Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unut o kızı,geri dónse de kabul etme hatta arayıp sen ayrıl.Terkdilme psikolojisine sen değil o girsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Evet abilerim, arkadaşlarım.
    Kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Bu sene hedefi olan tıpı kazandı. Yaklaşık 1.5 yıllık bi beraberliğimiz vardı. Geçen sene her zaman yanında oldum, destek oldum ona. Gece 11 de ders çıkışıma gel dedi gittim. Sınav çıkışıma gel dedi gittim. Onu her zaman çalışmaya motive ettim. Yeri geldi birlikte ders çalıştık. Her şey istediği gibi oldu.Sınav sonuçları geldi işte tıpı kazanmış.

Sonra Ramazan da görüşemedik pek fazla. Bunun kuzenleri geldi sürekli onlarlaydı. Her gün dışarı çıkıp eğleniyordu. Bi soğkluk vardı anlamıştım. Bayrama doğru kavga ettik ve yaklaşık 1.5 hafta konuşmadık. 1.5 hafta sonra aradım ben bunu telefonuma cevap vermedi. Ardından face den konuştuk biraz soğudum, sıkıldım filan dedi. Seni seviyorum, hakkını da ödeyemem vs vs söyledi bir şeyler. Ayrılmak istiyo muyum bilmiyorum sadece ara vermek istiyorum dedi. Ertesi gün evinin önüne gittim elimde çiçekle, o da indi aşağıya konuştuk ettik. Çiçeği almadı vs buralar uzun fakat kısaltıyorum. isteyene pm den uzun uzun anlatırım. Seni seviyorum fakat dışarı çıkalım, gezelim, tozalım diyemiyorum. Heyecanım kalmadı filan dedi. Ara verelim dedi. Peki dedim. Haber bekliyorum dedim ayrıldık. Yaklaşık 4 gündür bekliyorum haberi. Bugün face şifresini filan değiştirmiş. Yani ayrılıyoruz büyük ihtimal.

Şimdi ben bu kızın beni aramamasının, özlememesinin, benim eksikliğimi hissetmemesinin nedenini kuzenlerine bağlıyorum. Çünkü her Allahın günü berebarlerdi. Eğleniyordu, canı sıkılmıyordu . Üniye gidince elbet çekecektir özlemimi diye düşünüyorum. Sizce ayrılık haberini verdiğinde tavrım ne olsun ? Çünkü gerçekten çok zor bi zamanda terkediyor beni. Benim önümde koca bi yıl ve ardında üni sınavım var. Bi yandan benimle yaşadıklarını, verdiği sözleri düşünüyorum. Bu yüzden çok kızıyorum ona ayrılıktan söz ederse ağzıma ne gelirse söyleyeyim diyorum. Bir yandan da çok seviyorum . Ayrılıyoruz dediğinde güzel, iyi şeyler yazayım ki ilerde bir gün bana geri dönebilme ihtimali olsun diyorum.

Ne yapmalıyım abilerim lütfen nasihatlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler şimdiden

Pm alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Unut o kızı,geri dónse de kabul etme hatta arayıp sen ayrıl.Terkdilme psikolojisine sen değil o girsin.
    Eğer gerçekten seviyorsan sana geri döndüğünde ona iyi davran. Çünkü sevgiyi göstermemek aslında nefreti güçlendirir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Unut o kızı,geri dónse de kabul etme hatta arayıp sen ayrıl.Terkdilme psikolojisine sen değil o girsin.
    Kız, tıpı kazandım liseliyi ne yapıyım mantığıyla hareket etmiş kardeş. Bence ayrılalım derse hiç üzerine gitme direk tamam de. Döneceği varsa anca öyle döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Eğer gerçekten seviyorsan sana geri döndüğünde ona iyi davran. Çünkü sevgiyi göstermemek aslında nefreti güçlendirir bence.

