Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle arama abicim , büyük tavsiyesi benden sana.

Benimde başıma geldi , fayda etmiyor hiçbirşey, filmlerdeki gibi geri dönüş vs hikayeden öteye gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bu ne abi ya erkeksin sen, her dediğini yapmalar, çiçekle kapılarına gitmeler okurken kendim utandım resmen. Kız çantada keklik olduğu bildiği için soğumuş senden işte.

Ara verelim dediğin an benim kitabımda ara vermek yok bu iş bitti deyip hiç arayıp sormamam gerekiyodu ama olan oldu artık.

Şu andan itibaren hiç arayıp sorma, tek bir adım bile atma o atsın. Geri döndüğünde ise istekliymiş gibi davranma herşeyi ağırdan al ve barıştığınızda kesinlikle eskisi gibi olma.

Ayrıyetten tıp kazanması statü farkı oluşturmuş, gele üniyi başlayıp yeni çevre edindiğinde seni tamamen unutur.

4S kuralı hayat kurtarır.

4S kuralı nedir?

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!!

Bu arada o iş bitmiş kardeş yoluna bak cevap vermeye uğraşma.Şöyle düşün bataklıktasın ve hareket ettikçe batacaksın arkadaş demiş ölü gibi ol;)

• Kardes kizij numaralarini sil hatiralarini tek tek yak zevk almaya calis bundan . Kizi tamamen hayatindsn cikar yolda gorsen tanimiyacak duruma gel.

Boyle kizlar var tipi kazaninca kendini degistiren evlenecegi adam tiptan biri olucakrir kafana takma tipi kazanipta eski sevgilisini birakmyan dogru duzgun kiz tanimiyorum.

Kendisine mutlular dile ve hayatina devam et okuluna odaklan sadece suna emin ol her zaman daha iyisi bulunur.

Eger derslere calisir iyi bi bolum kazanirsan 10 yil sonra bu anini gulerek hatirlarsin.

Ama kendini kiz derdine verip okuyamayip is hayatina atilirsan hayatinin hergunu bu kiza lanet edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseli arkadaşım sana şöyle açıklayayım
    1- Ara verelim ne demek?
    Ara verelim ben sana tekmeyi basıyorum ama alıştırarak söylüyorum demek.

2- Bunun sebebi nedir?
    a)Kız başka birinden hoşlanıyor ve ilişkiye başlamaya hazırlanıyor ondan sana yol vermiş yavaştan.

b)Kız başka bir şehirde üniversiteyi kazandı ve seni uzun mesafeli ilişkiyi devam ettirebilecek kadar sevmediğini anladı.
  • parayı bulunca totosu kalkmış hocam tıp yani bu ayrıca şimdi ortaki ortamdan dolayı çok daha rahat unutucaktır seni bunu düşünmemişsin hiç
  • Senin boyle bir doneminde senden ayriliyor ya yaziklar olsun oyle kıza. Ben sinirli adamim sagim solum belli olmaz sen bana bakma ama kizin yaptigi gercekten cok ayip.
    simdi kuzenleri var kafasi rahat. Yarin birgun universiteye gidince farkli bir ortam, yeni arkadasliklar, universite ve aile stresinden uzakta senden iyice soguyacak. Bugun geri donse bile universiteye gidince ayrilacaksiniz.. ama boyle bir zamanda ayrildigi icin icime dert olurdu

• 18 19 yaşındaki kızdan ciddi ilişki bekleme. Artık üniversiteden yeni sevgili yapar o.
  • kusura bakma belki zoruna gidecek ama sen böyle olduğun sürece daha çok üzülürsün... kızların böyle davranmasının en büyük sebebi erkeklerdir, uzaktan kumandalı araba gibi ileri iterler gidersin geri yapar gelirsin. Sen erkeksin sen yöneteceksin bitti mi dedi tamam diyeceksin hatta baktın soğuk davranıyor ani bi hamle ile sıkıldım senden de bitir bak gör nasıl peşinde dolanıyor... kızların içinde var kötü davranınca hoşlarına gidiyor, dene gör
  • Evet arkadaşlar çoğunluk asla mesaj atma diyor, ne iyi ne kötü hiç bir şekilde mesaj atmayacağım kıza Onun yazacağı mesajı da yazarım konuya.

Şimdi kız hakkında söylemek istediklerim var. Yeni birini bulmadığına adım gibi eminim. Yani üni hayatı ilgisini çekiyor olabilir ama şu ara yeni biri yok.
    Kız ailesine aşırı derecede bağlı. Kazandığı tıp Adıyaman da. Adıyaman'da ne derece ortam olur bilemiyorum. Birde kyk yurtları varmış onlar olmazsa büyük ihtimal babası ile birlikte Adıyaman'a gidecek. Kısmen taşınacaklar yani. Üst mesaj da belirtmedim sanırım bunları da belirtmek istedim

Hepiniz yazdıklarınızda haklısınız. Bu ilişki tecrübe oldu bana Benim kafam ne kadar allak bullak olduysa, onun kafası da benim ki kadar karışsın, vicdan azabı çeksin istiyorum. Umarım hiç bir şekilde geri dönmemek işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Evet arkadaşlar çoğunluk asla mesaj atma diyor, ne iyi ne kötü hiç bir şekilde mesaj atmayacağım kıza Onun yazacağı mesajı da yazarım konuya.

