Selamlar arkadaşlar, ben gidiş geliş toplam 3 saatimi yollarda heba etmemek için ikametgahımı farklı şehre aldırıp yurda geçsem mantıklı olur mu? Aynı şehirde olduğum için yurda başvuramıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 saatlik yol(yalnız gidiş)
-
-
Uzak biryere aldirabilirsen daha iyi olur sanırım tabi yine kesin değil hangi şehir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
etik değil cehenneme gidersin
Ankara hocam bir de ikametgahı aldirirsam yasal olarak bi problem yaşar mıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etik değil hocam biliyorum fakat şehir dışından gelen herkese çıkar diye düşünüyorum
Orada kayıtlı görünürsün resmi evraklar oraya gelir orada oy kullanmak zorundasın vs gibi daha var
-
1.5 saat o kadar fazla gelmiyor bana ya benim lise yolu zaten 1 saat- 1 saat 10 dakika 3 araçla geçiyordu ve ben yine nispeten yakın yerden geliyordum da istanbul olduğu için toplu taşıma iyiydi
İlçe farklıysa sorun olmaması lazım. Değiştirmek zorunda değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 19 Ağustos 2022; 10:3:9 > -
gölbaşına mı hocam yolculuk
-
yok hocam Hacettepe :(
neredi lan ora ben 1 saatte yaka değiştiriyorum ist da her yer 10 dk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de yaka değiştiriyorum da metrobüs geçmiyor buradan metrodan aktarma yapabilirim de o zaman da indiğim yer okula uzak oluyor vapurla geçiyorum sonra bir daha otobüse biniyorum
nereden nereye geçiyon bra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çekmeköy - Beşiktaş
Konuyu yanıtlayanlara teşekkürler arkadaşlar, ikametgahı aldırmamaya karar verdim.
hocam benim fakültem çankayada, hazırlık gölbaşında. başta gölbaşında kalmayı düşünmüştüm de ben 1 sene hazırlık okuduktan sonra istanbulda bir üniversiteye myp ile geçiş yapacağım o yüzden gölbaşı yerine çankayada kalmayı düşünüyorum en azından hazırlık senesi eğlenceli geçer ama ulaşımı da çok sıkıntı ayrıca çankayadaki kyk yurtları çok kötü. ne yapmamı önerirsiniz?
-
hocam şimdi ben gazinin hazırlığını okudum gölbaşında 40 km uzaktı yaşadığım yere 2 aktarma toplam 3 araçla git gel yaptım haftada 3 gün yüz yüze 2 gün online olduğu için.şimdi bu sene haftada 5 gün yüz yüze olursa gölbaşında kal derim 3 gün olursa çankayada kal git gel yaparsın çankayadan çok fazla uzak olmaması lazım yani mühendislik fakültesinden gölbaşı kampüsüne tek dolmuşla gidiliyor diye biliyorum ama kyk yurtları nerede bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 19 Ağustos 2022; 17:40:28 > -
hocam çankayadan ortalama 1 saatte gidiliyormuş çekilir mi ki o yol? küçük bir şehirden geleceğim bir yere 1 saatte gitmeye alışkın değilim
internetten gördüğüm kadarıyla çankayadaki kyk yurtları çok kötü, çoğu 6-8 kişilik ve eski tip, hapishane koğuşu gibi gölbaşındaki kyk fena değil ama sonuçta ankarada sadece 1 dönem okuyacağım o yüzden güzel bir yerde kalıp gezmek istiyorum, gölbaşında yapacak hiçbir şey yokmuş sanırım
-
Hocam İstanbul'un da ulaşım yönünden farkı olacağını sanmıyorum 1saate dayanabilirsin bence zamanla alışırsın ya da golbasinda kalip sık sık merkeze gidersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X