Bildirim
1.5 dCi HB Clio mu / 1.4 TDi Seat Ibiza mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben clio derim. -
Clio IVquote:
Orijinalden alıntı: astegon
Ben clio derim. -
Clio -
Clio -
Bencede Clio.quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
Clio -
clio muquote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Bencede Clio.
Alıntıları Göster
-
2006 dan beri clio kullanıyorum... bencede clio ...quote:
Orijinalden alıntı: CoderAdam
clio mu
Alıntıları Göster
-
araçları ikinci el mi almayı düşünüyorsun zira ibizanın 0 km 1.4 tdi si yok diye biliyorum ---
ibizanı 1.4lt 85 hp modelini sürme imkanım oldu... özellikle yokuş yukarı tüplü şahini tipoyu tercih ederim desem yeridir ...
kolay gelsin... -
Bence İbiza yi tercih et. Cunku malzeme kalitesi olarak karsilastirma bile yapilamaz. Yakit olarak clio daha avantajli. Tercih senin yine. -
yeni ibiza birtek dizel 1.6 tdi 90 hp var oda referance paket(boş) paketle geliyor az ekleyerek 1.2tsi referance leon alabilirsen çok daha iyi olur yok eğer alamıyor baz modelde bile esp yi standart sunan mercedesle aynı motoru kullanan dci bi clio tercih et (her ne kadar boya dökülme sorunu olsada)quote:
Orijinalden alıntı: Caractre6534
Bence İbiza yi tercih et. Cunku malzeme kalitesi olarak karsilastirma bile yapilamaz. Yakit olarak clio daha avantajli. Tercih senin yine. -
Oyle tahmin ediyorum,gerek 2.el gerekse tuketim performans oraninda clio daha ustun gibi geliyor bile tasarimda son kasa icin tartismaya bile,pek gerek olmaz,heralde ancak zevk,meselesi -
ibizaquote:
Orijinalden alıntı: Evrenye
Oyle tahmin ediyorum,gerek 2.el gerekse tuketim performans oraninda clio daha ustun gibi geliyor bile tasarimda son kasa icin tartismaya bile,pek gerek olmaz,heralde ancak zevk,meselesi -
Herkese yorumlar içinn tesekkür ederım. Benim de aklımda clio var .quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
ibiza
Alıntıları Göster -
oha ya arkadaş clio gibi araba sınıfına bile girmeyen bir teneke yığınını vw grubun gözdesi ibiza ile karşılaştırma gibi bi hatayı yapmış buda yetmemiş arkasından da buna rağmen clio diyen olmuş. ayıptır ya. akıllınınbiri kuyuya bir taş atmış arkasından 30 kişi de taşı çıkarmak için kuyuya atlamış misali.... forumun kalitesi çok düştü çok.... artık foruma girmek bile içimden gelmiyor ne yalan söyliyim... nerde o eski günler... mantıklı yorumlar gerçekçi fikirler düzgün öneriler....quote:
Orijinalden alıntı: zicombilgisayar
Herkese yorumlar içinn tesekkür ederım. Benim de aklımda clio var .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderAdam -- 3 Nisan 2013; 9:07:21 >
-
hocam bu kadar marka fanatiği olmamak lazım sonuçta clio için adamlar çalışmışlar gerçekten iyi yapmışlar göz var nizam var hem ayrıca hep güvenlik donanımlarını standart sunan almanlar bu sınıfta nerdeyse esp yi opsiyonel bile sunmamışlar bazı versiyonlarda motor desen dci gayet başarılı. Seat iyi araba laf yok ama bu sınıfta clio hem daha yeni hem daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: zicombilgisayar
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
sormak bile yersiz 100 kişiden 99'u clio der 1'ide ben buraların yabancısıyım derquote:
Orijinalden alıntı: DrHw
hocam bu kadar marka fanatiği olmamak lazım sonuçta clio için adamlar çalışmışlar gerçekten iyi yapmışlar göz var nizam var hem ayrıca hep güvenlik donanımlarını standart sunan almanlar bu sınıfta nerdeyse esp yi opsiyonel bile sunmamışlar bazı versiyonlarda motor desen dci gayet başarılı. Seat iyi araba laf yok ama bu sınıfta clio hem daha yeni hem daha iyi
Alıntıları Göster
-
Clio 4 dci der susarım yakıtı kokluyor mübarek, dCi denen motor sen nasıl bir dizel ünitesin ki yakmamak için kendini zorluyorsun ve yokuslarda keçi gibi tırmanıyorsun :) -
kıliooooo -
Clio tabiki net .
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
araçları ikinci el mi almayı düşünüyorsun zira ibizanın 0 km 1.4 tdi si yok diye biliyorum ---
ibizanı 1.4lt 85 hp modelini sürme imkanım oldu... özellikle yokuş yukarı tüplü şahini tipoyu tercih ederim desem yeridir ... kolay gelsin... |
Benzer içerikler
- dacia duster nasıl araba
- toyota yaris en çok tutulan modeli hangisi
- rne alize ile rte alize arasındaki fark
- fiyat performans suv
- alfa romeo alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X