Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rize çayı

quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

quote:

Arkadaşlar arayıp bitireyim mi böyle beklemek zor geliyor

Beklemek bitirmenin yarısıdır. Bitti kabul etsen iyi olur. Bitmese bile bitti kabul et. Bu noktada olduktan sonra...

Tam olarak ne diyim onu da bilemiyorum ki. Telefonu açınca konuşamamak var bir de

telefonu açma. Yani o kız artık yok kabul et.

Alıntıları Göster
    Beyler Arayayım mı kızı bitirmek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo0 -- 21 Ağustos 2013; 22:04:05 >

• quote:

zaten bitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

zaten bitmiş.

Hocam ben olayı tam anlatamadım galiba. En son dedi ki bana. Bi süre ara verelim. Ben de iyi dedim geri dön bana bekliyorum dedim. O da ok dedi. Fakat bu olaydan 2-3 gün sonra face şifresini filan değiştirmiş. Ben de dedim ki kesin bitiricek artık. Şimdi yarın öbürgün bana mesaj atıcak yürümüyor artık bitsin diye. Ben de diyorum ki o bi şey yazmadan ben arayayım. Diyeyim böyle böyle olmuyor, hem sınavdı bilmem neydi çok stres oluyorum senin de zaten ne yapmaya çalıştığın belli. bitirelim artık diyeyim ?

• quote:

quote:

quote:

zaten bitmiş.

Hocam ben olayı tam anlatamadım galiba. En son dedi ki bana. Bi süre ara verelim. Ben de iyi dedim geri dön bana bekliyorum dedim. O da ok dedi. Fakat bu olaydan 2-3 gün sonra face şifresini filan değiştirmiş. Ben de dedim ki kesin bitiricek artık. Şimdi yarın öbürgün bana mesaj atıcak yürümüyor artık bitsin diye. Ben de diyorum ki o bi şey yazmadan ben arayayım. Diyeyim böyle böyle olmuyor, hem sınavdı bilmem neydi çok stres oluyorum senin de zaten ne yapmaya çalıştığın belli. bitirelim artık diyeyim ?

Bende diyorum ki, beynini bitmiş kabul ettir. Öyle devam et. Ha o devam edelim derse, kabul etmezsin olur biter. Bitti derse, cevap bile yazman gerekmez. Hepsi bu. Yani beynini ister olumlu ister olumsuz, bitmiş kabul ettir. Kıza demene gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beklemek bitirmenin yarısıdır. Bitti kabul etsen iyi olur. Bitmese bile bitti kabul et. Bu noktada olduktan sonra...

Tam olarak ne diyim onu da bilemiyorum ki. Telefonu açınca konuşamamak var bir de

Alıntıları Göster
    1.kız senden yaş olarak büyük o da olgunlaştıkça bunun farkına varacaktır ve illa aranızda soğuma olacaktır.
    2.Kız tıp kazanmış kesinlikle kültür ve statü farkı oluşacak ve seni seviye olarak daha aşağıda görmeye başlayacaktır.Bunun etkisi büyük olucak belkide başka birinden hoşlanıcaktı.Olsun böylesi iyi olmuş.yaşın daha genç nasip değilmiş demek ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten bitmiş.

Bende diyorum ki, beynini bitmiş kabul ettir. Öyle devam et. Ha o devam edelim derse, kabul etmezsin olur biter. Bitti derse, cevap bile yazman gerekmez. Hepsi bu. Yani beynini ister olumlu ister olumsuz, bitmiş kabul ettir. Kıza demene gerek yok.

Anladım hocam teşekkür ederim de beyin kısmı zor ya. Valla gezsem tozsam neyse de dershane- ev arası gelip gidiyorum sürekli

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Senin yazını okudum ama diğer yorumları okumadım.

Nankör ve bencil biriymiş.Önceden seni seviyor muydu bilmiyorum ama tıpı kazanıp bu şekilde davranması seni
    kullanıp atmış gibi olmuş.Sanki bütün hedefi tıptı ve sen sadece amaca giden yolda bir basamaktın onun için, durum
    böyle görünüyor.

Kesinlikle ayıp etmiş.Bence içindekileri dışa dök, ağzına ne geliyorsa söyle öyle ayrıl.Azıcık gururu varsa belki utanır da
    kıymetini anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Nankör ve bencil biriymiş.Önceden seni seviyor muydu bilmiyorum ama tıpı kazanıp bu şekilde davranması seni
    kullanıp atmış gibi olmuş.Sanki bütün hedefi tıptı ve sen sadece amaca giden yolda bir basamaktın onun için, durum
    böyle görünüyor.

Kesinlikle ayıp etmiş.Bence içindekileri dışa dök, ağzına ne geliyorsa söyle öyle ayrıl.Azıcık gururu varsa belki utanır da
    kıymetini anlar.