Alıntıları Göster
    Şu vakitten sonra o kıza bir kelime dahi yazarsan, onunla görüşmek barışmak tekrar devam etmek için bir adım atarsan, ezikliğin daniskasını yaparsın. Gururlu olun be! Erkeğiz biz! Anasını satayım son günlerde artan bu bırakma terkedilme aldatılma konuları bu ne ya... Kızlara acımayacaksın ya, şimdi onu sevdiğin için sağlıklı düşünemiyorsun ama sana diyeyim, boşuna şüphe besleme, o şüphe değil kesin birşey: Yeni birini buldu, senden daha iyisini, bu ara verelim falanlar seni seviyorum hakkını ödeyemem demek de kendi vicdanını rahatlatmak için. Bırak abicim, ardına bile bakma. Başka bi konudaki eksşi sözlük entry'sini buraya yazayım da okuyun, üşenmeyin. Biz erkekler köpek olmayı bırakırsak anca iyi bi ilişki kurabiliriz ama öküzüz laftan anlamıyoruz. Buyrun, çok güzel doğru tespitler.
    quote:

kızların yeni sevgiliyi garantilemeden eski sevgiliden ayrılmaması, kızlarla erkekler arasındaki en büyük farklardan biridir. kızlar için aşk sevilmek iken erkekler için sevmektir. ee bunda ne var karşılıklı işte diyebilirsiniz. erkek için bi kızı sevmek yeterlidir. arayış orda sonlanır. kız ise sevilir, beklediği de budur ama eğer sevildiğini bi an bile olsa hissedemezse işler değişir. sevilmeyi başkalarında arar. kız için sevilme arayışı başlar. aslında sevilme arayışı hiç bitmez zaten.

bi gün ortamda, arkadaşın arkadaşıyla tanışan bi kız o erkekten hoşlanabilir ama erkek seviyorsa birini o gün tanıştığı kız sadece güzeldir, "oo iyi çakılır"dır yada "allah sahibine bağışlasın"dır sadece. erkek birini seviyorsa başka kızdan hoşlanmaz. hoşlanmayı aramaz çünkü zaten ihtiyacı yoktur sevdiği, onun olan biri zaten vardır. fark burda işte bu iki cins arasında. o yüzden erkek sever, köpek gibi sever. kız ise sever ama sevildiği için ve eğer sevildiğine inanmazsa bi yerde, yada hissedemezse gider başkasına sevdirir kendini. işte bu süreçte erkekle kızın arası bozulur, ilişkide bi şeyler yolunda gitmemeye başlar. ama bunun farkında olan sadece kızdır, kafasında tilkiler dolaşan kızdır. erkek mi? garibim hiçbir şeyden haberi yoktur. ona göre ilişkide hiçbir şey yoktur, her şey güllük gülistanlıktır. seviyor ya, gerisi boş koy götüne! bu süreç boyunca kız erkeği parmağında kukla gibi oynatır, kah kavga eder kah gönlünü hoş eder taa ki yenisi olabilecek potansiyeldekini kafalayana, garantileyene kadar. garantilediğinde de bu ilişki biter.

erkek ne olduğunu anlayana kadar, kız çoktan yol almış kısa bi süre sonra da yenisiyle çıkmış olacaktır. erkek o arada debelenir, çırpınır. sorunu saptamaya, çözmeye, düzeltmeye çalışır ama iş işten çoktan geçmiştir. kızın yaptığı güya dışardan göründüğü kadarıyla onurlu bi harekettir. aldatmamak için sevgiliden ayrılmak gibi görünür dışardan. yada yürümeyen bir ilişkiyi bitirip araya çok zaman girmeden yenisi bulmak gibi gözükür. ama kazın ayağı öyle değildir. eğer bir kız sizden ayrılıyorsa hiçbir zaman pat diye ayrılmaz. her zaman çok önceden bunu düşünmeye, planlamaya başlar. yenisini garantiler. kendilerini çok özgür, bağımsız sanan kızlar aslında her zaman sığınacak bir liman, dayanacak bir omuz ararlar ve bulurlar. limansız, omuzsuz kalmazlar, kalamazlar aslında. neden? çünkü elmas değerinde bi kaygan delikleri var değil mi şuanda bunu okuyan güzel kardeşim, hemcinsim? neden? çünkü aptal olan bizleriz aslında. sen sorunu saptamaya, çözmeye, arayı düzeltmeye çalışırken o çoktan yeni limana yelken açmıştır. sen o sis ve toz bulutu arasında bi çare ararken yalpalaya yalpalaya, işte o kız garantilediği limana vardığında bıçağı takar sana. hah şimdi oldu. işte o bıçağı yedin. belirsizlik, muallak bitti. bi yandan o muallak canını sıkıyordu iyi oldu bıçağı yediğin. ama artık o bıçak yarasıyla yerdesin, sürünüyorsun. yolunu arıyorsun bulamıyorsun. o muallak süreçte aradığın iyi yada kötü noktayı o kız verdi sana. noktayı koydu önceden garantilediği yeni sevgilisiyle.

