Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olum direk ipleme hiç. telefonlarına falan çıkma.zaten ilişkiniz bitecek üniye gidecek o çünkü. direk yok say.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

sana tekrar söylüyorum eğer bitirelim diye bile mesaj atarsan bitmiş bi ilişkide sünepe durumuna düşersin. ve sana bitsin diye bir mesaj attığında sen cevap bile vermezsen işte o kıza çok koyar. kafayı yer. emin ol bak. ölü taklidi yap beni dinle sakın ama SAKIN ARAMA SORMA BITSIN DEME MESAJINA CEVAP VERME !

%100 katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Evet abilerim, arkadaşlarım.
    Kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Bu sene hedefi olan tıpı kazandı. Yaklaşık 1.5 yıllık bi beraberliğimiz vardı. Geçen sene her zaman yanında oldum, destek oldum ona. Gece 11 de ders çıkışıma gel dedi gittim. Sınav çıkışıma gel dedi gittim. Onu her zaman çalışmaya motive ettim. Yeri geldi birlikte ders çalıştık. Her şey istediği gibi oldu.Sınav sonuçları geldi işte tıpı kazanmış.

Sonra Ramazan da görüşemedik pek fazla. Bunun kuzenleri geldi sürekli onlarlaydı. Her gün dışarı çıkıp eğleniyordu. Bi soğkluk vardı anlamıştım. Bayrama doğru kavga ettik ve yaklaşık 1.5 hafta konuşmadık. 1.5 hafta sonra aradım ben bunu telefonuma cevap vermedi. Ardından face den konuştuk biraz soğudum, sıkıldım filan dedi. Seni seviyorum, hakkını da ödeyemem vs vs söyledi bir şeyler. Ayrılmak istiyo muyum bilmiyorum sadece ara vermek istiyorum dedi. Ertesi gün evinin önüne gittim elimde çiçekle, o da indi aşağıya konuştuk ettik. Çiçeği almadı vs buralar uzun fakat kısaltıyorum. isteyene pm den uzun uzun anlatırım. Seni seviyorum fakat dışarı çıkalım, gezelim, tozalım diyemiyorum. Heyecanım kalmadı filan dedi. Ara verelim dedi. Peki dedim. Haber bekliyorum dedim ayrıldık. Yaklaşık 4 gündür bekliyorum haberi. Bugün face şifresini filan değiştirmiş. Yani ayrılıyoruz büyük ihtimal.

Şimdi ben bu kızın beni aramamasının, özlememesinin, benim eksikliğimi hissetmemesinin nedenini kuzenlerine bağlıyorum. Çünkü her Allahın günü berebarlerdi. Eğleniyordu, canı sıkılmıyordu . Üniye gidince elbet çekecektir özlemimi diye düşünüyorum. Sizce ayrılık haberini verdiğinde tavrım ne olsun ? Çünkü gerçekten çok zor bi zamanda terkediyor beni. Benim önümde koca bi yıl ve ardında üni sınavım var. Bi yandan benimle yaşadıklarını, verdiği sözleri düşünüyorum. Bu yüzden çok kızıyorum ona ayrılıktan söz ederse ağzıma ne gelirse söyleyeyim diyorum. Bir yandan da çok seviyorum . Ayrılıyoruz dediğinde güzel, iyi şeyler yazayım ki ilerde bir gün bana geri dönebilme ihtimali olsun diyorum.

Ne yapmalıyım abilerim lütfen nasihatlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler şimdiden

Yazma tarzına bakılırsa olgun birisin. Aynı durumu bende yaşadım. Aynı durum derken kız arkadaşım tıp kazandı benden soğudu. Aramadım sormadım 1 sene sonra aradı. O ara biriyle çıkmış. Kabul ettim ama evlilik düşünmediğimi söyledim. Sonrada ben soğudum zaten. Hiç umrunda olmasın. Arama sorma hayatına bak. Yaşın daha 20 dir en fazla. 30 a kadar daha neler göreceksin. Gelişmeleri yaz.

Not: Çiçek falan alma. Mesaj atarsa napıyorsun derse arkadaşla takılıyorum de kim olduğunu söyleme kafasına kurt düşür. Gerçeği bilemesin...

