Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen umursamaz bir sekilde cevap ver.sakın mesajını hatırlatma.bırak kendi açsın konuyu.ne samimi nede soguk cevap ver kafası karışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Aynen umursamaz bir sekilde cevap ver.sakın mesajını hatırlatma.bırak kendi açsın konuyu.ne samimi nede soguk cevap ver kafası karışsın.

Hocam tam olarak ne demeliyim ?
  • tamam çalışıyorum, çalışırım gibi geçistirici cevap ver bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Matt Smith

tamam çalışıyorum, çalışırım gibi geçistirici cevap ver bence
    çok basit. çalışıyorum hedefim büyük :) yaz gönder hedefin ne felan derse başka ülkeye gitmek iştiyorum yazarsın nedenini felan sorarsa beni buraya bağlıyacak birşey kalmadı dersin :) olur biter büyük ihtimal egosuna yenik düşer ve sana geri döner dönmezse bırak kendini yiyip bitirir :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

quote:

Arkadaşlar arayıp bitireyim mi böyle beklemek zor geliyor

Beklemek bitirmenin yarısıdır. Bitti kabul etsen iyi olur. Bitmese bile bitti kabul et. Bu noktada olduktan sonra...

Tam olarak ne diyim onu da bilemiyorum ki. Telefonu açınca konuşamamak var bir de

telefonu açma. Yani o kız artık yok kabul et.

Alıntıları Göster
    öyle yazan kızdan hayır gelmez
    sni skmk istiorm yaz
    hayır efendim yanlış anladınız, aralarındaki bağlardan kızın olanları kendine dolanmış biraz da herife dolasın bağlansınlar birbirlerine,
    seni sökmek istiyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şöförefısıldayanadam -- 26 Ağustos 2013; 22:56:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warranty

sen sözünü söyledin ben ne cevap vereyim yazabilirsin. nasılsa kafasında bitmiş kızın

Hocam böyle bir şey yazabilirim aslında. ama tam olarak ne yazacağımı da bilmiyorum ya of

Öyle bişey yazma konusunu bile açma bu sefer aşk acısı çektiğini falan sanar. Diğer arkadaşların dediği gibi çalışıyorum hedeflerim var vs gibi kısa ve öz cevap ver.
  • Kız saçma bir mesaj yazmış.ben olsam ya cevapsız bırakırım ya da tamam der geçerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Elixironn

çok basit. çalışıyorum hedefim büyük :) yaz gönder hedefin ne felan derse başka ülkeye gitmek iştiyorum yazarsın nedenini felan sorarsa beni buraya bağlıyacak birşey kalmadı dersin :) olur biter büyük ihtimal egosuna yenik düşer ve sana geri döner dönmezse bırak kendini yiyip bitirir :):)

En mantıklısı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

En mantıklısı sanırım.

Alıntıları Göster
    Okuduğum kadarıyla kız senden ayrılmaya önceden karar vermiş bayramda kavga etmeniz de bu yüzden. Ama kararsız gibi, zamana bırakmış ve yeni birini bulursa seni şutlayacak, aradığını bulamazsa geri döner (tabi bu düşük bi ihtimal). Arkadaşlarında dediği gibi seni yedekte tutuyor olabilir. Şuana kadar olan tavrın iyi . cevap ver ama ne soguk ne de samimi olsun ortasını bul . Ve tavsiye sen onu unutmaya bak ve derslerine odaklan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beklemek bitirmenin yarısıdır. Bitti kabul etsen iyi olur. Bitmese bile bitti kabul et. Bu noktada olduktan sonra...

Tam olarak ne diyim onu da bilemiyorum ki. Telefonu açınca konuşamamak var bir de

Alıntıları Göster
    sırf sayfayı uzatıp saçma sapan hale getirdiniz diye okuyamadım. Enter tuşu icat oldu haberiniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

En mantıklısı sanırım.

egosu yüksek insana böle yapmak gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    Cevap verme!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam üniveriste farklı ortamlar var o yüzden ayrılmış olabilir ortamları keşfetsin sana geri döner yada yeni bir maceraya atılır ama kızın mesajlarına cevap ver bence " saol teşekkür ederim beni düşündüğün için sende iyi çalış zor olur " vs vs bişeyler de dostum biraz kinaye yap bakalım kız ne diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ktingazabi

hocam üniveriste farklı ortamlar var o yüzden ayrılmış olabilir ortamları keşfetsin sana geri döner yada yeni bir maceraya atılır ama kızın mesajlarına cevap ver bence " saol teşekkür ederim beni düşündüğün için sende iyi çalış zor olur " vs vs bişeyler de dostum biraz kinaye yap bakalım kız ne diyecek