şimdi o bıçak yarası ve o noktayla yaşamak zorundasın. bi anda film nasıl da bitti ama? senin için artık ne liman var, ne gemi. bomboş için. yırtıp atarsın o kıza dair yazılmış defter yaprağını ve şimdi kalan sayfalar bembeyaz. ama o defterin sayfaları eksik. yırtık izleri var. bi yandan rahatlamış, önüne bakmaya çalışırken bi yandan da sorgularsın. tek kelime çıkar ağzından, "nasıl?". bu kadar mı kolaydı, bu kadar mı değersizdim. nasıl? işte bu yüzden çok da bi farkı yok hiçbir ayrılığın aldatmak'tan. sen onu severken, onun başka omuzlara gitmesinin kronolojik sırası önemli mi? ha birlikteyken ha ayrıyken fark eder mi? o başkasıyla şimdi. adı aldatmamak oldu ama yerini sağlama alıp gitti. ne farkı var ki aldatmaktan. kelime oyunları bunlar. yoksa her ilişkinin sonundaki bıçak darbesi ve sana hediye ettiği o nokta aynı, ağzından dökülen tek kelimelik soru aynı. nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Şu vakitten sonra o kıza bir kelime dahi yazarsan, onunla görüşmek barışmak tekrar devam etmek için bir adım atarsan, ezikliğin daniskasını yaparsın. Gururlu olun be! Erkeğiz biz! Anasını satayım son günlerde artan bu bırakma terkedilme aldatılma konuları bu ne ya... Kızlara acımayacaksın ya, şimdi onu sevdiğin için sağlıklı düşünemiyorsun ama sana diyeyim, boşuna şüphe besleme, o şüphe değil kesin birşey: Yeni birini buldu, senden daha iyisini, bu ara verelim falanlar seni seviyorum hakkını ödeyemem demek de kendi vicdanını rahatlatmak için. Bırak abicim, ardına bile bakma. Başka bi konudaki eksşi sözlük entry'sini buraya yazayım da okuyun, üşenmeyin. Biz erkekler köpek olmayı bırakırsak anca iyi bi ilişki kurabiliriz ama öküzüz laftan anlamıyoruz. Buyrun, çok güzel doğru tespitler.
    quote:

kızların yeni sevgiliyi garantilemeden eski sevgiliden ayrılmaması, kızlarla erkekler arasındaki en büyük farklardan biridir. kızlar için aşk sevilmek iken erkekler için sevmektir. ee bunda ne var karşılıklı işte diyebilirsiniz. erkek için bi kızı sevmek yeterlidir. arayış orda sonlanır. kız ise sevilir, beklediği de budur ama eğer sevildiğini bi an bile olsa hissedemezse işler değişir. sevilmeyi başkalarında arar. kız için sevilme arayışı başlar. aslında sevilme arayışı hiç bitmez zaten.

bi gün ortamda, arkadaşın arkadaşıyla tanışan bi kız o erkekten hoşlanabilir ama erkek seviyorsa birini o gün tanıştığı kız sadece güzeldir, "oo iyi çakılır"dır yada "allah sahibine bağışlasın"dır sadece. erkek birini seviyorsa başka kızdan hoşlanmaz. hoşlanmayı aramaz çünkü zaten ihtiyacı yoktur sevdiği, onun olan biri zaten vardır. fark burda işte bu iki cins arasında. o yüzden erkek sever, köpek gibi sever. kız ise sever ama sevildiği için ve eğer sevildiğine inanmazsa bi yerde, yada hissedemezse gider başkasına sevdirir kendini. işte bu süreçte erkekle kızın arası bozulur, ilişkide bi şeyler yolunda gitmemeye başlar. ama bunun farkında olan sadece kızdır, kafasında tilkiler dolaşan kızdır. erkek mi? garibim hiçbir şeyden haberi yoktur. ona göre ilişkide hiçbir şey yoktur, her şey güllük gülistanlıktır. seviyor ya, gerisi boş koy götüne! bu süreç boyunca kız erkeği parmağında kukla gibi oynatır, kah kavga eder kah gönlünü hoş eder taa ki yenisi olabilecek potansiyeldekini kafalayana, garantileyene kadar. garantilediğinde de bu ilişki biter.