Alıntıları Göster
    yorumları okumadım ama üniversite de bir çok kez şahid olduğum şey

üniversiteyi kazanan kız lisede beraber olduğu sevgilisini terk eder

muhtemelen senin ayrılmanı bekliyor şu an. Çünkü senin o kadar emeğin karşısında ayrılalım demeye yüzü yok.

Senin istediğin gibi olsun ayrılmak istiyorum de.

Gerçekten çok emeğin var anladığım kadarıyla. Kolay kolay döneceğini sanmıyorum ama üniversite de çok çekecek yaptıkları yanına kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

böyle görünüyor.

kıymetini anlar.

Alıntıları Göster
    Ondan önce sen bitir madem, ama öyle bir konuşma yap ki, onun için yaptıklarını bir bir ser önüne, pek sanmıyorum ama belki vicdan azabı çeker... geri dönme ihtimalini sil, dönmek isterse kabul etme, sana o hissi yaşatması bile yeter. Ara, bitir, o bitirirse senin içine oturur, sen bitirirsen onun içine oturur ama iki güne kalmaz başka birini takar koluna emin ol ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ara verelimmi dedi :D muhahahah.Bu nedir ya lig mi bu ara veriyorsun.Bu iş zaten bitmiş kız eğer bunu söylediyse.Kendini daha fazla küçültme.Ayrılalım diyorsa tamam sen bilirsin elveda de kısa kes ayrıl.Sakın arama bir daha.Arasada cevap verme.Eğer cevap verirsen seni her istediğinde elde edebileceğini anlar ve parmağında oynatır.Hatta ondan cevap beklemeden bende soğudum galiba deyip kendin ayrıl bence.Birde ara verelim demiş kabul etmişsin yaa yuh yani.En büyük hata.

Sakın ama sakın devam etme.Tek zararlı çıkacak kişi sen olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 22 Ağustos 2013; 0:12:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sakın arama sorma, ergen triplerine giripte salak salak mesajlar atma kıza, sus içine at. ayrılalım derse tamam de geç . seviyosa döner . gerçi dönse bile o ilişki yürümeyecek büyük ihtimal o ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

sakın arama sorma, ergen triplerine giripte salak salak mesajlar atma kıza, sus içine at. ayrılalım derse tamam de geç . seviyosa döner . gerçi dönse bile o ilişki yürümeyecek büyük ihtimal o ayrı konu

Alıntıları Göster
    Kıza dönüş yapma telle vs, kendi dönmezse beni de s...ler.
  • Deveyi diken insani s...n diye bi laf vardır sanmıyorum ama inşallah unutursun sen oturup ondan daha iyi bi derece yapmaya bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kız yeni biriyle tanışmış, seni zaten çantada keklik olarak gördüğünden bir yandan garantide tutmak için ara verelim demiş dostum malesef durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metanojen

Deveyi diken insani s...n diye bi laf vardır sanmıyorum ama inşallah unutursun sen oturup ondan daha iyi bi derece yapmaya bak

Arkadaşa katılıyorum. Yani bu üzüntünü öfkeni, hırs a dönüştür. Hırsınla ders çalış, katmerli derece yap sende. Ondan daha üstün ol.

• ısıt onu
  • bizzat yaşanmış olarak anlatıyorum. eğer üstüne düşer 1 tek mesaj bile atarsan o kızı unut. giden gitmiş sen üstüne gittikçe sünepe hödük durumuna düşüceksin. arama sorma bırak gitsin. zaten gidecek ne yapsanda. demesi çok zor bende yaşadım. kendime söz verdim tamamen unuttum. aradan 2 ay geçti eskisinden daha büyük bir aşkla geldi ve mutluyuz. ben üstün olan tarafım hep. fakat ne olursa olsun sakın bir mesaj bile atma oluruna bırak. yoksa pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont know

Eğer tıpa gittiyse unut onu. Aklına bile gelmezsin. Tıpta hocalar iyi gazlarlar "siz doktor olacaksınız" vs. diye, genelde kızların neredeyse tamamı, erkeklerin de çoğunluğu gaza gelir bu cümlelerle. Yani kendini birşey sanıcak, kendini üstün görücek ve yeni bir çevre de olunca sen aklına bile gelmeyeceksin.

kendini bişey sanmıcak hocam bişey olmuş zaten tıpı kazanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

4S kuralı hayat kurtarır.

4S kuralı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

4S kuralı hayat kurtarır.

4S kuralı nedir?

Alıntıları Göster
    sana tekrar söylüyorum eğer bitirelim diye bile mesaj atarsan bitmiş bi ilişkide sünepe durumuna düşersin. ve sana bitsin diye bir mesaj attığında sen cevap bile vermezsen işte o kıza çok koyar. kafayı yer. emin ol bak. ölü taklidi yap beni dinle sakın ama SAKIN ARAMA SORMA BITSIN DEME MESAJINA CEVAP VERME !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.