Alıntıları Göster
    Kızlardaki bu huy hepsinde var. Kız ne olursa olsun elinde tutmak ister. Ona yalvarmanı, ilgilenmeni ister. İster ayrıl ister birlikte ol bu hiç değişmez.. Başkasını bulsun seni yine elinde tutmak isteyebilir. Ara verelim demek zaten bitti demenin nazik ama salak versiyonu. Öyle dediği vakit senin tamam demen kafadan yanlış zaten. Öyle dersen kız seni avucunda tutuyormuş gibi düşünür, nasılsa köpek olacak deyip, seninle ilgilenmez.. peşinden koşmanı bekler. Kestirip atacaktın.. Ya hep ya hiç. Her kızın huyu aynıdır. Ya biter ya devam eder diyecektin.. Kızın zaten kafası karışıksa bi müddet sonra aklı başına gelir. Özlemeye başlayabilir ya da tamamen unutabilir.. Bu da senin şansına kalmış birşey.. ama bu şekilde ona tamam demen çok yanlış olmuş. Tecrübeyle sabit. Git dolaş, hiç ilgilenme. Mesaj yazma. Mutluymuş, hayatın normal şekilde devam ediyormuş gibi yap. Kız arkadaşlarınla dışarı çık. Onunla beraber gittiğin, yaptığın şeylerin aynısını yapıp, Sosyal ortamlarda nerde olduğunu paylaş.. . Ama bunları hiçbir umut beklemeden yap.

Ünv ortamı çok farklı bir ortam. Bence sen o kızı unut. Kız kendine baktırıyorsa, o ortama kapılıp gidebilir. Bu saatten sonra birlikte bile olmaya devam etsen, aklın kafan hep kızda kalır. Kafayı yiyebilirsin. Ruh sağlığını bozmaya değmez. Yeni denizlere yelken aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Kızlardaki bu huy hepsinde var. Kız ne olursa olsun elinde tutmak ister. Ona yalvarmanı, ilgilenmeni ister. İster ayrıl ister birlikte ol bu hiç değişmez.. Başkasını bulsun seni yine elinde tutmak isteyebilir. Ara verelim demek zaten bitti demenin nazik ama salak versiyonu. Öyle dediği vakit senin tamam demen kafadan yanlış zaten. Öyle dersen kız seni avucunda tutuyormuş gibi düşünür, nasılsa köpek olacak deyip, seninle ilgilenmez.. peşinden koşmanı bekler. Kestirip atacaktın.. Ya hep ya hiç. Her kızın huyu aynıdır. Ya biter ya devam eder diyecektin.. Kızın zaten kafası karışıksa bi müddet sonra aklı başına gelir. Özlemeye başlayabilir ya da tamamen unutabilir.. Bu da senin şansına kalmış birşey.. ama bu şekilde ona tamam demen çok yanlış olmuş. Tecrübeyle sabit. Git dolaş, hiç ilgilenme. Mesaj yazma. Mutluymuş, hayatın normal şekilde devam ediyormuş gibi yap. Kız arkadaşlarınla dışarı çık. Onunla beraber gittiğin, yaptığın şeylerin aynısını yapıp, Sosyal ortamlarda nerde olduğunu paylaş.. . Ama bunları hiçbir umut beklemeden yap.

Ünv ortamı çok farklı bir ortam. Bence sen o kızı unut. Kız kendine baktırıyorsa, o ortama kapılıp gidebilir. Bu saatten sonra birlikte bile olmaya devam etsen, aklın kafan hep kızda kalır. Kafayı yiyebilirsin. Ruh sağlığını bozmaya değmez. Yeni denizlere yelken aç.

aynen, katılıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayatına devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Adıyaman Tıp'ı kazan hırs yap ve önünde başkasıyla çıktığını görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Adıyaman Tıp'ı kazan hırs yap ve önünde başkasıyla çıktığını görsün.

Alıntıları Göster
    Yokmuş gibi davran, cevap yazma. Şimdi o düşünsün.
  • Vicdanını rahatlatıyor belki de canı sıkılmıştir. Bence cevap verme ya da takmıyorm izlenimi verecek bir cevap olsun.

Ama en iyisi kökten bitir söyle mesaj atmasın artık ikilemde kalmak çok kötü.

