Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr, resimleri nası göndericez?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltakanat

Arkadaşalr, resimleri nası göndericez?.

www.resimekle.gen.tr ye gir. "Gözat"ı tıkla. Açılan pecereden resmi bul, seç. Anlaşma koşullarını kabul et. "Yükle"yi tıkla. Gönderme bitince ekrana bazı linkler gelecek. Orada " Herhangi bir forumda resminizi paylasmak icin: " yazılı kutucukta yazan linki olduğu gibi kopyala. Buradaki yazdığın mesaja yapıştır.
  • arkadaşlar ben 3 ay önce golf tsi 140hp aldım, 3 aydır kullanıyorum, uzun yolda 220kmyi gördüm. 200kmye kadar hiç zorlanmıyor. biraz abartı gibi ama şöyle de bir durum var 0-100 hızlanmayla 100-200 hızlanma süresi çok yakın. arabanın hızı ne olursa olsun aynı torku üretmeye devam ediyor. sessiz bir yolda müziği filanda açmadan sadece motoru dinlemenizi tavsiye ederim. ivmesi çok süper, gücü hiçbirzaman kaybetmiyor.

arabanın yakıt tüketimi kullanıma göre değişiyor. şehiriçinde 50km hızı geçmeden kullanırsanız fazla dur kalk yapmazsanız 100km/5lt yakıt tüketiyor. bu tabi en iyi koşullarda. normal şehiriçi yakıt tüketimi 7lt civarında. uzun yolda yakıt tüketimi 90km hızla giderseniz 5,5lt. eğer tam gaz giderseniz 180nin altına düşmezsiniz zaten ozaman tüketim 13-14lt.
  • daha ne istiyorsunuz işte makina bu TSI
    bide arkadaşlar bu makina içeri yol sesini alıyor mu benim kullandıgım test aracında 18 inç jant vardı yolun gürültüsü içeri fazla giriyordu servis elemanı lastikler 16 inç olsa içeri ses almaz dediler.gerçekte durum nedir.
    şimdiden teşekkürler
  • alıyor. jant ile alakası yok.
  • vw ciler yalan sölemiş o zaman. ama ben şunun için sordum araç yol sesini içeri çok alıyordu hatta yanımdaki servis elemanına cam açıkmı diye sordum. kafam karıştı şimdi
  • kardeş 1.4 tsi jettam var ama 170 ps manyak bişey yanında 5.25 bmw halt işler kaçma zaten 1000 ytl civarında ucuzladı
  • 170 ps jettam var , boyum 1.85 hiçbir problem yok zaten direksiyon kademe ve derinlik ayarlı sıkıntılı hiçbir durumu yok tavsiye ederim .
  • peki yol aracın izolasyon durumu nedir. anlatabilirmisiniz
  • Sadal, ankaradaysan bir akşam gezelim. kendin gör :)
  • 140 bg olanı bir kaç kez sürdüm,GT'den bariz olarak daha sessiz.
    Kastım motor sesi değil,yol gürültüsü.İki araçtada motor sesi çok güzel,yüksek hızlarda böğürme değil tatlı mekanik/turbo sesi geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sadall

peki yol aracın izolasyon durumu nedir. anlatabilirmisiniz

• deltakanat teklifin için teşekkür ederim ama ne yazıkki şuan ankarada degilim keşke daha önce olsa idi bende ankarada idim ama neyse nasip deilmiş.
    GARIBALDI zaten benimde bahsettiğim husus yol gürültüsü yoksa motorun sesine hasta oldum
    cevaplarınız için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar, Jetta 1.4 140Hp Comfortline Manuel aracı hangi bayiden daha ucuza ve kaça alabiliriz?
  • 5.9 oldukça iyi ama arkadaş pek agresif kullanmamış gazı kökleyince tüketim 14-15 lt/100 bulabiliyor tabi anca o zaman turbo olduğu anlaşılıyo ama genel olarak kullanışlı ve kaliteli bir araçAma VW fiyatları keşke biraz daha rekabetçi olabilse astrayla kıyaslandığında çok pahalı
  • yaww kardeşim sen istersen 1.4 istersen 1,6 motor kullan gazı köküne kadar basarak kullan 12 13 lt asla düşmez birde bu makinada turbu var o zaman 15 i görür zaten adamlar ölçümlerde 0-99 km hızla kullanımda 5,9 demiş. ben bu arabayı uzun bir süre test ettim 90 k. hızda klima açık 5 ila 6.5 arasında salınıyordu onun için tsı güzel makina
  • resim yollama denemesi yapayım dedim de en sonunda resim nasıl yollanıyor onu ögrendim bide şu imza nasıl degişiyor W yerine V yazmışım bu hatayı düzeltemiyorum da
    şimdiden teşekkürler.

• Profiline girip imza linkinden düzeltebilirsin
  • arkadaşlar TSİ comfortline jetta sahibi olarak ne isterseniz cevaplamaya çalışırım....daha ilk depom ben ve dr arkadaşım beraber aldık onda da megane 2 vardı ...neyse ...araç 1 depo benzin aldım 396 km de benzin göstergesinin 3te 1 i daha var görünüyor .net olarak 5 000 km den sonra sanırım daha az yakacak...devir 1200 ü geçince ivmelenme güzel ama ilk kalkışlarda yeni olduğundanmıdır bilmem megane 2 1.6 16 v kadar çekmiyor.araba dolu iken rampada durdum tekrar hareket ettiğimde motor isteksiz kalkıyor yani 1.4 araçlar gibi...

süspansiyon çok sert geldi .arabanın izolasyonu çok güzel ama lastik sesi alıyor,hele bozuk asfaltta bayağı ses alıyor...o yüzden continentalleri michelinle değiştirsem diye düşünüyorum acaba ne kadar keser? en beyenmediğim yönü ise arka ortada klima üfleme yerleri çok önde ortada oturana ayaklarını koyacak yer yok bir de arka camlar çok ince ...başka da bir şeyi yok şimdilik ... otobanda cruise controlle 5 viteste 110 sabitleyince yakıt 5.5 i gösteriyor ,bu yönü çok iyi üstelik hafif rampa vs dinlemiyor yüksek devirlerd çok iyi çekiyor. henüz asılmak istemiyorum ama gücün farkına varmamak elde değil.

yeni tsi motor ise çıkmış bile worldcarsfan adresinde var.122 hp çift şarjı iptal etmişler sanırım bayağı bayağı tsi ye tamgaz giriyor vw.

bu araç hakkında merak ettiklerinizi seve seve yazarım....saygılar...
    yeni tsi .......

• hayırlı olsun kardeş. kazasız belasız günler dilerim. sen 100 km de ortalama ne yakıyosun onu yazarsan sevinirim. bende o yol sesinden çok şikayetçiyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.