Şimdi Ara

1.5 saatlik yol(yalnız gidiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, ben gidiş geliş toplam 3 saatimi yollarda heba etmemek için ikametgahımı farklı şehre aldırıp yurda geçsem mantıklı olur mu? Aynı şehirde olduğum için yurda başvuramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzak biryere aldirabilirsen daha iyi olur sanırım tabi yine kesin değil hangi şehir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • etik değil cehenneme gidersin

• mrleadback kullanıcısına yanıt

Ankara hocam bir de ikametgahı aldirirsam yasal olarak bi problem yaşar mıyım

• Etik değil hocam biliyorum fakat şehir dışından gelen herkese çıkar diye düşünüyorum

• Lazarus1456 kullanıcısına yanıt

Orada kayıtlı görünürsün resmi evraklar oraya gelir orada oy kullanmak zorundasın vs gibi daha var

• 1.5 saat o kadar fazla gelmiyor bana ya benim lise yolu zaten 1 saat- 1 saat 10 dakika 3 araçla geçiyordu ve ben yine nispeten yakın yerden geliyordum da istanbul olduğu için toplu taşıma iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlçe farklıysa sorun olmaması lazım. Değiştirmek zorunda değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 19 Ağustos 2022; 10:3:9 >
  • gölbaşına mı hocam yolculuk  

• jiijii kullanıcısına yanıt

yok hocam Hacettepe :(

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    neredi lan ora ben 1 saatte yaka değiştiriyorum ist da her yer 10 dk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yaka değiştiriyorum da metrobüs geçmiyor buradan metrodan aktarma yapabilirim de o zaman da indiğim yer okula uzak oluyor vapurla geçiyorum sonra bir daha otobüse biniyorum

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    nereden nereye geçiyon bra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çekmeköy - Beşiktaş

• Konuyu yanıtlayanlara teşekkürler arkadaşlar, ikametgahı aldırmamaya karar verdim.

hocam benim fakültem çankayada, hazırlık gölbaşında. başta gölbaşında kalmayı düşünmüştüm de ben 1 sene hazırlık okuduktan sonra istanbulda bir üniversiteye myp ile geçiş yapacağım o yüzden gölbaşı yerine çankayada kalmayı düşünüyorum en azından hazırlık senesi eğlenceli geçer ama ulaşımı da çok sıkıntı ayrıca çankayadaki kyk yurtları çok kötü. ne yapmamı önerirsiniz?

• türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt

hocam şimdi ben gazinin hazırlığını okudum gölbaşında 40 km uzaktı yaşadığım yere 2 aktarma toplam 3 araçla git gel yaptım haftada 3 gün yüz yüze 2 gün online olduğu için.şimdi bu sene haftada 5 gün yüz yüze olursa gölbaşında kal derim 3 gün olursa çankayada kal git gel yaparsın çankayadan çok fazla uzak olmaması lazım yani mühendislik fakültesinden gölbaşı kampüsüne tek dolmuşla gidiliyor diye biliyorum ama kyk yurtları nerede bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 19 Ağustos 2022; 17:40:28 >

hocam çankayadan ortalama 1 saatte gidiliyormuş çekilir mi ki o yol? küçük bir şehirden geleceğim bir yere 1 saatte gitmeye alışkın değilim

internetten gördüğüm kadarıyla çankayadaki kyk yurtları çok kötü, çoğu 6-8 kişilik ve eski tip, hapishane koğuşu gibi  gölbaşındaki kyk fena değil ama sonuçta ankarada sadece 1 dönem okuyacağım o yüzden güzel bir yerde kalıp gezmek istiyorum, gölbaşında yapacak hiçbir şey yokmuş sanırım  

• türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt
    Hocam İstanbul'un da ulaşım yönünden farkı olacağını sanmıyorum 1saate dayanabilirsin bence zamanla alışırsın ya da golbasinda kalip sık sık merkeze gidersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.