Şimdi Ara

1.5 v ram ile 1.9 v ram beraber çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar saygılar... Bu gün netten ucuz diye tek 8 gb ddr3 1600 kingston hyper ram aldım... Sonra kasama baktım kasada 2*2 4 gb kingsdom hyper ddr3 1600 ramlarimin 1.9 v olduğunu gördüm... Şimdi gelecek olan rami bu mevcut ramlarimin yanına taksam sorun olur mu? Çalışırlar mı? uğraşmaya gerek yok mu? tak gitsin bi şey olmaz mı vs...

Yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

• Birincisi tek slotun 8gb destekliyormu.destekliyorsa ikisini takinca 1333 de calusir hepsi 1.5 v de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasın hızlı yardımın için... Destekliyor galiba modeli gigaabyte ga-890gpa-ud3h 4 tane ram slotu var ...

Destekliyorsa hepsini 1.5 v yapıp 1333 mhz de çalılştırır ok...

Peki 133 mhz ile 1866 mhz ile çok fark olurmu ? Yani geri gönderip elimdeki ramleride satıp komple 1866 mhz ram takmama gerek olurmu ? Anakartım 1866 mhz ram destekliyor..

Yoksa takayım gitsin beklemiyeyim uğraşmıyayım mı?
  • 1333 ile 1600 vs ... arasında senin farkedebilecegin bir fark olmaz. Test vs sonuçlarında evet fark görünür ama sadece testde. Normal kullanımda fark edemezsiniz takma kafana.

• Teşekkürler hocam cevap için... Soru soruyu doğuruyor ama bu son sorum olacak kusura bakmayın...

CPU amd phenom ii x4 955 black edition...270x dualx ekran kartı ve 600w gerçek power var... overclock yapabilirmiyim... Yani overclock yaparsam ram lerin voltajları farklı olduğu için sorun çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 19 Şubat 2016; 14:26:27 >
  • şimdi overclok yaparken mhz arttıracağın için rem çarpanlarını düşürmen gerekicek çünkü bir rem 1.5v de 1600de çalışabiliyorken diğeri çalışamayacak.
    atıyorum mhz yi arttırdın rem 1600 oldu . çarpanını düşürüp 1333 e düşürmen lazım veya sadece yeni aldığın 8 gb remi kullan 1600 mhz de kullan dipğerierini sök
  • Jackal hocam çok saol cevapların için... Peki eski ramleri elden çıkarmam gerekiyorsa... yeni aldığım 8 gb 1600 mhz ddr3 ram leri daha kutuyu açmadan geri iade edip onlar yerine 8 gb 1866 ddr3 ram alsam overclock yapacağım için daha iyi olmaz mı ... Yoksa o kadar uğraşmaya gerek yok, orta düşük bir sistem için overclock yapmak için bile gerek yok milim hı fark için uğraşmaya değmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 19 Şubat 2016; 16:35:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bono80

Jackal hocam çok saol cevapların için... Peki eski ramleri elden çıkarmam gerekiyorsa... yeni aldığım 8 gb 1600 mhz ddr3 ram leri daha kutuyu açmadan geri iade edip onlar yerine 8 gb 1866 ddr3 ram alsam overclock yapacağım için daha iyi olmaz mı ... Yoksa o kadar uğraşmaya gerek yok, orta düşük bir sistem için overclock yapmak için bile gerek yok milim hı fark için uğraşmaya değmez mi?

1600 iyidir ama anakartın tek slotu 8 desteklediğine emin ol paketi açmadan önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.