahminimden daha az 2 boy daha fazla açar diye düşünüyordum çünkü yol yukarı eğimliydi ama sonra yakalayıp geçtim düzde, rampa yukarı tekrar yakaladı ama yarış bu kadarla bitti. video alamadım ikimizde arabada yalnızdık sonuç olarak düşüncem düzde auris rampa olunca golf düzde yakaladığımda 180 km hızdaydık.
  • Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum ama Honda da yeni jazz ile çift kavramalı şanzımana geçti. Bu durum bende çift kavramalı yarı otomatik teknolojisinin CVT den üstün olduğu hissi uyandırdı. Ayrıca golf Dizel dsg ve auris cvt test ettim. Aurisde çok fazla motor sesi var. Golf dizel olmasına rağmen çıt yok. Ama aurisi daha çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musartar

Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum ama Honda da yeni jazz ile çift kavramalı şanzımana geçti. Bu durum bende çift kavramalı yarı otomatik teknolojisinin CVT den üstün olduğu hissi uyandırdı. Ayrıca golf Dizel dsg ve auris cvt test ettim. Aurisde çok fazla motor sesi var. Golf dizel olmasına rağmen çıt yok. Ama aurisi daha çok beğendim.

Sürüşe göre değişiyor auris in sesi sakin kullanımda hiç ses yok ama performanslı kullanınca sesli oda sportif hissi veriyor ben seviyorum motor sesini
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.