Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,
    Kız döndü tekrar bana, özür diledi, pişmanım tekrar eskisi gibi olalım dedi. İyi dedik kabul ettik 2 hafta filan takıldık ama kıza karşı her şey bitmiş bende bunu anladım. 2 hafta sonra olmuyo kusura bakma ben sana güvenemiyorum artık gibisinden uzunca bi mesaj yazdım facebooktan. Kız gördü mesajı, cevap vermedi ve beni arkadaşlıktan çıkardı. 3 ay olmuş yaklaşık kıza mesajı yazalı. 3 aydır kafa rahat takılıyorum öyle

• Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,
    Kız döndü tekrar bana, özür diledi, pişmanım tekrar eskisi gibi olalım dedi. İyi dedik kabul ettik 2 hafta filan takıldık ama kıza karşı her şey bitmiş bende bunu anladım. 2 hafta sonra olmuyo kusura bakma ben sana güvenemiyorum artık gibisinden uzunca bi mesaj yazdım facebooktan. Kız gördü mesajı, cevap vermedi ve beni arkadaşlıktan çıkardı. 3 ay olmuş yaklaşık kıza mesajı yazalı. 3 aydır kafa rahat takılıyorum öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Selamlar arkadaşlar,

helal olsun be kim tutar seni

• quote:

Selamlar arkadaşlar,

Zaten eski sevgiliye dönme durumundaki yaşanılan duygu durumu altacıdır ve, sizde kendinizi aldatmışsınız. Eskiye nazaran pek tatmin edecek boyutta ilişkinin gidişatı iyi olmayabilir hatta hiç olmayabilir. Neyse geçmiş olsun diliyorum gönlünüzü 1 kez değil, 2 kez avutan bir kızı umarım bir daha hep böyle güler yüzlü olup düşünmessiniz.

• quote:

Evet abilerim, arkadaşlarım.
    Kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Bu sene hedefi olan tıpı kazandı. Yaklaşık 1.5 yıllık bi beraberliğimiz vardı. Geçen sene her zaman yanında oldum, destek oldum ona. Gece 11 de ders çıkışıma gel dedi gittim. Sınav çıkışıma gel dedi gittim. Onu her zaman çalışmaya motive ettim. Yeri geldi birlikte ders çalıştık. Her şey istediği gibi oldu.Sınav sonuçları geldi işte tıpı kazanmış.

Sonra Ramazan da görüşemedik pek fazla. Bunun kuzenleri geldi sürekli onlarlaydı. Her gün dışarı çıkıp eğleniyordu. Bi soğkluk vardı anlamıştım. Bayrama doğru kavga ettik ve yaklaşık 1.5 hafta konuşmadık. 1.5 hafta sonra aradım ben bunu telefonuma cevap vermedi. Ardından face den konuştuk biraz soğudum, sıkıldım filan dedi. Seni seviyorum, hakkını da ödeyemem vs vs söyledi bir şeyler. Ayrılmak istiyo muyum bilmiyorum sadece ara vermek istiyorum dedi. Ertesi gün evinin önüne gittim elimde çiçekle, o da indi aşağıya konuştuk ettik. Çiçeği almadı vs buralar uzun fakat kısaltıyorum. isteyene pm den uzun uzun anlatırım. Seni seviyorum fakat dışarı çıkalım, gezelim, tozalım diyemiyorum. Heyecanım kalmadı filan dedi. Ara verelim dedi. Peki dedim. Haber bekliyorum dedim ayrıldık. Yaklaşık 4 gündür bekliyorum haberi. Bugün face şifresini filan değiştirmiş. Yani ayrılıyoruz büyük ihtimal.

Şimdi ben bu kızın beni aramamasının, özlememesinin, benim eksikliğimi hissetmemesinin nedenini kuzenlerine bağlıyorum. Çünkü her Allahın günü berebarlerdi. Eğleniyordu, canı sıkılmıyordu . Üniye gidince elbet çekecektir özlemimi diye düşünüyorum. Sizce ayrılık haberini verdiğinde tavrım ne olsun ? Çünkü gerçekten çok zor bi zamanda terkediyor beni. Benim önümde koca bi yıl ve ardında üni sınavım var. Bi yandan benimle yaşadıklarını, verdiği sözleri düşünüyorum. Bu yüzden çok kızıyorum ona ayrılıktan söz ederse ağzıma ne gelirse söyleyeyim diyorum. Bir yandan da çok seviyorum . Ayrılıyoruz dediğinde güzel, iyi şeyler yazayım ki ilerde bir gün bana geri dönebilme ihtimali olsun diyorum.

Ne yapmalıyım abilerim lütfen nasihatlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler şimdiden

EK OLARAK

Evet arkadaşlar çoğunluk asla mesaj atma diyor, ne iyi ne kötü hiç bir şekilde mesaj atmayacağım kıza Onun yazacağı mesajı da yazarım konuya.

Şimdi kız hakkında söylemek istediklerim var. Yeni birini bulmadığına adım gibi eminim. Yani üni hayatı ilgisini çekiyor olabilir ama şu ara yeni biri yok.
    Kız ailesine aşırı derecede bağlı. Kazandığı tıp Adıyaman da. Adıyaman'da ne derece ortam olur bilemiyorum. Birde kyk yurtları varmış onlar olmazsa büyük ihtimal babası ile birlikte Adıyaman'a gidecek. Kısmen taşınacaklar yani. Üst mesaj da belirtmedim sanırım bunları da belirtmek istedim

Hepiniz yazdıklarınızda haklısınız. Bu ilişki tecrübe oldu bana Benim kafam ne kadar allak bullak olduysa, onun kafası da benim ki kadar karışsın, vicdan azabı çeksin istiyorum. Umarım hiç bir şekilde geri dönmemek(ne mesajla ne telefonla) işe yarar

KIZDAN MESAJ GELDİ BEYLER NE YAPAYIM ?

'Dersler nasil gidiyor. . Cok caliss tmm miiiiii'

Arkadaşlar faceten mesaj attı kız. Beklediğim mesaj bu değildi tam olarak. Ayrılıyoruz, bilmem ne, kendine iyi bak tarzı bi mesaj beklerken bu şekil bi mesaj attı. Ayrılıyoruz un çok çok çok yumuşamış hali anladığım kadarıyla. Ne yapayım şimdi ben önerileriniz nelerdir

2.MESAJ BEYLER

Cevp vermicek msn bana

Ne yapayım beyler yardımm ?

3. MESAJ ARKADAŞLAR

'Nasilsiiinnnnnnnnnnnn'

Evet beyler cevaplamamaya devam edeceğim sanırım

1 MESAJ DAHA

Cevap vermiyor musunn
    Kus muyuzz...
    Ben seni dusunuyorum

hocam bence cevap verme cevap verirsen sen yumuşayacaksın bu sefer Kızın istediği olacak aynı şeyleri bende yaşadım ama farklı durumlar oldu üniversiteye giden kızda olsa erkek de olsa değişir ama cevap verirsen Iyiyim de geç yada hiç verme alttan alma yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.