Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: goofyitu

o hizlar sadece otobanda yapıldı yerlesim birimleri giris cikislari dahil 60-70 i gecmem
    sonunda yazmissiniz zaten, 190ytl lik benzini dusuneceksem gider dizel alirim
    hiz limiti 90km dir kimse bu limitleri gecmiyor yani?
    ben hızlıyım hızlı giderim basarim demiyorum yol neyse ona gore kullanıyorum,surda bu yaktı surda su kadar yakıyor demek anlamsız onu soyluyorum
    soyle surdum gaza dokunmadim turbo devreye girmedi hic 5lt yaktı muhabbeti yakılacak bir motor degil tsi 140hp
    zevkler ve renkler tartisilmaz tabi

Yazdıklarımı tam olarak okumamışsın arkadaşım.
    Sence ülkemizin otobanlarında senin belirttiğin sürratlerde gitmeye elverişli mi?. 220 km sürratle giderken frene bastığında kaç m sonra duracağını biliyormusun?. 500 m sonra yola bir insan veya hayvanın atlamayacağının garantisi var mı?
    Bende Golf GT sport var. Eğer benim arabamın donanımları bir dizel arabada olsa ve şu an kullandığım araba ile aynı fiyata satılsa hiç düşünmeden gider dizel alırım.
    Benim için yakıt sarfiyatından daha önemli şeyler var hayatımda. Eşim ve çok sevdiğim oğlum var. Oğlumun büyümesini görmek, 260km/h sürratle gitmekten daha fazla zevk veriyor bana.
    Dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.

• okudum yazdiklarinizi

hiz limiti demissiniz
    kazadan bahsetmissiniz

pahalı benzin demissiniz
    yakıt sarfiyati demissiniz
    tasarruf demissiniz

ben son 3 unden bahsediyorum bir daha yazayim,zaten benzin pahali,en pahali ulkeyiz,yakit sarfiyati ve tasarruf
    bunlar icin bende 140hp lik tsi almaya ne gerek var diyorum,hem pahali hem cok yakıyor ,az yaktırmak icin bu kadar kasmaya gerek yok,gereksiz guc,turbo ve supersarj fuzuli,30-35 liraya cok guzel az yakan dizeller var
    40 liraya donanımlı dizeller mevcut
    bu "biraz" 1000 liraya cep telefonu alip 3 ayda 1 kontor yuklemeye benziyor "bence" (orneklemedir)
    "zevkler ve renkler tartisilmaz"

bursa ve izmir otobanları guzel,buralarda insan veya hayvan cikma olasiligi normal 90 la gittigimiz yollardan daha az yok gibi birsey
    yakıt sarfiyatını yazmistim ben, siz donanım ,guvenlik ve aileye girdiniz karisti isler
    siz de haklısınız

• quote:

okudum yazdiklarinizi

hiz limiti demissiniz
    kazadan bahsetmissiniz

pahalı benzin demissiniz
    tasarruf demissiniz

ben son 3 unden bahsediyorum bir daha yazayim,zaten benzin pahali,en pahali ulkeyiz,yakit sarfiyati ve tasarruf
    bunlar icin bende 140hp lik tsi almaya ne gerek var diyorum,hem pahali hem cok yakıyor ,az yaktırmak icin bu kadar kasmaya gerek yok,gereksiz guc,turbo ve supersarj fuzuli,30-35 liraya cok guzel az yakan dizeller var
    bu "biraz" 1000 liraya cep telefonu alip 3 ayda 1 kontor yuklemeye benziyor "bence" (orneklemedir)

bursa ve izmir otobanları guzel,buralarda insan veya hayvan cikma olasiligi normal 90 la gittigimiz yollardan daha az yok gibi birsey
    yakıt sarfiyatını yazmistim ben, siz donanım ,guvenlik ve aileye girdiniz karisti isler
    siz de haklısınız

35 - 40 liralık dizellerin motor gücü en fazla 90 beygir arabaya 4 kişi al klimayı aç bak nasıl bağırıyor ayrıca bakımı da cabası dizel dediğin zaman beygir ve çekiş güçlü olmalı bak volkswagene adamların dizelleri en az 105 hp tabi onların da vergisi çok bu yüzden motorinle benzin arasındaki fark 25 kuruşsa gider tsı 122 alırım hem güç hem tasarruf hem de vergiden yırtarım olay budur

• citroen c4 110hp
    ford focus 110hp
    peugeot 308 110hp
    hyundai i30 115hp
    fiat bravo 120hp
  • quote:

citroen c4 110hp
    ford focus 110hp
    peugeot 308 110hp
    hyundai i30 115hp
    fiat bravo 120hp

Bunların arasındaki hiç bir arabada GT sporttaki donanım ve kalite yok. Ayrıca donanımlı denilende 40000 YTL nin üzerinde.
    Dizel mi benzinli mi konusu son zamanlarda iyice çorba oldu. Dizele gelen son zamlardan sonra.
  • arkadaşlar dün bi kaza gördüm golf 1.6 FSI ile yeni civic kafa kafaya girmişler size yemin ediyorum ki honda 2 ye katlanmış akordiyon gibi golf ün ön dağılmış ama şase taş gibi ya... vay anasını dedim
  • Kazada bir araç ne kadar çok parçalanırsa o kadar da çok enerji dağılır veya absorbe edilir dolayısıyla sürücünün yaralanma riski azalır diye biliyorum. Yeni araçların çoğu kazalarda daha fazla dağılmak üzere tasarlanıyorlar.
  • civic yanlıs hatırlamıyosam Ncap'ten 4 yıldızlı, golf ise 5. tabi ki aracın on tarafının fazla ezilmesi fazla bir şey ifade etmiyo aynen üstteki arkadasın dediği gibi ama ondan bir üstteki arkadasın dedigi gibi civic ikiye katlanmışsa eger tabi bu pek de iyi sayılmaz :) ben de gecen sene bir 75model station bir torosun sol arka köşesine vurmustum golfV ile, onun sadece 10cmllik arka farı kırlıdı ve egzozu yamuldu bizim arabada 4,5milyarlık hasar cıktı düşünün artık :) ama arabanın içindekilere sorsanız dogru dürüst sarsılmadılar bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: UT

