Şimdi Ara

1.4 turbo 140 hp almak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GILMOUR

2012 1.4t cosmo manuel sahibiydim,Kasım ayında sattım
    Araç ağır olmasına rağmen direksiyon ve kullanım yumuşak kullanıcı dostudur.
    Araç heybetli bir duruşa sahip bunun sonucunda yakıtta cimri değil.
    İstanbul şehiriçi ortalamam 9-10 litre arasında bir değere sahipti.
    Kaliperden kaynaklı olarak süspansiyonu biraz sesli çalışır.
    Ayrıca ikinci el araç alacak olanlar aracın devirdaim pompası ve volantını kontrol ettirmeli.

Cosmo ;

Orijinal alarm
    Deri koltuklar
    Ön park sensörü
    Xenon adaptif far sistemi
    Otomatik katlanır aynalar

Ama sportun direksiyonu ile jantı tartışılmaz , cosmodan güzel.

Alıntıları Göster
    2015 Aralık sonunda aldığım 1.4 Turbo sport otomatik J kasa HB ile geçen hafta ilk kez uzun yol yaptım. Aracı teslim almadan önce servisin kendisine servis garantili Landirenzo yağlamalı sistem LPG taktırmıştım (servis biraz pahalıya taktı ama garantiden dolayı oraya yaptırdım). yaklaşık 115 km/h ortalama ile araç 18 kr yaktı inanamadım. Balıkesir şehiriçinde de 0,196 kr yaktı.

Araç zaten kalite olarak 10 numara. LPG de hiç performans kaybı hissetmedim. 1.4 turbosu olan arkadaşlara şiddetle LPG yi tavsiye ederim. Zaten bu araç için söylenebilecek tek olumsuz şey yakıt tüketimi idi. O da LPG ile aşılmış oluyor.

Bu arada 2015 modeller de bayinin söylediğine göre çelik subap kullanılmış, o yüzden daha önce karşılaşılan subap erimesi olayı bunlarda yokmuş. Hangi modellerde kullanıldığını bayilerden öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

2015 Aralık sonunda aldığım 1.4 Turbo sport otomatik J kasa HB ile geçen hafta ilk kez uzun yol yaptım. Aracı teslim almadan önce servisin kendisine servis garantili Landirenzo yağlamalı sistem LPG taktırmıştım (servis biraz pahalıya taktı ama garantiden dolayı oraya yaptırdım). yaklaşık 115 km/h ortalama ile araç 18 kr yaktı inanamadım. Balıkesir şehiriçinde de 0,196 kr yaktı.

Araç zaten kalite olarak 10 numara. LPG de hiç performans kaybı hissetmedim. 1.4 turbosu olan arkadaşlara şiddetle LPG yi tavsiye ederim. Zaten bu araç için söylenebilecek tek olumsuz şey yakıt tüketimi idi. O da LPG ile aşılmış oluyor.

Bu arada 2015 modeller de bayinin söylediğine göre çelik subap kullanılmış, o yüzden daha önce karşılaşılan subap erimesi olayı bunlarda yokmuş. Hangi modellerde kullanıldığını bayilerden öğrenebilirsiniz.

Bende aralık ayında sıfır km 1.4 t sedan sport otomatik araç aldım çok araştırdım lpg olayını ama suaplarda bir değişiklik yok hala hafif alaşımlı. Bayi size sırf lpg takmak için yalan söylemiş.
    Keyfinizi bozmayın tadını çıkarın en fazla 1500 2000 verir subap degistirirsiniz. Bende taktiracagim ama 1 yıl sonra. Kayseri olgun lpg landi turbo evo kite 2300 + 3 yıl komple motor garantisi için 177 tl istediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafii -- 10 Şubat 2016; 8:24:17 >