Şimdi kız hakkında söylemek istediklerim var. Yeni birini bulmadığına adım gibi eminim. Yani üni hayatı ilgisini çekiyor olabilir ama şu ara yeni biri yok.
    Kız ailesine aşırı derecede bağlı. Kazandığı tıp Adıyaman da. Adıyaman'da ne derece ortam olur bilemiyorum. Birde kyk yurtları varmış onlar olmazsa büyük ihtimal babası ile birlikte Adıyaman'a gidecek. Kısmen taşınacaklar yani. Üst mesaj da belirtmedim sanırım bunları da belirtmek istedim

Hepiniz yazdıklarınızda haklısınız. Bu ilişki tecrübe oldu bana Benim kafam ne kadar allak bullak olduysa, onun kafası da benim ki kadar karışsın, vicdan azabı çeksin istiyorum. Umarım hiç bir şekilde geri dönmemek işe yarar

abicim bak yukarıda ne yazdım,

derhal unut, git yoldan geçen bir kıza , tanıdığın birine teklif et , saçmala ama unut savsakla ama unut , boşver.

yaşadım geçen sene, o kadar boktan bir durum ki , aynı şeyleri yaşamanı istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Evet arkadaşlar çoğunluk asla mesaj atma diyor, ne iyi ne kötü hiç bir şekilde mesaj atmayacağım kıza Onun yazacağı mesajı da yazarım konuya.

abicim bak yukarıda ne yazdım,

derhal unut, git yoldan geçen bir kıza , tanıdığın birine teklif et , saçmala ama unut savsakla ama unut , boşver.

yaşadım geçen sene, o kadar boktan bir durum ki , aynı şeyleri yaşamanı istemem.

Hocam çok çok haklısın valla Ama daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim. Bu sene elim kolum bağlı. Zaten sınav, tüm sene ders çalışacak olmak, dersler, dershane, gelecek kaygısı falandı filandı kafam allak bullak oldu. off of

• KIZDAN MESAJ GELDİ BEYLER NE YAPAYIM ?

'Dersler nasil gidiyor. . Cok caliss tmm miiiiii'

Arkadaşlar faceten mesaj attı kız. Beklediğim mesaj bu değildi tam olarak. Ayrılıyoruz, bilmem ne, kendine iyi bak tarzı bi mesaj beklerken bu şekil bi mesaj attı. Ayrılıyoruz un çok çok çok yumuşamış hali anladığım kadarıyla. Ne yapayım şimdi ben önerileriniz nelerdir
  • bu saatten sonra yapacagın en güzel şey kafandan silmek olacak

hiç dallandırıp budaklandırma önüne bak çok zor gelir sana ama tecrübeler 4s kuralının her zaman kazandırdıgı yonunde

ipleme yazma hiçbirşey

sakın
  • quote:

KIZDAN MESAJ GELDİ BEYLER NE YAPAYIM ?

Arkadaşlar faceten mesaj attı kız. Beklediğim mesaj bu değildi tam olarak. Ayrılıyoruz, bilmem ne, kendine iyi bak tarzı bi mesaj beklerken bu şekil bi mesaj attı. Ayrılıyoruz un çok çok çok yumuşamış hali anladığım kadarıyla. Ne yapayım şimdi ben önerileriniz nelerdir

Facebook'tan yazmışsa mesajı normal oku, karşı taraf okuduğunu görsün yani ve cevap atma.
    Hiç orda değilmişsin havası filan da verme, gayet normal paylaşımlarına filan devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

quote:

KIZDAN MESAJ GELDİ BEYLER NE YAPAYIM ?

Facebook'tan yazmışsa mesajı normal oku, karşı taraf okuduğunu görsün yani ve cevap atma.
    Hiç orda değilmişsin havası filan da verme, gayet normal paylaşımlarına filan devam et

bencede

• 2.MESAJ BEYLER

Cevp vermicek msn bana

Ne yapayım beyler yardımm ?
  • sen sözünü söyledin ben ne cevap vereyim yazabilirsin. nasılsa kafasında bitmiş kızın
  • @Romeo0

Onsuz gayet mutlu olduğun izlenimi ver sakın yelkenleri suya indirme ciddi takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

@Romeo0

Onsuz gayet mutlu olduğun izlenimi ver sakın yelkenleri suya indirme ciddi takıl.

Ben cevap vermemeyi düşünüyordum ama cevap vereyim mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warranty

sen sözünü söyledin ben ne cevap vereyim yazabilirsin. nasılsa kafasında bitmiş kızın

Hocam böyle bir şey yazabilirim aslında. ama tam olarak ne yazacağımı da bilmiyorum ya of
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.