Şimdi Ara

1.4motor dizel aracimi nasil guclendiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi bayramlar. Beninm 1.4 motor dizel bir aracim var daha yeni rektefiyeden cikti ben beygirini cogaltmak istiyorum. Ama sadece dizel turbosu yoktur. Ayriyetten ben turbo taktirsam maliyeti ne olur yararlari ve zararlari nedir? Bidrechip tuning diye birsey var bu uygulama benim aracima olurmu? asagi yukari kac hp yukseltir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motoru yaptırırken söyleseydiniz usta bişeyler yapabilirdi. şimdi baştan açılacak o motor. bir ton iş var. turbo olacakta nası olacak dikiş tutacak mı çok sıkıntı çook. bence uğraşmayın 1. 4 ün canı neyki
  • Chip tuning ile turbolu araclara 30-40 hp kadar verebiliyor..duz dizele ne kadar guc kazandirir bilmem atmosferikte araciniza on bi katalizor iptali duz boru kaliteli bi son susturucu hava filtresi port polish gaz kelebek degisimi vs. İstediginiz guclere ulasabilirsiniz sonu yok bi ton sey yazarim ama maddiyat faktoru var isin sonunda kat ve orta susturucu iptali yapip duz boru cektirip guzel bi son susturucuyla aracin nefesi acilir gidisi cekisi baya bi degisir ama cok fazla ses olur onun icin vanali bi egzos sart

• Serbay06 S kullanıcısına yanıt
    Araç nedir? Dizel motor klasik mekanik pompalı mı?
  • 1.4 düz dizel motor var mı ?
    Olsa olsa 45 bg üretir en fazla o motor
  • yanlıs hatırlamıyosam 53-58 arası bişeydı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

1.4 düz dizel motor var mı ?
    Olsa olsa 45 bg üretir en fazla o motor

1.4 fiesta ise 68hp. Ama turboluydu galiba o da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motoru degisen arac alinir mi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.