Şimdi Ara

1.5 senedir sevgilim yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 20 Şubat 2025; 1:46:1 >

• Anlat haci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin

• Sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Anlat haci

Boşver dostum sadece bunu yazmak bile rahatlattı beni senden sonraki mesaj atana bak böyle bi ortamda ne ciddi olabilirsin ki ?

Çok sorun var hacı Çok.
    @by_web
  • İki ay oldu kızdan ayrılalı lanet etmiştim. Şu an nefes aldığımı anlıyorun hatta sigarayı bile bıraktım 8 gündür de onu içmiyorum. Bildiğin keyifliyim asosyallik bir durum yok okul var sonuçta olmasa bile bir işin ucundan tut illa sevgilin olmak zorunda değil. Zorlarsın manyağın biri denk gelir benim gibi pişman olursun. :)

• benimde yok. salla kafaya takılacak bir şey değil. yalnız sana bir şey söyleyeyim sevgili yapmak istedikten sonra max 3 günde yaparsın. büyütülecek bir konu değil yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ben kendimi bildim bileli sevgilim yok adam 1.5 sene diyo

• bu forumda 20-25 yıldır sevgilisi olmayanlar var sen ne diyosun hocam yıkarlar burayı .. 1.5 senede bi şey yok. mesela benim de 2 haftadır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Ulan ben kendimi bildim bileli sevgilim yok adam 1.5 sene diyo

1.5 senedir sevgilim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

İki ay oldu kızdan ayrılalı lanet etmiştim. Şu an nefes aldığımı anlıyorun hatta sigarayı bile bıraktım 8 gündür de onu içmiyorum. Bildiğin keyifliyim asosyallik bir durum yok okul var sonuçta olmasa bile bir işin ucundan tut illa sevgilin olmak zorunda değil. Zorlarsın manyağın biri denk gelir benim gibi pişman olursun. :)

Dediğim gibi mesele sevgilimin olmaması değil sadece çok şeyler oldu şu sıralar o sebepten içim daralıyor zaten tipsizin önde gideniyim kendime göre birini falan buldumda neyse derin konular girmeyeyim , 25 senedir yanlız olan insan istememiştir diye düşünüyorum çünkü insanın istemesine bakıyor olay aslında bir nevi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.