• coupant kullanıcısına yanıt
    sırf "1.2 tsi ile aynı gücü alırsınız " yazdığınız için üye girişi yaptım ve cevap vermek istiyorum; neye göre bunu yazabildiniz anlamak gerçekten çok güç 1.4 T j kasa kullandınız mı hiç ? yada 1.4 t de deviri 2.viteste 60 a zorlayıp atak kalkışlar yaptınız mı ? neye göre hangi kriterlere göre bunu yazdınız ? birisi 105 beygir birisi 140 beygir 35 beygir fark boru mu size göre ? açıklarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankir

sırf "1.2 tsi ile aynı gücü alırsınız " yazdığınız için üye girişi yaptım ve cevap vermek istiyorum; neye göre bunu yazabildiniz anlamak gerçekten çok güç 1.4 T j kasa kullandınız mı hiç ? yada 1.4 t de deviri 2.viteste 60 a zorlayıp atak kalkışlar yaptınız mı ? neye göre hangi kriterlere göre bunu yazdınız ? birisi 105 beygir birisi 140 beygir 35 beygir fark boru mu size göre ? açıklarsanız sevinirim :)

Aradaki 35 beygir aktarma organlarının vw kadar verimli olmamasına ve ağırlık farkına gidiyor hocam. Sütçü beygiri ifadesi ile de anlatılmak istenen budur. K kasa da bu söyleme karşı verilmiş tokat gibi bir cevaptır.

Opel Astra 140 hp 0-100 km/h 9,8 saniye
    Seat Leon 110 hp 0-100 km/h 9,9 saniye

80-120 km/h, 120-160 km/h. Burda durum nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 17 Şubat 2016; 19:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Hocam siz kac taktirdiniz ,garanti durumu nedir ?

• texmo kullanıcısına yanıt
    Ben landirenzoyu serviste her şey dahil 3500 tl ye taktırdım ve aracın kendi garantisi bitene kadar motor garantili. Dışarıda mutlaka daha ucuza taktırabilirsiniz ama ben servis garantili olduğu için üçe beşe bakmadan servise taktırtmayı tercih ettim.
    Ben açık konuşayım aracın ağır olması benim bariz hoşuma gidiyor. zaten Astra j dıştan geniş "balina" konseptli bir araç. Leon ise "kurşun" ben durupta 1.4t yerine 1.2t araç almam. her ne kadar 0-100 değerleri birbirine bariz yakın olsa bile. bu fındık motorların bir gün fire vereceği kanaatindeyim. çok büyük teknoloji ancak daha piyasada yeniler. ben 1.2 tsi jettada kullandım 1.4t 1.6 cdti astra j - k da kullandım fakat gerek araç konforu gerek güven konusunda astra bu sınıfıta bana en çok güven veren araç oldu. yola yayılıyor araç. benim derdim aşırı hız diyenler zaten 1.4t 1.4 tsi bakmasın 1.6 T baksınlar.
  • Hocam astra j ye en uygun fiyatlı lpg sistemi hangisi olur açaba 1.4 turbo düşünüyorum yıllar önce 1.6 180 hp olanı almıştım vw lpg montajı yaptırmıştım ancak 6 7 yıl olsu geçmişte kaldı şimdi bir 1.4 alayım lpg atiker yada romano düşünüyorum tavsiye eder misiniz
  • Bende 2012 sport +stil paket alarak aranıza katıldım. Lakin lpg yi pek düşünmüyorum. Yılda 12.000 km yapıyorum. Buna göre hesap yaptım yıllık bakım filan çıkınca 1200 lira kar oluyor. Lpg 3.000 + ruhsat+ sızdırmazlık + ek 1 belgesi + muayene = 3350 ediyor. Yıllık bakıma 100 verilse 3 yıl sonra 3350+300=3650 ediyor. 3 yıllık kar 3.600 lira, 3 yılda lpg ye harcanan para 3.650 lira. Ayrıca lpg den dolayı bujiler her yıl değişmeli buradan da 150 TL ekliyorum etti 3.800 tl. 3 yıl kullansam bile kara geçemiyorum.

Bu nedenle yıllık 15.000 km den az Seyehat edenler boşuna taktırmasınlar değmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrKntr

1.4. T 2015 Sport AT kullanısıyım. Aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şüphe yok ki fiyat/performans adına alınabilecek bu segmentteki en iyi araç diyebilirim.

