Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi senin yapman gereken kızın üstüne düşmemek. yani onunla normal bi arkadaşın gibi konuşmaya çalış. ayrılık konusunuda senin açmanı bekliyo olabilir sen o konulara girme. zaten ilişkiniz çok iyi gitmiyor anlaşılan ayrılmak en mantıklısı olabilir sevgilinide suçlama bu konuda. o buradan gidince ikinizde acı çekeceksiniz zaten, üstelik senin yada onun karşısına çıkabilecek insanları da engelleyeceksiniz. hem sende demişsin sınav senesi diye bence bu dönem sevgili olmadan daha iyi olur yok mesajı araması falan yüzyüze olsanız neyse
  • bence aklında ne varsa içinden ne geliyorsa söyle çok ciddiyim söyle !!! şimdi seviyorsun geri döner diye kötü söz diyemiyorsun o kız seni silmiş kafasında geri dönmez şimdi içindekileri söyle rahatla ileride bi çift söz diyemedim diye pişman olacan yemin ederim tecrübeyle sabittir!!! ah ah diyorum keşke haykıra hakıra söyleseydim bana çektirdiklerini ama iş işten geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

bence aklında ne varsa içinden ne geliyorsa söyle çok ciddiyim söyle !!! şimdi seviyorsun geri döner diye kötü söz diyemiyorsun o kız seni silmiş kafasında geri dönmez şimdi içindekileri söyle rahatla ileride bi çift söz diyemedim diye pişman olacan yemin ederim tecrübeyle sabittir!!! ah ah diyorum keşke haykıra hakıra söyleseydim bana çektirdiklerini ama iş işten geçti.

arkadaşım söylemesin, ben sizin yapmadığınızı yaptım ve alakasız yerlere sürüklendi olay. Ha bu herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi, yinede arkadaş şuan mantıklı ve sağlıklı düşünemiyor. Açıkçası bende bilmiyorum nasıl akıl vereceğimi. Kıssadan hisse kestirip atması şimdiki aklım ile daa yararlı gözüküyor onun için.

• kez BAN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. MESAJ ARKADAŞLAR

'Nasilsiiinnnnnnnnnnnn'

Evet beyler cevaplamamaya devam edeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

hacı kız tıpı kazanmış sana da tekmeyi basmış, olay bu. tıp kazanan bir kız neden liseliyle takılsın ki

Haklısın hocam. Sorum şu ; Güzel şeyler yazıp aklında iyi bi yer mi edinmeliyim ?
    Ağzıma geleni söyleyip, sövüp benden nefret etmesini mi sağlamalıyım ?

Öyle bir şey yapma kızlar erkeklere göre daha olgun olurlar.Bırak başka şeylerle ilgilen madem o soğudum demiş sen ne kadar kendini yersen onun o kadar hoşuna gider
    sallamamış gibi yap mutlu görün

Edit: Konudan uzak kalmışım kusura bakmayın .Kız farklı şehirdeyse bağlanma derim ben sağı solu belli olmaz yaşadım ki söylüyorum kaptırma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_engizhan -- 27 Ağustos 2013; 17:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C_engizhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

hacı kız tıpı kazanmış sana da tekmeyi basmış, olay bu. tıp kazanan bir kız neden liseliyle takılsın ki

Haklısın hocam. Sorum şu ; Güzel şeyler yazıp aklında iyi bi yer mi edinmeliyim ?
    Ağzıma geleni söyleyip, sövüp benden nefret etmesini mi sağlamalıyım ?

Öyle bir şey yapma kızlar erkeklere göre daha olgun olurlar.Bırak başka şeylerle ilgilen madem o soğudum demiş sen ne kadar kendini yersen onun o kadar hoşuna gider
    sallamamış gibi yap mutlu görün

Hocam bi mesaj daha attı şimdi Hemen offline oldum mesajı atınca.

• quote:

3. MESAJ ARKADAŞLAR

'Nasilsiiinnnnnnnnnnnn'

Evet beyler cevaplamamaya devam edeceğim sanırım

Cevapla hocam soğuk bir şekilde olsa bile cevapla. Eğer kızı hayatından silmek istemiyorsan konuş bir şekilde. Çünkü bir kere sallamazsın iki kere sallamazsın üçüncüde eyvallahı olmaz bu kızın yazdığın kadarıyla. Ha eğer artık tamamen sildim diyorsan kızı hiç cevaplama tabi ki...

• Beyler

İyi değilim tamam mı, rahat bırak artık beni lütfen bir mesaj dahi atma şu saatten sonra

tarzı bi mesaj atayım mı sizce ?
  • quote:

Beyler

İyi değilim tamam mı, rahat bırak artık beni lütfen bir mesaj dahi atma şu saatten sonra

Onun biraz acı çekmesini istiyorsan uzun bir mesaj at acele etme.1.5 yıl kısa süre değil çok şey yaşamışsınızdır benimkiyle olan gibi yaşadığınız her şeyi teker teker söyle ona en sonunda da sana yaptığı ayıbı söyle bunları hakettim mi ben gibisinden iyice gözünde yaşat olanları en iyisidir

Edit: Bende yaşadım bunu biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_engizhan -- 27 Ağustos 2013; 17:38:10 >
  • quote:

Beyler

yazarsan kız tamamen bırakabilir. orta mesajlar kafası karışsın hocam
  • quote:

Beyler

Atma bence. İnadına iyi ol, güçlü dur.

Eyvallah, bi sıkıntı yok. Sen nasılsın ? daha iyi bir cevap bence.
  • Tekmeği sen koyda bari tıpı kazanmış ayrılacak ezmesin seni
  • Herkesin tecrübeli, herkes farklı bi şey söylüyor kafam iyice karıştı yav
  • Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    4 yıllık sevgilim ( arada uzun zamanlar konuşmamış olsakta) gıda mühendisliğini kazandı. e sonra noldu ? uzun zamandır konuşmamıştık hayırlı olsun mesajı attım buna. aklı karıştı tabi ben ankarada yaşıyorum o orumda. kazandığı hacettepe gıda. dedi sen orda olduğun için mi böyle diyorsun filan.

sonra konuştuk filan dedi seviyorum ama söz veremem sana. bekleyemem yanında da olamam. e ben naptın ? verdim postayı yolladım. iki gün kafam ağrıdı dersime çalışamadım. sonra tam gaz devam üni hazırlıklarına.
  • quote:

Beyler

"Senden sonra daha iyiyim."

• 1 MESAJ DAHA

Cevap vermiyor musunn
    Kus muyuzz...
    Ben seni dusunuyorum
  • Boş ver cevap verme. Ne güzel mutlu oluyorsun bak.
  • Cevap verme hocam açı çeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Boş ver cevap verme. Ne güzel mutlu oluyorsun bak.

Hocam öyle de nereye kadar gidecek bu. 1 hafta belki 1 ay daha mesaj atıcak sonra ben üzerime düşeni yaptım diyip çekilicek bi kenara. Ben içimden, aklımdan geçenleri söyleyemeyeceğim böyle giderse. Onun bana yaptığı ayıbı yüzüne vuramayacağım. Sert ama adamlığımdan insanlığımdan kopmadan seviyesi düşük olmayan bi mesaj atsam daha iyi olmaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.