• tıp kazansan bile artık onu geri kazanamazsın. var tekmeyi sen bas geçmiş olsun
  • bitir bu aşkı
  • Abi hepiniz tavsiye vermissiniz destek olmuşsunuz da bunlarla olacak iş değil gerçekten bana da pm fen yazan konu altına yazan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar oldu sonuçta ayrıldık çektiğimi bi ben bi Allah bilir öyle sevdim ki sonuc 0 hele ben barışmak istediğimde kestirip atan bi kişilik gördüğümde vay be arkadaş dedim çok üzgünüm elim ayağım titriyor yaşadığım pişmanlığı yaşasın istiyorum sana da tavsiyem soğukluk olduktan sonra iş zor dostum o acıyı tadacaksın Allah yardım etsin

• Duygularınla hareket edersen kaybedersin,önce oyunun kurallarını öğren.

Üniye gittiğinde senin özlemini çekmeyecek,ne ortam var ünide yeni arkadaşlıklar heyecanlar aklına bile gelmeyebilirsin,hele arkada ağlak birini bırakmışsa,her kız etrafındaki alfa erkeğini arar,kendisi için en iyisini.Birinden sağlam bir tokat yerse,zamanında yaptıklarını hatırlar o zaman şansın olur ama bunlada yaşamamalısın bence,hayatına bak daha kimleri tanıcaksın,onun vermediği değeri başkaları sana verdiği zaman,vay be bi zamanlar kim için neler yapmışım dersin,sadece güler geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

4S kuralı hayat kurtarır.

4S kuralı nedir?

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!!

• yeni manita yap hemen acilinden. senin için kolay olur. kız büyük ihtimal seni kullanmış resmen dostum. üniye kadar idare edeyim de ünide birini bulunca yol veririm demiş. ne yazıkki öyle konakçı kızlar var. allah erkekleri onlardan korusun. face şifresini değiştirmesinin tek sebebi yeni bulduğuna yoğunlaşmak istemesidir. çal keko diyeceksin yoluna bakacaksın
  • Menfeatçilik yapmış sana seni sevdiğide yalan sakın inanma.. ayrıl gururlu ol ..
  • Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne ara nede sor,ayrılalım derse bile (büyük ihtimalle mesajla söyler) geri dönüş bile yapma,emin olki dediğin gibi eksikliği hissedecek ve sana geri dönmenin yollarını arıyacak
  • Kız zaten sana tekmeyi basmış sen ayrılalım mı diye soruyorsun
  • quote:

Kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Bu sene hedefi olan tıpı kazandı. Yaklaşık 1.5 yıllık bi beraberliğimiz vardı. Geçen sene her zaman yanında oldum, destek oldum ona. Gece 11 de ders çıkışıma gel dedi gittim. Sınav çıkışıma gel dedi gittim. Onu her zaman çalışmaya motive ettim. Yeri geldi birlikte ders çalıştık. Her şey istediği gibi oldu.Sınav sonuçları geldi işte tıpı kazanmış.

Sonra Ramazan da görüşemedik pek fazla. Bunun kuzenleri geldi sürekli onlarlaydı. Her gün dışarı çıkıp eğleniyordu. Bi soğkluk vardı anlamıştım. Bayrama doğru kavga ettik ve yaklaşık 1.5 hafta konuşmadık. 1.5 hafta sonra aradım ben bunu telefonuma cevap vermedi. Ardından face den konuştuk biraz soğudum, sıkıldım filan dedi. Seni seviyorum, hakkını da ödeyemem vs vs söyledi bir şeyler. Ayrılmak istiyo muyum bilmiyorum sadece ara vermek istiyorum dedi. Ertesi gün evinin önüne gittim elimde çiçekle, o da indi aşağıya konuştuk ettik. Çiçeği almadı vs buralar uzun fakat kısaltıyorum. isteyene pm den uzun uzun anlatırım. Seni seviyorum fakat dışarı çıkalım, gezelim, tozalım diyemiyorum. Heyecanım kalmadı filan dedi. Ara verelim dedi. Peki dedim. Haber bekliyorum dedim ayrıldık. Yaklaşık 4 gündür bekliyorum haberi. Bugün face şifresini filan değiştirmiş. Yani ayrılıyoruz büyük ihtimal.

