Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız mesaj bombardımanına tutuyor beyler

Cevap ver lutfenn
    Merak ediyorum seni
    Lutfeñnn
    Niye cvap vermiyorsun
    ?????????
    ????????
  • Ne yapıyor bu kız ya sevgiliyken bana karşı kullandığı hitap şekillerini kullanmaya başladı. İşler sarpa sarıyor artık.
  • çok şapsalsın.Kız başkaları varken seni düşünmüyor seni takmıyor etrafında kimse yokken seninle meşgul olmak istiyor.Onun ki sevgi değil sadece alışkanlık.Sana alıştığı için tekrar konuşuyor
  • Kus muyuzz...
    Ben seni dusunuyorum

18:54
    Cevap ver lutfenn
    Merak ediyorum seni
    Lutfeñnn
    Niye cvap vermiyorsun
    ?????????
    ????????
    Bnm ayi yogimm
    Cvp ver lutfen..
  • cevap vermemen ona sinirli, kırgın olduğun anlamına gelir. bu da onu sevdiğinin göstergesidir. ve halen daha seni elinde tuttuğunu sanabilir. senin için üzülmesine izin verme vicdan azabı vs. bunlara izin vererek seni iyice küçük görmesine sakın müsade etme. cevap ver ancak samimi olma bi sınır olsun.(elbette çalışıyorum. gibi kısa öz cevaplar)

üniversiteyi kazanır kazanmaz senden ayrılıyorsa zaten o kişiden hayır gelmez. yeni kapılara yelken açayım mantığında bakıyordur. sen hayatına kaldığın yerden devam et ve sakın üzülme geleceğini düşün ve üniversite sınavına odaklan. aklını karıştırmasına izin verme.
  • Bugün cevap verme , yarın cevap ver. Neden cevap vermedin derse düşünüyordum dersin. O artık ayrılmak istemiyorsa bu sefer sen "zaman ver bana" gibi şeyler söyle.
  • Konussak olmuyor muu
    Konusalm merak ediyorum

Geliyor beyler mesaj.
  • Ben iyiyim, merakın geçtiyse her şeyi daha fazla mahvetme. Hazırlanmam gereken bir sınav var ve sen yeterince zarar verdin bana

Bu olur mu beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Konussak olmuyor muu
    Konusalm merak ediyorum

Geliyor beyler mesaj.

Konuş artık bence hocam

Ama soğuk davran
  • ayi yogim yukarıda bi arkadaş yazmış sana alıştığı için seni arıyor başkası varken aramayacak diye haklı.
  • Ne fark eder ki, kör insan için elmas da bir camda..Bana bakan bir kör ise, kendimi camdan sanmıyorum de.
  • Geçmiş olsun kız sana tekmeyi basmış gururunu çiğnetme mesajlarına karşılık verme ve hemen yeni bir sevgili yap o zaman kahrından geberir beter olsun böyleleri üzme sen tatlı canını hiç üzülmüyor gibi takıl yeni kız yap en kısa zamanda facebook ilişki durumunu başkası ile değiştir ki görüp kıskansın
  • dikkat ettim kiz hic bir msjinda seni cok ozledim seni seviyorum yazmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

https://eksisozluk.com/entry/30939273

Şöyle bir tavır sergilemeni tavsiye ediyorum.

tavır mütişmiş hocam

elbette çalışıyorum. yazman en mantıklısı bence gerçi sen gene bildigin gibi konus tanıyan sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 27 Ağustos 2013; 20:16:49 >
  • Anlık toto kalkması olmuş kızda sonra boşluğa düşmüş sana gelmiş, affet bidaha yaparsa koy tekmeyi sağlam şekilde.
  • konus artık hocam bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agaaa... oltayı atıp çekiyor şu an... Eminim şu an onun öyle yapması senin biraz hoşuna gidiyor, çünkü egonu okşuyor. Bunu bir kıza birden fazla erkeğin yaptığını düşünün, ve o kızdaki egoyu düşünün. Hala sana olta atıyor, başkaları yanıdnayken seni yok sayarken şimdi seni stepne olarak kullanıyor, bence hala cevap yazma. Ve seni tekrar elde etme isteğini açıkça belli etmiş, sevgiliyken kullandığı sözü yazarak... Hiiç itibar etme, inadına face'de online ol, mesaj gönderdiğinde oku, "görüldü" raporu gitsin iyice gıcık olsun. O kadar seni düşünüyor devam etmek istiyor, cep telefonu var, arasın. Hiiç itibar etme face mesajına. Erkek ol, gururlu, itibarlı ol, dik duruşundan sakın varzgeçme bence.
  • burdan bakınca herkes cevap yazma kız tekmeyi koymuş sende yazma ne hali vrsa görsün diyesi geliyor insanın. ama durum öyle değil. benimde basımdan geçmişti söylediklerimi keşke söylemeseydim belki dönerdi diyede düşündüm. ama biraz zaman geçince körmüşüm dedm sadece o var sanmışım dedim öyle değilmiş aslında. yani sana diyecegim o ki bitmesi gerekyorsa bitir. hayatta bir tek o yok..
  • Abilerim, arkadaşlarım yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim
    Şimdi benim öyle bi mesaj yazmam lazım ki kıza. uzun bir süre boyunca etkisinde kalsın. İçinden geçirsin ben bir insanın 'ah' ını aldım diye. Vicdan azabı çeksin. Yaptıklarına bin pişman olsun ve bir daha bana mesaj atıcak yüzü bile olmasın. Çok şey istiyorum ama yardımcı olabilir misiniz bu konuda
  • Ara vermek demek ben biraz başkalarıyla takılayım, bakalım senden iyisini bulabilecek miyim? Bulursam eğer tekmeyi koyarım, bulamazsam yine sana donerim demektir. Bu kızın bence seni sevdiği filan yok, amacı boşta kalmamakmış sadece. Noldu çevrende seninle ilgilenecek vakit geçirecek insan kalmayınca birden hatırlayıverdin, birden ısınıverdin demen yeter bile...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.