Yol bilgisayarınızdaki ortalama hızı ve ortalama tüketim değerlerini paylaşabilir misiniz?
    İstanbul şehiriçinde ortalama hız 18/25 km arasında. 2004 yılından beri bir adet otomatik benzinli, bir adet manuel benzinli ve son olarak da 1.3 manuel dizel kullanmaktayım (İstanbul şehiriçinde ve her üç aracım da Opel Astra idi). Bu araçlarımdan otomatik benzinlisi 100 km de 11 lt, manuel benzinlisi 9,5 lt, dizel olanı ise 6,8 lt yakıt tüketiyor(lardı).
    Aracımı yine sıfır bir araçla daha doğrusu sıfır km bir Opel ile değiştirmek istiyorum. Bu yüzden de yakıt tüketim değerlerini öğrenmek istiyorum.
    Yukarıda bahsettiğim her üç aracımı da İstanbul da kullandım ve ortalama hızları sırasıyla; 25/22/22 km saatti.

• Ortalama hız 24 km tüketim 8.3 lt 1.4 t otomatik. Kayseri ş.içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafii

Ortalama hız 24 km tüketim 8.3 lt 1.4 t otomatik. Kayseri ş.içi
    İlk iki aracını toyota almış biri olarak; opel astra pişmanlıktır diyebilirm. 2014 model J kasa kullanıcısıyım, araç henüz 24.000 km'de. Toyota'nın gerek mekanik olarak sorunsuzluğunu, gerekse servis kalitesini çok özledim. Bunu ilk fırsatta satıp avensis alacağım
    Ben araçta konfordan çok mekaniğe önem veririm, herkesin görüşü farklı olabilir. Kimsenin gitmediği yollardan gidiyorum bazen. Konfor; gecenin köründe bir yerde beni yarı yolda bırakan aracın içinde ancak rahat uyumamı sağlar. Astra ile şehirlerarası yollarda bu yüzden sürekli diken üstünde gidiyorum. Ya motor ikaz ışığı yanıyor, ya fakir karışımdan ötürü araç 120 den yukarıya çıkmıyor. Öyle agresif makasçı bebelerden de değilim aracı bir kere bağırttığım yok. Sabah kontağı çeviririm "soğutucu az" diye uyarı verir, insan bir günaydın der yahu soğutucuya bakıyorum azalan bir şey yok. Servise götürdüm "kronik bir sorun ama garantiden değişmiyor malesef" diye saçma sapan bir cevap aldım. Kornaya 3 saniyeden uzun basamıyorum zira anında detone oluyor. Bununla da ilgili servise götürdüm "uzun basmayın, bu kornalar böyle. Değiştirmek isterseniz siz bilirsiniz ama garantiden değişmez 180 lira" dediler. Sıfır aldığımda far içlerinde kirli bezle silinmiş gibi lekeler vardı gösterdim "iç basınç - dış basınç farkından buhar olur leke olur bunlar normal" dediler. Far demişken, aracın aküden kaynaklı bazen farları açıkken stoplar devreye girdiğinde, ne bileyim iç aydınlatmalardan birini yaktığımda, camları kaldırdığımda vs bildiğin voltajı düşüyor. Bununla da ilgili servise götürdüm "ölçeriz" dediler, ölçmediler. Ölçselerdi muhtemelen kullanıcı hatası diyip yine sallayacaklardı beni..
    Yani küfür edicem ulan arabaya hırsız girdi,cam çerçeve indi neyse alarm taktıralım dedim.. Desi, cenmax hangisini aradıysam J kasa opel için montajı sorunlu biraz diyorlar. Araç alarma bile adam akıllı uyumlu değil.
    Başlığı görünce aklıma gelen sorunlarımı yazmak istedim.
    Yiğidi öldür hakkını ver diyebileceğim şeyler de var elbet, araç oturaklı. Hepsi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: terkene

quote:

Orijinalden alıntı: SrKntr

1.4. T 2015 Sport AT kullanısıyım. Aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şüphe yok ki fiyat/performans adına alınabilecek bu segmentteki en iyi araç diyebilirim.