• quote:

Evet abilerim, arkadaşlarım.
    Kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Bu sene hedefi olan tıpı kazandı. Yaklaşık 1.5 yıllık bi beraberliğimiz vardı. Geçen sene her zaman yanında oldum, destek oldum ona. Gece 11 de ders çıkışıma gel dedi gittim. Sınav çıkışıma gel dedi gittim. Onu her zaman çalışmaya motive ettim. Yeri geldi birlikte ders çalıştık. Her şey istediği gibi oldu.Sınav sonuçları geldi işte tıpı kazanmış.

Sonra Ramazan da görüşemedik pek fazla. Bunun kuzenleri geldi sürekli onlarlaydı. Her gün dışarı çıkıp eğleniyordu. Bi soğkluk vardı anlamıştım. Bayrama doğru kavga ettik ve yaklaşık 1.5 hafta konuşmadık. 1.5 hafta sonra aradım ben bunu telefonuma cevap vermedi. Ardından face den konuştuk biraz soğudum, sıkıldım filan dedi. Seni seviyorum, hakkını da ödeyemem vs vs söyledi bir şeyler. Ayrılmak istiyo muyum bilmiyorum sadece ara vermek istiyorum dedi. Ertesi gün evinin önüne gittim elimde çiçekle, o da indi aşağıya konuştuk ettik. Çiçeği almadı vs buralar uzun fakat kısaltıyorum. isteyene pm den uzun uzun anlatırım. Seni seviyorum fakat dışarı çıkalım, gezelim, tozalım diyemiyorum. Heyecanım kalmadı filan dedi. Ara verelim dedi. Peki dedim. Haber bekliyorum dedim ayrıldık. Yaklaşık 4 gündür bekliyorum haberi. Bugün face şifresini filan değiştirmiş. Yani ayrılıyoruz büyük ihtimal.

Şimdi ben bu kızın beni aramamasının, özlememesinin, benim eksikliğimi hissetmemesinin nedenini kuzenlerine bağlıyorum. Çünkü her Allahın günü berebarlerdi. Eğleniyordu, canı sıkılmıyordu . Üniye gidince elbet çekecektir özlemimi diye düşünüyorum. Sizce ayrılık haberini verdiğinde tavrım ne olsun ? Çünkü gerçekten çok zor bi zamanda terkediyor beni. Benim önümde koca bi yıl ve ardında üni sınavım var. Bi yandan benimle yaşadıklarını, verdiği sözleri düşünüyorum. Bu yüzden çok kızıyorum ona ayrılıktan söz ederse ağzıma ne gelirse söyleyeyim diyorum. Bir yandan da çok seviyorum . Ayrılıyoruz dediğinde güzel, iyi şeyler yazayım ki ilerde bir gün bana geri dönebilme ihtimali olsun diyorum.

Ne yapmalıyım abilerim lütfen nasihatlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler şimdiden

EK OLARAK

Evet arkadaşlar çoğunluk asla mesaj atma diyor, ne iyi ne kötü hiç bir şekilde mesaj atmayacağım kıza Onun yazacağı mesajı da yazarım konuya.

Şimdi kız hakkında söylemek istediklerim var. Yeni birini bulmadığına adım gibi eminim. Yani üni hayatı ilgisini çekiyor olabilir ama şu ara yeni biri yok.
    Kız ailesine aşırı derecede bağlı. Kazandığı tıp Adıyaman da. Adıyaman'da ne derece ortam olur bilemiyorum. Birde kyk yurtları varmış onlar olmazsa büyük ihtimal babası ile birlikte Adıyaman'a gidecek. Kısmen taşınacaklar yani. Üst mesaj da belirtmedim sanırım bunları da belirtmek istedim

Hepiniz yazdıklarınızda haklısınız. Bu ilişki tecrübe oldu bana Benim kafam ne kadar allak bullak olduysa, onun kafası da benim ki kadar karışsın, vicdan azabı çeksin istiyorum. Umarım hiç bir şekilde geri dönmemek(ne mesajla ne telefonla) işe yarar

KIZDAN MESAJ GELDİ BEYLER NE YAPAYIM ?

'Dersler nasil gidiyor. . Cok caliss tmm miiiiii'

Arkadaşlar faceten mesaj attı kız. Beklediğim mesaj bu değildi tam olarak. Ayrılıyoruz, bilmem ne, kendine iyi bak tarzı bi mesaj beklerken bu şekil bi mesaj attı. Ayrılıyoruz un çok çok çok yumuşamış hali anladığım kadarıyla. Ne yapayım şimdi ben önerileriniz nelerdir

2.MESAJ BEYLER

Cevp vermicek msn bana

Ne yapayım beyler yardımm ?

sende tıp kazan ela levent olayına donsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.