Kazada bir araç ne kadar çok parçalanırsa o kadar da çok enerji dağılır veya absorbe edilir dolayısıyla sürücünün yaralanma riski azalır diye biliyorum. Yeni araçların çoğu kazalarda daha fazla dağılmak üzere tasarlanıyorlar.

Yolcu bölmesi hariç tabiki.
  • kazadan sonra araca bakın.kabin bölgesinde bükülme burkulma varsa o zaman güvensizdir.motor kaputunun yok olması aracın saglam olmadıgını göstermez
  • 1.4tsi 170hp golf kullandım sanki 1.4 deyilde 2.4 gibi geldi bana
    lastiklerine baktım biraz otoyolda gazlıyayım diye 225/45/17 iyi
    ebat dedim golf genelde 80 yada 70 yanak kullanır araç
    mükemmel çıktığım hızı yazmaya gerek yok dedikodu olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

1.4tsi 170hp golf kullandım sanki 1.4 deyilde 2.4 gibi geldi bana

hocam naaptin? 80 ya da 70 yanak??? vw traktör var mı yahu

• Sevgili Aatabay

Yazılanların hepsini okumadiniz sanırım,bu motorlarla 140lik tsi yi kiyaslamiyoruz.

Ben 140hp araba alip 100km de 1-2lt benzinin dusunulmemesi gerektigini ,aracin zevkine varılması gerektigini dusunuyorum,bazı arkadaslar ,90 la gidip supersarj ve turboyu kullanmadan araci surerek tasarrufu dusunuyor,bende benzinin pahalı oldugunu daha uygun fiyatla daha az yakan dizeller bulundugunu tsi ya gerek olmadigini soyledim,bunun uzerine dizellerin 90hp oldugu ve cekmedigi iletildi bende bunun uzerine bu sınıftaki bazı dizel araclari listeledim.

Ben 140 lik tsi shibiyim ve aracimdan son derece memnunum

saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

quote:

citroen c4 110hp
    ford focus 110hp
    peugeot 308 110hp
    hyundai i30 115hp
    fiat bravo 120hp

Sevgili goofyitu,

Bu yazdigin arabalardaki motorlarla 140 hp Jetta motorunu kiyaslamak pek mantikli degil umarim farkindasindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 10 Temmuz 2008; 21:53:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kudretturk

quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

1.4tsi 170hp golf kullandım sanki 1.4 deyilde 2.4 gibi geldi bana

hocam naaptin? 80 ya da 70 yanak??? vw traktör var mı yahu

hala 65 yanak kullanılmiyormu? tsi 122hp lerde
    önceki kasalarda 70 yanak olanlar vardı
    bizim yollarımızın lastiği 65 iyidir
    daha küçük yanaklar süspansiyonu harap
    eder

• nabza göre serbet hocam bu benzin zamlarında genelde tasarruf oluyor zevk almak 2. plana atılıyor

ama ben %60 motorun keyfini %40 ekonomi babam %100 ekonomi yapıyor bu motorla(tsi 140 jetta ile)
  • bir litre ile kaç km gidiyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

arkadaşlar bugün babamla ablam izmir yolculugundan döndüler
    hemen sordum yakıt sarfiyatını
    toplam 260 ytl lik benzinle tam 1327 km yaptıgını söyledi
    bunuda 260/1327=0.195 gayet iyi bir deger hele son artan benzin zamlarına bakarak

arac 5bin km de 140 lık jetta tsi comfortline
  • quote:

okudum yazdiklarinizi

hiz limiti demissiniz
    kazadan bahsetmissiniz

pahalı benzin demissiniz
    tasarruf demissiniz

siz de haklısınız

dostum bende sana katılıyorum.yani madem 90 la gideceksen ne diye 140 hp araç aldın derler adama.bunun 122 hp olanıda var.gerçi o bile fazlada.

yalnız verdiğin örnek yanlış ben düzelteyim.n95 teli olan bir kişinin o makinayı sadece konuşmak için kullanması benzetilebilir

• ya arkadaşlar ben ktunnel.com dan youtubeye baglanmak istiyrum giriyrumda ama tam vidoe çıkacagı yerde u yazıyla karşılaşıyorum Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. ancak adobes flash yüklüyorum ama yine giremiyrumm sinir oldummmmm yardımcı olurmusunuz yada genel olarak istede bi problem mi var acaba siz bi denesenizzz
  • arkadaşlar 140 dsg bir golf km de ne kadar yakar?
    ful doldurduğumuz zaman ne kadar gidiyor araçlarınız?
  • Ktunnel.com yerine NinjaProxy.com, FastFreeProxy.com ve de HideMyAss.com proxy hizmet sitelerini dene bir de Alonso.

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

ya arkadaşlar ben ktunnel.com dan youtubeye baglanmak istiyrum giriyrumda ama tam vidoe çıkacagı yerde u yazıyla karşılaşıyorum Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. ancak adobes flash yüklüyorum ama yine giremiyrumm sinir oldummmmm yardımcı olurmusunuz yada genel olarak istede bi problem mi var acaba siz bi denesenizzz
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.