erkek ne olduğunu anlayana kadar, kız çoktan yol almış kısa bi süre sonra da yenisiyle çıkmış olacaktır. erkek o arada debelenir, çırpınır. sorunu saptamaya, çözmeye, düzeltmeye çalışır ama iş işten çoktan geçmiştir. kızın yaptığı güya dışardan göründüğü kadarıyla onurlu bi harekettir. aldatmamak için sevgiliden ayrılmak gibi görünür dışardan. yada yürümeyen bir ilişkiyi bitirip araya çok zaman girmeden yenisi bulmak gibi gözükür. ama kazın ayağı öyle değildir. eğer bir kız sizden ayrılıyorsa hiçbir zaman pat diye ayrılmaz. her zaman çok önceden bunu düşünmeye, planlamaya başlar. yenisini garantiler. kendilerini çok özgür, bağımsız sanan kızlar aslında her zaman sığınacak bir liman, dayanacak bir omuz ararlar ve bulurlar. limansız, omuzsuz kalmazlar, kalamazlar aslında. neden? çünkü elmas değerinde bi kaygan delikleri var değil mi şuanda bunu okuyan güzel kardeşim, hemcinsim? neden? çünkü aptal olan bizleriz aslında. sen sorunu saptamaya, çözmeye, arayı düzeltmeye çalışırken o çoktan yeni limana yelken açmıştır. sen o sis ve toz bulutu arasında bi çare ararken yalpalaya yalpalaya, işte o kız garantilediği limana vardığında bıçağı takar sana. hah şimdi oldu. işte o bıçağı yedin. belirsizlik, muallak bitti. bi yandan o muallak canını sıkıyordu iyi oldu bıçağı yediğin. ama artık o bıçak yarasıyla yerdesin, sürünüyorsun. yolunu arıyorsun bulamıyorsun. o muallak süreçte aradığın iyi yada kötü noktayı o kız verdi sana. noktayı koydu önceden garantilediği yeni sevgilisiyle.

şimdi o bıçak yarası ve o noktayla yaşamak zorundasın. bi anda film nasıl da bitti ama? senin için artık ne liman var, ne gemi. bomboş için. yırtıp atarsın o kıza dair yazılmış defter yaprağını ve şimdi kalan sayfalar bembeyaz. ama o defterin sayfaları eksik. yırtık izleri var. bi yandan rahatlamış, önüne bakmaya çalışırken bi yandan da sorgularsın. tek kelime çıkar ağzından, "nasıl?". bu kadar mı kolaydı, bu kadar mı değersizdim. nasıl? işte bu yüzden çok da bi farkı yok hiçbir ayrılığın aldatmak'tan. sen onu severken, onun başka omuzlara gitmesinin kronolojik sırası önemli mi? ha birlikteyken ha ayrıyken fark eder mi? o başkasıyla şimdi. adı aldatmamak oldu ama yerini sağlama alıp gitti. ne farkı var ki aldatmaktan. kelime oyunları bunlar. yoksa her ilişkinin sonundaki bıçak darbesi ve sana hediye ettiği o nokta aynı, ağzından dökülen tek kelimelik soru aynı. nasıl?

Alıntıları Göster
    quote:

+1 Aynen sen de anlarsin birak sovme de sayma da ama oyle pisirik da takilma efendiligini bozma o en guzel cevap

o değil de ben de 2 yaş büyük bir kıza güvenebilrmiyim diye düşünüyordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

hacı kız tıpı kazanmış sana da tekmeyi basmış, olay bu. tıp kazanan bir kız neden liseliyle takılsın ki

Haklısın hocam. Sorum şu ; Güzel şeyler yazıp aklında iyi bi yer mi edinmeliyim ?
    Ağzıma geleni söyleyip, sövüp benden nefret etmesini mi sağlamalıyım ?

İki sevgili roma sokaklarında gitar çalarak yaşarlarmış. Birbirlerinin olmak onlara öylesine mutluluk veriyormuş ki, başka birşey düşünmezlermiş.. Gel zaman git zaman kadının aklına para düşmüş, giysiler - takılar vs derken uzun zaman sonra zengin birini bulup onunla bi evde yaşamaya başlamış. Artık istediği elbiseyi alıyor, diledigi kadar taki alabiliyormuş. Ne var ki, alışırım demesine rağmen kendini buna bi türlü inandiramamis. Birgün dayanamayarak sokağa atmış kendini, onu aramaya başlamış. Dolaşmış, aramış araştırmış.. Sonunda eskiden beraber durdukları bi yerde görmüş onu ve karşısından ona doğru gitmeye başlamış. Yaklasmis, yaklasmis.. Adam kadını görmüş, çaldığı gitarın sesi susmuş.. Kadın gözlerinin içine bakarak "ben geldim" demiş, özür diler, pişman, üzgün bir edayla. Adam ayağa kalkmış.. Kadının gözlerinin içine bakmış, sonra elinde gitarıyla ona arkasını dönerek en sevdikleri şarkıyı çalmaya başlamış ve yalnız başına oradan uzaklaşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum sana ayrılık mesajı felan atarsa umurunda olmasın sakın da cevap felan yazma.
    Hiç karsılık verme bırak gitsin.