Şimdi ben bu kızın beni aramamasının, özlememesinin, benim eksikliğimi hissetmemesinin nedenini kuzenlerine bağlıyorum. Çünkü her Allahın günü berebarlerdi. Eğleniyordu, canı sıkılmıyordu . Üniye gidince elbet çekecektir özlemimi diye düşünüyorum. Sizce ayrılık haberini verdiğinde tavrım ne olsun ? Çünkü gerçekten çok zor bi zamanda terkediyor beni. Benim önümde koca bi yıl ve ardında üni sınavım var. Bi yandan benimle yaşadıklarını, verdiği sözleri düşünüyorum. Bu yüzden çok kızıyorum ona ayrılıktan söz ederse ağzıma ne gelirse söyleyeyim diyorum. Bir yandan da çok seviyorum . Ayrılıyoruz dediğinde güzel, iyi şeyler yazayım ki ilerde bir gün bana geri dönebilme ihtimali olsun diyorum.

Hiç takmayan bi tavırla ''Tamam.'' dersen kız o yazıyı görünce, bi yutkunur, kendi kafası içinde bombalar patlar. Sınava ya kendi başına hiçbirşeyi takmadan hazırlan ya da başka bi kız bul. Devam etmek isterse kabul etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 22 Ağustos 2013; 11:03:51 >

• quote:

üniversitede senden daha yakışıklı kariyeri olacak bi erkek bulucak... sen ne dersen de !! kızdırmak için demiyom ama orda bir sürü erkek görücek.dayanamaz başka erkeklere kayar.NEDEİNİ SÖYLEMEK GEREKİRSE.SENİ 1.5 HAFTA ÖZLEYİPTE GURUR YAPIP ARMAYAN KIZ SENİ HİÇ TINLAMAZ. BİLE. ..ben kız arkadaşımla kavga ederim akşamı olmaz özler beni arar .

• millet kıza üşüşür şimdi. Her şey tıp'a kadarmış genç. Bizim türk kızlarının karaktersizlği işte, sınıf atladı o. Ya zengin birini ya da başka bir tıp öğrencisini bulur artık.
  • Sevgili romeo cum
    Ayrılman şart kız dıştan dışa dile getirmesede içinde bir
    ben artık üniversiteliyim psikolojisi olduğundan seninde bu sene sınava gireceğinden(liseli) kız olmayacağını biliyor diyelim.
    Sen devam edip bir seneni heba etme yoluna gitme

Geçmişi düşünerek ben hakaret ederek ayrılmamanı öneririm.
    İlerde görürsen yüzüne bakacak yüzün olsun

Kızlara bu kadar çok yüz vermen de bence yanlış her dediğini yapmalar filan..
    Düzgünce sen artık üni. de okuyorsun bitmesi şart filan vs bildiğin gibi yap noktayı koy..
    Düşünme sınavına odaklan üniversitene bi sene kayıpsız git

• quote:

Kullandır sen daha kendini kullandır. Ders olsun sana bu. Kadınların gerçek yüzlerini gör.

Tıp kazanırsa bırakır tabi düşünmedin mi ulan tıp kazanırsa beni bırakır ki diye.

• Ayrıl açık net. Üni. yi kazaninca senden her türlü ayrilacakti zaten. Tıp kazanmasa bile.

• "Ara verelim." cümlesinin gerçek anlamı: "Yeni birini buldum, yüz verirse giderim; sen yedekte kal."

Üzgünüm ama dost acı söyler hacı.

• kadınlar gercekten ıstıyorlarsa ılıskılerı bozmazlar ayrılmamak ıcınde ellerınden gelenı yaparlar ayrılmazlarda. fakat gercekten ayrılmak ıstedıklerınde bır anda kesıp atarlar. bu konuda emın olabılırsın senı ıstıyor olsaydı zaten bu kadar sıkıldım ettım lafları dahı etmezdı ılıskınız yurur gıderdı. bosuna kendını kucuk dusurmeye devam etme. ısteyen bır kadın herseyı elde eder. ayrılmak ıstıyor ayrılır omur boyu bırlıkte olmak ıstıyorsa bırlıkte olur. benım dıyecegım bunlar. olgun bır davranıs sergıle pesını bırak arayıp sormanada gerek yok uzme kendını daha fazla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.