Yol bilgisayarınızdaki ortalama hızı ve ortalama tüketim değerlerini paylaşabilir misiniz?
    İstanbul şehiriçinde ortalama hız 18/25 km arasında. 2004 yılından beri bir adet otomatik benzinli, bir adet manuel benzinli ve son olarak da 1.3 manuel dizel kullanmaktayım (İstanbul şehiriçinde ve her üç aracım da Opel Astra idi). Bu araçlarımdan otomatik benzinlisi 100 km de 11 lt, manuel benzinlisi 9,5 lt, dizel olanı ise 6,8 lt yakıt tüketiyor(lardı).
    Aracımı yine sıfır bir araçla daha doğrusu sıfır km bir Opel ile değiştirmek istiyorum. Bu yüzden de yakıt tüketim değerlerini öğrenmek istiyorum.
    Yukarıda bahsettiğim her üç aracımı da İstanbul da kullandım ve ortalama hızları sırasıyla; 25/22/22 km saatti.

Merhaba aracım şu an 3200 km yaklaştı. İlk zamanlarda kış şartları etkisi ile 10 - 12 lt arası değişiyordu. Güncel veriler ise son 130 kmde hız ort. 37 tüketim ise 8.2 gösteriyor. Sürekli şehir içi tüketim. Yalnız bu arada lpg dönüşümünü de tamamladığım için benzin işinden kurtuldum sayılır. Bilgilendirme amaçlı yazayım lpg ile 4 depo bitti 30 lt lpg ile ortalama 260 km yol yapıyorum aynı şartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrKntr -- 27 Mart 2016; 10:40:41 >

merhaba arkadaşım

Araç almak istiyorum ve bugün istanbulda birkaç markaya da bakma şansım oldu vw folg,yeni opel astra hb.,kia ceed...
    Açıkçası yeni opel astra 1.4 benzinli otomatik 150 hp dynamic sunroflu olanında karar kıldım ama biraz araştırmak istedim arabayı almadan önce
    sanırım sen bu araca sahipsin araçtan memnun musun yakıt anlamında şehiriçi ne kadar yakıt tüketimi var,şanzıman olarak memnun musun
    otomatik vites düşünüyorum bende:Bu arada bu aracın fiyatı 76500 tl
    Birde son olarak golf patlak dsg şanzıman demişsin ama dsg için iyi diyorlar yanlış anlama bu konularla ilgili bilgi sahibi olmadığım için nedenini meral ettim

yardımcı olursan çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: supy

merhaba arkadaşım

Araç almak istiyorum ve bugün istanbulda birkaç markaya da bakma şansım oldu vw folg,yeni opel astra hb.,kia ceed...
    Açıkçası yeni opel astra 1.4 benzinli otomatik 150 hp dynamic sunroflu olanında karar kıldım ama biraz araştırmak istedim arabayı almadan önce
    sanırım sen bu araca sahipsin araçtan memnun musun yakıt anlamında şehiriçi ne kadar yakıt tüketimi var,şanzıman olarak memnun musun
    otomatik vites düşünüyorum bende:Bu arada bu aracın fiyatı 76500 tl
    Birde son olarak golf patlak dsg şanzıman demişsin ama dsg için iyi diyorlar yanlış anlama bu konularla ilgili bilgi sahibi olmadığım için nedenini meral ettim

yardımcı olursan çok sevinirim
    Ankara, bahçeli-eryaman 5,4-6,1 litre/100 km yakıyor hocam. Forumda 122 hp'lik golf 7'si olan bir arkadaş benim paylaşımlarımı takip ettiğini söylemişti. Yakıt tüketimlerimiz aynı demişti.

Ankara - düzce ortalama 92 km/h hızla 4,7 litre/100 km yaktı. Pompa verisi ile teyit edemedim. Çünkü birinde ekstradan 6 diğerinde 10 litre aldı. Bir daha mandal atınca ekstra benzin koydurmayacağım.

Aracın beğenmediğim tek yönü hoparlör kalitesi. Bagaja da alıştık artık. Vites geçişi soğuk havalarda biraz kemikliydi artık o da düzeldi.