Bizde o yollardan geçtik üniversitemizi kazandık (son 3ay kala ayrıldım ve hazırlandım) o köprünün altından daha çok sular geçicek.

Şu yaşlarda hele ki bu kadar önemli bir yıl senin için kesinlikle sınavına odaklan onu aklından çıkar demiyorum ona inat çalış.
    Hırs yap ve onu umursama.Bu çok etkili olur tekrar olmasanız da en azından umursamadan ona gider ayak ego kazandırmadan ayrılmış olursun.
    Ve aklının bir köşesinde kalır bu tavrın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2144

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

4S kuralı hayat kurtarır.

+1 katılıyorum Sıkıldım Değidiği An Bişi Yapmaman Gerekiyordu kardeş Ben Öyle Yaptım 3 ay Sonra Geri Döndü Ama Sennki Büyük Bi ihtimalle Dönmeyecektir Kardeş Boşuna umutlanma Sadece Arkadaşlarınla TAkıl kndini Yalnız Hisetme Kesin Yeni Kız Arayışı İçindede Bulunma Kızın Duygularıyla Oynama [ Yaşamış biri olrak ]

Hocam yukardada yazdığım gibi bu sene elim kolum bağlı . Sürekli dershaneye gidiyorum. Bu ayrılık olayı yüzünden kafa kalmadı ders filan çalışamıyorum maalesef. Arkadaşlarımla takılıcak vaktim olsa inanın şu an ki nin 10 da 1 i kadar yer etmez kafamda. Ama Siz de bilirsiniz insan yalnız olduğun da daha yoğun yaşıyor bu tür duyguları

Git psikiyatriste Ciddi Söylüyorum Hiçbir Şeyi Dütlemiyeceksin inan Bana

%100 katılıyorum arkadaşa. Psikiyatriste git, hayatın değişecek, ders in konularını bile, bir dinlemede anlayacaksın. Ha kız aklına gelmez, gelsede etkilenmezsin güler geçersin. Ciddiyim.

• Kız mesaj atarsada , cevap yazma. Kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

+1 katılıyorum Sıkıldım Değidiği An Bişi Yapmaman Gerekiyordu kardeş Ben Öyle Yaptım 3 ay Sonra Geri Döndü Ama Sennki Büyük Bi ihtimalle Dönmeyecektir Kardeş Boşuna umutlanma Sadece Arkadaşlarınla TAkıl kndini Yalnız Hisetme Kesin Yeni Kız Arayışı İçindede Bulunma Kızın Duygularıyla Oynama [ Yaşamış biri olrak ]

Hocam yukardada yazdığım gibi bu sene elim kolum bağlı . Sürekli dershaneye gidiyorum. Bu ayrılık olayı yüzünden kafa kalmadı ders filan çalışamıyorum maalesef. Arkadaşlarımla takılıcak vaktim olsa inanın şu an ki nin 10 da 1 i kadar yer etmez kafamda. Ama Siz de bilirsiniz insan yalnız olduğun da daha yoğun yaşıyor bu tür duyguları

Git psikiyatriste Ciddi Söylüyorum Hiçbir Şeyi Dütlemiyeceksin inan Bana

%100 katılıyorum arkadaşa. Psikiyatriste git, hayatın değişecek, ders in konularını bile, bir dinlemede anlayacaksın. Ha kız aklına gelmez, gelsede etkilenmezsin güler geçersin. Ciddiyim.

