Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

4S kuralı hayat kurtarır.

Boşuna yazma kardeş anlamaz bu odunlar.Üni'ye gidince özlemimi çekermiş.Nah çeker.Başka bir şeyler çeker o

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Abilerim, arkadaşlarım yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim
    Şimdi benim öyle bi mesaj yazmam lazım ki kıza. uzun bir süre boyunca etkisinde kalsın. İçinden geçirsin ben bir insanın 'ah' ını aldım diye. Vicdan azabı çeksin. Yaptıklarına bin pişman olsun ve bir daha bana mesaj atıcak yüzü bile olmasın. Çok şey istiyorum ama yardımcı olabilir misiniz bu konuda

Sende herşeyi devletten bekliyosun ilişkiyide biz yaşayalım bari. Mesaj falan atma gerek yok sessizliğini koru.

• quote:

Şimdi benim öyle bi mesaj yazmam lazım ki kıza. uzun bir süre boyunca etkisinde kalsın. İçinden geçirsin ben bir insanın 'ah' ını aldım diye. Vicdan azabı çeksin. Yaptıklarına bin pişman olsun ve bir daha bana mesaj atıcak yüzü bile olmasın. Çok şey istiyorum ama yardımcı olabilir misiniz bu konuda

Hic bir mesaj ise yaramaz Yazma bisey bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın onun hoşuna gidecek şeyleri söyleme ona kardeş.vereceğin en büyük ceza umursamamak ve normal davranmaktır ona karşı.tavır yaparsan veya hiç bir şey olmamış gibi davranırsan onun ekmeğine yağ sürersin.madem cevap vereceksin basit sıradan cevaplar ver.kıza yazmadan önce tavsiye al burdan.bu işleri bilirim hepsinin mayası aynı bunların.sevgi falan unut bunları en azından bu örnekte yok öyle bir durum.o yüzden iyiyim sağol sınava hazırlanıyorum gibi basit bir cevap ver ve ona soru sorayım deme...
  • quote:

Bence hiç mesaj atma dostum. Sen atmadıkça onun içi gidiyor, çok belli. Tabii, buradan böyle bol keseden atmak kolay, önemli olan senin gönlün ne istiyor. Ona göre hareket et.

• Kesinlikle cevap verme sessizliğini koru. Mümkünse mesajları okuma da.

• Ben 3 yıllık ilişkim vardı kız bana aynısını yaptı soğudum dedi arkadaş ben böyle dedikleri için ciddi ilişkiden soğuyorum .
  • kardeş şöyle diyeyim
    sevgilim vardı geldi bir yarım bir şey yaşadık sonradan bana da en son varlığınla yokluğun benim için önemsiz dedi inan bu kadar terbiyesizce şeyler dedi bana peki sevgili iken ne demişti dersen? hayatımın aşkı ile birlikte iken bile seninle olduğum kadar mutlu olmadım ben demişti insanlık ettiğim için de böyle bir şey edi bana ruh hastası dedi bana sanki kendisi çok akıllı imiş de! peh!
    diyeceğim kimseye kafanı takma ez geç o sen ezmiş tıppı kazanınca kuzeni bahane etmiş öyle uzak durmuş sonra da soğudum diyor kezbanlıktır bu kusura bakma ama böyle
    şimdi ne diyeyim ben sana git başkasını bul o da otursun 6 sene kös kös tıp okusun yok yani tıp kazanmak bu kadar mı zor ki ben meslek çıkışlı olduğum için full ble yapsa idim kazanamıyordum yoksa o kadar bir zorluğu yok bu kadar da aritzlenmişse sadece tıp kazandı diye bırak gitsin zaten seni haketmiyor çünkü
    kaldı ki o kadar iyi bir yer de kazanmamış ki adıyaman neresi be ya?
    sakın cevap verme yol ver gitsin ben bu hayatımda sadece bir kişiye ikinci şans tanıdım o da böyle oldu kimseye de tanımam sen de tanıma ara verelim ne demek bir kere dizi mi çekiyoruz burada

• mesajdan anladığım kadarıyla kız ağır kezban
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

mesajdan anladığım kadarıyla kız ağır kezban

+1

• Sevdiğin halde ayrılırsan senin için çok kötü olur. Ceza vermeye kalkışma cevap vermeyerek, ama yarın bir gün aynı hatayı yaparsa o zaman da senin kararın
  • Kız erkek arası ikili ilişkilerden nefret ediyorum. Ilk mesajı sen atma şöyle olmasın, geç cevap ver böyle olsun vs. Seviyosan konuş ya. Istediğin gibi, içinden geldiği gibi. Belli ki seviyorsun e o zaman sevgini yaşa arkadaş. Onunla mutlu olmak istiyosan bunu ona söyle. Seni kırdıysa söyle, düşünme... içinden nasıl geliyosa

• quote:

Orijinalden alıntı: Vooray

Kız erkek arası ikili ilişkilerden nefret ediyorum. Ilk mesajı sen atma şöyle olmasın, geç cevap ver böyle olsun vs. Seviyosan konuş ya. Istediğin gibi, içinden geldiği gibi. Belli ki seviyorsun e o zaman sevgini yaşa arkadaş. Onunla mutlu olmak istiyosan bunu ona söyle. Seni kırdıysa söyle, düşünme... içinden nasıl geliyosa

Onun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da; hatta bir tanesi de, daha önce aşık oldu, tekrar olabilir. Ama şu an seni seviyorsa daha ne olabilir ki? Tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil ve ikiniz birlikte asla mükemmel olamayabilirsiniz. Ama şayet o seni güldürebiliyorsa, iki kez düşündürebiliyorsa kabul edersin ki; insanlar hata yapar onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin herşeyi ver. Seni günün her anında düşünmüyor olabilir ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir. Kalbini. Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma ve verebileceğinden fazlasını bekleme. Seni mutlu ettiğinde gülümse, kızdırdığında fark etmesini sağla ve yokken özlediğini bil.

