Şimdi Ara

Dişim için antibiyotik kullandım 2 hafta sonrasına randevu verdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta ilaç kullandım 182 yi aradigimda 2 hafta sonrasına bos yer var denildi disim apseydi curuk ne yapmam gerek 2 hafta beklemelimiyim? Benim anlamadıgim madem antibiyotik yaziliyor kullaniyorsun hemen cekilmesi gereken disi 2 hafta sonraya erteliyorlar randevu alamiyorsun tiklim tiklim dolu. Ne yapmam gerek arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İltihaplı diş çekilirse kan zehirlenmesi bile olabilir ki çenen alt veya üst balon gibi de şişer.Risklidir.

Önce iltihap giderilir, ağız içi ortam arınması beklenir.
  • 2 hafta kısa bir süre değil tabi ama antibiyotik kullanmanız gerekmişse, o rahatsızlık 2-3 günde de iyileşmez, ortalama 1 hafta sürer zaten iyileşmesi. Antibiyotik kullanmaya başladığınız ilk 2-3 gün içinde belirgin rahatlama olur, sizin gördüğünüz kadarıyla iyileşmiştir ancak iç kısımda apse devam eder ve tamamen iyileşmelidir dişin çekilmesi veya dolgu yapılması için... Ve apsenin giderilmesini müteakip asıl tedaviye başlanır. Şöyle yapılabilirdi, ilaç kullanımına başladığınızda asıl diş tedavisi için de randevu alabilirdiniz. Böylece hem apsenin geçer hem de randevu zamanı gelirdi. Başka hastaneyeden randevu almaz veya özele gitmezseniz, beklemekten başka çareniz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Gün Öncesine rapor alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.