Alıntıları Göster
    önce sen ayrıl hoş ilişki bitmiş ama resmiyete sen dök. kıza da kötü bişey diyemeyiz dürüstçe soğuduğunu söylemiş. zaten sana acıyıp ayrılmasa orta ortam resimlerini vs paylaşacak seni aldatacak vs sen gene ders çalışamayacaksın. ayrıl kafan rahat çalış. erkeğin iki dönemde sevgilisi olmamalı. bir sünnet yok yok bir üniversite sınavı senesi birde askerdeyken

• Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    Kız senle dalga geçmiş sürekli onun egolarını yükselttin şimdi yedin tekmeyi bu kadar basit kızla ilişkini kes hiç mesaj vb atma zaten olaylar gelişirse belki seviyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Kız senle dalga geçmiş sürekli onun egolarını yükselttin şimdi yedin tekmeyi bu kadar basit kızla ilişkini kes hiç mesaj vb atma zaten olaylar gelişirse belki seviyodur.
    herşey statü şimdi o istediği hedefe ulaştı ama sen kafayı ona takmakla kalırsan hem kazanmaktan geleceğinden olacaksın hemde başka insanlarla tanışma fırsatını kaçıracaksın bırak bu işleri kafandan sök at sende idealin olan bölüme yerleş sonrası o zaman belli olur ama kız şuan seni kullanmış gibi gözüküyor birader
  • Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    bana yaşattığın herşey için teşekkür ederim nefes almak seninle güzeldi falan de zoruna gitsin
  • O kızı kendinden üstün görmüyorsundur umarım.
    Mazi geride kaldı.
    Artık o kızı kafandan silme vakti.
    Yavaş yavaş duyguların körelecek.
    Bu süre zarfında kendini üzme.
    Sana ne kadar üzme desemde, zamanında bende çok üzüldüm. Hep aklımı kurcaladı, neden, neyim eksikti? Sonra YGS sınavından sonra yeniden ilişkiye başladık. Hiçbir şey olmamıştı aramızda sanki. Aylar geçti, bir çatırtı oldu aramızda. Üzülmek aklıma bile gelmiyordu. Duygularım körelmiş yerini mantığa bırakmıştı. Hiç oralı olmuyordum, içimden gelmiyordu. Sonra yine düzeldi aramız.
    Aynen senin kız arkadaşın gibi üniversiteye gidecek.
    Sınavları başladı. Bakalım neler olacak.

Tüm bunlar bana bir kız için üzülmemeyi öğretti.
    Olursa olur, olmazsa olmaz.
    Dünyada senden yalnızca bir tane var.
    Bunu unutma.
    Son olarak sana melankolinle mutluluklar dilerim.
    Bende dahil kim ne derse desin, bu olay beynini kemirecek. Ama bir sonraki ilişkine seni olgun ve mantıklı bir birey olarak taşıyacak. Acı yoksa Zafer de yok!

• quote:

quote:

Ya forumda yazarlardı her kız aynıdır diye de inanmazdım. Çiçekle gitmemin sebebini de bilmiyorum ya o an öyle esti içime. Kızdan 10 dk nefret ediyorum, 10 dk deliler gibi seviyorum ya kafam çok karışık

Yakında tamamen nefret edersin canını sıkma.Hayal falan da hikaye günü kurtarmak adına söylenmiş yalanlar hepsi.Ek olarak umrunda bile değilsin onun sen de onu umursama.Kurtarmş hayatını o sıra sende otur dersini çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

quote:

Ya forumda yazarlardı her kız aynıdır diye de inanmazdım. Çiçekle gitmemin sebebini de bilmiyorum ya o an öyle esti içime. Kızdan 10 dk nefret ediyorum, 10 dk deliler gibi seviyorum ya kafam çok karışık

Yakında tamamen nefret edersin canını sıkma.Hayal falan da hikaye günü kurtarmak adına söylenmiş yalanlar hepsi.Ek olarak umrunda bile değilsin onun sen de onu umursama.Kurtarmş hayatını o sıra sende otur dersini çalış

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar arayıp bitireyim mi böyle beklemek zor geliyor

• quote:

Beklemek bitirmenin yarısıdır. Bitti kabul etsen iyi olur. Bitmese bile bitti kabul et. Bu noktada olduktan sonra...

• quote:

quote:

Beklemek bitirmenin yarısıdır. Bitti kabul etsen iyi olur. Bitmese bile bitti kabul et. Bu noktada olduktan sonra...

Tam olarak ne diyim onu da bilemiyorum ki. Telefonu açınca konuşamamak var bir de
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak ne diyim onu da bilemiyorum ki. Telefonu açınca konuşamamak var bir de

telefonu açma. Yani o kız artık yok kabul et.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.