Bob Marley

• quote:

Kız erkek arası ikili ilişkilerden nefret ediyorum. Ilk mesajı sen atma şöyle olmasın, geç cevap ver böyle olsun vs. Seviyosan konuş ya. Istediğin gibi, içinden geldiği gibi. Belli ki seviyorsun e o zaman sevgini yaşa arkadaş. Onunla mutlu olmak istiyosan bunu ona söyle. Seni kırdıysa söyle, düşünme... içinden nasıl geliyosa

Kızları tanımadığından şimdi böyle düşünüyorsun. Bir musibet bin nasihatten yeğdir derler, hele bi boynuz ye sen de anlarsın cevap yazma etme diyenleri. Kızlar yaratılışları gereği hep ilgiye, sevgiye, sahiplenilmeye ilgi duyarlar, boş bıraktın mı başka arayışlara girerler, ekseri kızlar böyledir, istisnalar kaideyi bozmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

cevap vermemen ona sinirli, kırgın olduğun anlamına gelir. bu da onu sevdiğinin göstergesidir. ve halen daha seni elinde tuttuğunu sanabilir. senin için üzülmesine izin verme vicdan azabı vs. bunlara izin vererek seni iyice küçük görmesine sakın müsade etme. cevap ver ancak samimi olma bi sınır olsun.(elbette çalışıyorum. gibi kısa öz cevaplar)

üniversiteyi kazanır kazanmaz senden ayrılıyorsa zaten o kişiden hayır gelmez. yeni kapılara yelken açayım mantığında bakıyordur. sen hayatına kaldığın yerden devam et ve sakın üzülme geleceğini düşün ve üniversite sınavına odaklan. aklını karıştırmasına izin verme.

aynen katılıyorum cevap vermezsen hala onun için deli olduğunu düşünür. cevap ver ama kısa kes. saguk davran aşırıya kaçma (sanki normal bi arkadasınla konusuyormus gibi) . sakın ondan ayrı oldugun için üzgün oldugunu belli etme. hayatına devam ediyormussun gibi konus. onsuz mutlu oldugunu sansın. bak o zaman üzülür işte.

• yerinde olsam cevap verirdim kardeşim trip yapmanın özlü söz söylemenin anlamı yok ne hissediyorsan yaz.
    sonra keske deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Kızları tanımadığından şimdi böyle düşünüyorsun. Bir musibet bin nasihatten yeğdir derler, hele bi boynuz ye sen de anlarsın cevap yazma etme diyenleri. Kızlar yaratılışları gereği hep ilgiye, sevgiye, sahiplenilmeye ilgi duyarlar, boş bıraktın mı başka arayışlara girerler, ekseri kızlar böyledir, istisnalar kaideyi bozmaz.

Aynı kız tarafından iki kez aldatılmış biri olarak bu mesajını üstüme alınmıyorum. Bir üstteki arkadaşa bobo marleyin sözü için teşekkür etmeli mesela. Her şeyi açıklamış. Kanaatimce sen hep bu ikili ilişkileri takan insanları tanımışsın ki asıl mesele de bu işlerle uğraşmayan "aşmış" birini bulmakta

• Kız üniversitede daha iyilerini bulurum bu sümsüklemi uğraşıcam düşüncesindedir bence, takma kafana.Git sınavına çalış okul kazan daha iyileri karşına çıkacak, unutursun geçer gider.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Aynı kız tarafından iki kez aldatılmış biri olarak bu mesajını üstüme alınmıyorum. Bir üstteki arkadaşa bobo marleyin sözü için teşekkür etmeli mesela. Her şeyi açıklamış. Kanaatimce sen hep bu ikili ilişkileri takan insanları tanımışsın ki asıl mesele de bu işlerle uğraşmayan "aşmış" birini bulmakta

Gerçekten dediğinden bir mana çıkaramadım. Laf mı soktun, dediğime katıldın mı onu da anlayamadım. Aynı kızdan iki kere aldatılmana mı üzüleyim, ordan sana bi kulp bulup takılayım mı bilemedim ama şunu söyliyeyim: Sırf şu forumda açılan aldatılma, terkedilme konularından bile kızlar hakkında genel bir bilgiye sahip olabiliriz, her kız aynıdır diye de bir kaide yok tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

Kız üniversitede daha iyilerini bulurum bu sümsüklemi uğraşıcam düşüncesindedir bence, takma kafana.Git sınavına çalış okul kazan daha iyileri karşına çıkacak, unutursun geçer gider.

o kız bilmyor ki bunu düşündüğü anda sadee kız olarak kalmaya mahkum oacak gerlek bir hanım olamayacak
    kardeş bırak kurtuldun uğraşma adam gibi birini bul özel hayatta zaten kendi işini kurup ona hava atınca o zaten bir kere şaşırır sen bırakma dersini salla ya öss ye bir hafta kala ayrılsa idiniz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.