Şimdi Ara

1.5 senedir psikiyatriye gittim olmadı doktor değiştirdim olmadı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar oncelikle 20 yasindayim yaklasik 2 senedir bi hastalikla ugrasiyorum yasama istegi yok intihar etmek istiyorum hicbirseyden zevk almiyorum doktora gittim anksiyete tanisi koydu prozac yazdi bir sure kullandim ise yaramadi lustral 50mg yazdi ayni sekilde ise yaramadi 100mg te cikardi ise yaramadi surekli bi olme istedigi birsey yapmama istegi kucukken gecirdigim travmalar oldu hala olan olaylar var herneyse baska doktora gittim 4 ilac yazdi biri mide koruyucu digeri vortioksetin (isimde yanlislik olabilir) risperdal ve desyrel yazdi hala ayniyim hatta daha kotuyum son zamanlarda bi darp olayi yasandi tek tarafli ben karsilik bile vermedim o olay surekli aklimda bazen donup kaliyorum olay aklima gelince magdur taraftaydim birde magdur olmasam zoruma gitmezdi olay ssonrasi baaska doktora gittim yine risperidon turevi ilac yazdi soylemeyi unutmustum risperidon kullandigimi oda bir ise yaramadi anestezi teknisyeniyim yine cok kotu bir olay sonrasi kendimi kotu hissedip kendime midazolam yaptim bayilmisim o olayda herzamanki gittigim doktorun kulagina kadar gitti bana her zaman yazdigi concertayi bile yazmamaya basladi maddeyi kotuye kullanma tehlikesi var diye simdi ben ne yapayim ne edeyim suan hayatta olmamin tekk sebebi ailem onlar olmasa gitmistim simdiye bu doktorlar neden bir care bulamiyor neden sadece antipsikotik yazip gonderiyorlar ustune.birde.bu kendime ilac yapmam aleyhime. Oldu sanki madde bagimlisiymisim gibi davraniyor.bana dogru duzgun ilac yazmiyorlar benim.ne yapmam lazim ne oneriyorsunuz yasin 20 hicbise yasamamissin diyenler olabilir ama kimse kimseyi taniyamaz ne kiz meselesi ne ergenlik meselesi emmin olun buna aradaslar onerilerinize acigim

• demekki doktorun lafını dinlememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

demekki doktorun lafını dinlememişsin
    doktor 1.5 sene ne dediyse yaptım saati saatine aldım ilaclarımı
  • Öncelikle selam dostum.

Ben de 16 yaşındayım, Risperidon kullandım, fakat bir faydasını göremedim. Sadece uykumu getiriyordu akşamları içtikten bi müddet sonra.

Sana tavsiyem bu işi terapiyle çözmeye çalışman, ilaçlar tedavi etmiyor, sadece bastırıyor.

Bu gün ilaçlarımda değişiklik oldu, 2'den 4'e çıktı ilaç sayım.

Ben de deniyorum, olmazsa bırakmaya çalışacağım...

Sana tavsiyem ilaçları bırakıp psikoloğa görünmen, terapiyle çözülebilirse çözülsün.

Onun dışında Risperidon'la beynini uyuşturmanı tavsiye etmiyorum. Tedavi ettiği tek bir kişi bile yokken hala neyi pazarlıyorlar insanın aklı almıyor...

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre gençel -- 2 Mayıs 2018; 21:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli010101

doktor 1.5 sene ne dediyse yaptım saati saatine aldım ilaclarımı

Alıntıları Göster
    Dostum ben 7 senedir tedavi görüyorum. Kullanmadığım ilaç kalmamıştır. Bu sene iyileştim anca. Hatta halen ilaca devam ediyorum tekrar etmesin diye. (Koruyucu ilaç)
    1.5 senelik tedavi birşey değil. Gittiğin doktor senin dosyanı tutuyor mu buna bak. Şikayetlerini dosyalıyorlar mı bu önemli.
  • Hangi ildesin bilmiyorum ama İstanbul Bakırköy Mazhar Osman' a git kesinlikle. Bazı doktorlar genç görünebilirler, önyargı olmadan derdini ve geçmişini anlat.

Edit: Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystere -- 3 Mayıs 2018; 10:43:12 >
  • valla dostum ben 12 senedir gdiyorum psikiyatrise düzelemedim ki sen 5 senede düzelesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözümü uyuşturucularda aramakla hata yapıyorsundur belki
  • Dostum merhaba.18 Yaşındayım,geçtiğimiz ekim ayında yaşadığım bir hayalkırıklığından dolayı ben de psikiyatrist,psikolog yollarına düştüm.Majör depresyon teşhisi konmuştu.Sırasıyla selectra,zedprex,abilify,xanax,prozac kullandım.İlaçlar gerçekten sadece bazı düşünceleri bastırmaya yarıyor.2 Defa intihar girişiminde bulundum bu süreçte belki çözüm ölümdür diye fakat değilmiş.Benzer düşünceler senin de aklından geçiyordur muhtemelen ama inan ki hayata,insanlara,hayallerine,duygularına olan bakış açışını değiştirince bir şeyler rayına oturuyor.Yukarıda dediğim gibi ilaçlardan pek bir fayda görmedim,bu bakış açısını psikoterapi ile değiştirmeye çalışıyordum,birazcık işe yaradı.Ardından hiç beklemediğim bir anda birisi çıkageldi,istediğim bakış açısını onun sayesinde elde ettim,biraz daha tanışmaya başlayınca ilaçları da bıraktım.3 Hafta kadar içmiyorum.Psikoterapileri de bıraktım.Fakat yaklaşık 10 saat önce bu kişi bir anda tüm irtibatını kesti benimle .Özetle diyorum ki,bakış açını hobilerle,psikoterapilerle veya aklına gelen şeylerle değiştir.Hayata olumlu bak .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.