Golf'ü sırf tipinden elemiştim ben hocam.

DSG'ye gelince sadece vw grubunun değil, kuru çift kavramalı tüm otomatikler potansiyel risktir hocam. Astra'nınki tork konvertörlü olduğu için ömrünü arabayla tamamlayan şanzıman türü olarak bilinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Ankara, bahçeli-eryaman 5,4-6,1 litre/100 km yakıyor hocam. Forumda 122 hp'lik golf 7'si olan bir arkadaş benim paylaşımlarımı takip ettiğini söylemişti. Yakıt tüketimlerimiz aynı demişti.

Ankara - düzce ortalama 92 km/h hızla 4,7 litre/100 km yaktı. Pompa verisi ile teyit edemedim. Çünkü birinde ekstradan 6 diğerinde 10 litre aldı. Bir daha mandal atınca ekstra benzin koydurmayacağım.

Aracın beğenmediğim tek yönü hoparlör kalitesi. Bagaja da alıştık artık. Vites geçişi soğuk havalarda biraz kemikliydi artık o da düzeldi.

Golf'ü sırf tipinden elemiştim ben hocam.

DSG'ye gelince sadece vw grubunun değil, kuru çift kavramalı tüm otomatikler potansiyel risktir hocam. Astra'nınki tork konvertörlü olduğu için ömrünü arabayla tamamlayan şanzıman türü olarak bilinir.

Alıntıları Göster
    2012 model 1.4 140 hp aracı 4 yıldır kullanıyorum.

Aracın tasarımı zevk meselesi ben şu anki K kasadan daha güzel oldugunu düşünüyorum ama farklı düşünenlere de bir şey diyemeyiz. Bu konu başta dedigim gibi zevk meselesi.

Yakıtı ortalama 6.4. Sürekli şehir içi kullananlarda tabiki daha da fazla olacaktır ama benim kullandıgım koşullarda (klima yazın sürekli açıktır) km'de 30-35 kuruş yakıyor.

Aracın 1500 kg olan ağırlıgı yeni kasada düşürülmüş. Bu mutlaka yakıtı ve seriliği düşünülerek yapıldı ancak aşırı sürat meraklısı değilseniz J kasa sizi asla üzmez. kaldı ki aracın agırlıgı ve vats baglantılı oluşu virajlarda, yol tutuşta güven verir.

Konfor; her aracta zaman içinde görebileceginiz trim seslerini (çıtırtı vs) bunda da görürsünüz. Bunun dışında gayet rahat bi kullanımı var. 100-120 km geçtiginde sol kelebek camının ordan hafif rüzgar sesi de duyuluyor.

4 sene doldu önemli bi arıza yaşamadım. Yaşadıklarım da şunlar oldu. 1 kez aracın süspansiyonlarından gelen lakırtı sesinden dolayı servise götürdüm. ( 1. yılıydı) . Kaliperlerden geldiği anlaşıldı. Sıkıldı yaglandı ses kesildi. Bi daha da ses vs yaşamadım.

Aracın kaputunun altından bir kez ıslık sesi gibi bi ses geldi. Serviste garantiden devirdaim pompası değiştirildi. Sorun çözüldü. Bi daha da o sesi duymadım.

Bunlar yaşadığım sorunlar oldu ama hepsi de bikaç saate çözülen sorunlardı. Bunun dışında gayet memnunum. Ara hızlanmaları, yokuşta çekişi, 140 hp gücüyle 200 km hızlara kadar uzayıp gitmesi bence oldukça yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilds -- 15 Ekim 2016; 16:37:41 >

• Arkadaslar merhaba, son zamanlarda sari ariza lambasi konusuyla da sizleri mesgul ederken bi taraftan da bir suredir kafamda olan bir arac degisikligi hakkinda fikirlerinizi almak istedim. 2009 yilinda polo classic, sonrasinda astra H ve suanki aracim astra J ile alman arabalarina cok alisigim diyebilirim. Halen 2012 astra j sport(makyajsiz)+stil paket(bluetooth ve sunroof) + landirenzo yaglamali sistem lpgli aracim var 70bin km.de. Bakimlarini vaktini bile beklemeden oncesinde yaptiririm hep. Aractan genel olarak cok cok memnunum konfor surus dinamikleri uzun yolu cok hosuma gidiyor. Bununla birlikte astra j lerin bir de cosmo donanimli olanlari var biliyorsunuz. Bunlarda da bi-xenon afl farlar oldugu gibi bazilarinda orjinal navigasyon da var. Aslinda benim de hep mercekli xenon far ve bu tur bir navigasyonlu araclara hevesim var. Simdi diyorumki acaba bu mevcut aracimi satip, En fazla 60-62 bandinda en az 2013 model cosmo donanim ve bi-xenon+orjinal navi+sunroof bir aracla degistirsem mi... hem 1-2yas arac buyutmus olurum hem de memnun oldugum aracima ozellikle istedigim bu donanimlaro ekletmis gibi olurum. Gerekirse yine lpg kendim taktiririm. Sizce boyle bisey gereksiz ve mantiksiz mi olur, arac degisikligi yaparsam baska bir arac mi almaliyim ya da K kasa mi almaliyim... aslinda araci degistimeyi de dusundum ama ornegin golf ve leon baksam golf fiyat yuksek gibi bu donanimlarda ayni zamanda 1.4tsi lere lpg uygulanamiyor sanirim, 1.2tsi alsam sanki 1.4t 140 hp den sonra biraz uzer gibi, dizel otomatik baksam yine fiyatlar yukari dogru cikiyo, hyundai i30 ve kia ceed pek sicak bakmiyorum, peugeot 308ler hosuma gidiyor ama onlarin da dizel otomatigi pahali.tesekkur ediyorum.sayg

NOT: Ayrica konu olarak arac tercih kiyaslama bolumune acilmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: bilds

2012 model 1.4 140 hp aracı 4 yıldır kullanıyorum.

Aracın tasarımı zevk meselesi ben şu anki K kasadan daha güzel oldugunu düşünüyorum ama farklı düşünenlere de bir şey diyemeyiz. Bu konu başta dedigim gibi zevk meselesi.

Yakıtı ortalama 6.4. Sürekli şehir içi kullananlarda tabiki daha da fazla olacaktır ama benim kullandıgım koşullarda (klima yazın sürekli açıktır) km'de 30-35 kuruş yakıyor.

Aracın 1500 kg olan ağırlıgı yeni kasada düşürülmüş. Bu mutlaka yakıtı ve seriliği düşünülerek yapıldı ancak aşırı sürat meraklısı değilseniz J kasa sizi asla üzmez. kaldı ki aracın agırlıgı ve vats baglantılı oluşu virajlarda, yol tutuşta güven verir.

Konfor; her aracta zaman içinde görebileceginiz trim seslerini (çıtırtı vs) bunda da görürsünüz. Bunun dışında gayet rahat bi kullanımı var. 100-120 km geçtiginde sol kelebek camının ordan hafif rüzgar sesi de duyuluyor.

4 sene doldu önemli bi arıza yaşamadım. Yaşadıklarım da şunlar oldu. 1 kez aracın süspansiyonlarından gelen lakırtı sesinden dolayı servise götürdüm. ( 1. yılıydı) . Kaliperlerden geldiği anlaşıldı. Sıkıldı yaglandı ses kesildi. Bi daha da ses vs yaşamadım.

Aracın kaputunun altından bir kez ıslık sesi gibi bi ses geldi. Serviste garantiden devirdaim pompası değiştirildi. Sorun çözüldü. Bi daha da o sesi duymadım.

Bunlar yaşadığım sorunlar oldu ama hepsi de bikaç saate çözülen sorunlardı. Bunun dışında gayet memnunum. Ara hızlanmaları, yokuşta çekişi, 140 hp gücüyle 200 km hızlara kadar uzayıp gitmesi bence oldukça yeterli.

Güncel

• Bende arıyorum 2015 20151.6 benzin 15 20k filan fiyatı kac olmali sizce ?
  • Vauxhall team grubuna beklerim.
     1.4 turbo 140 hp almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.