Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kızdan sen ayrıl istemiyorum artık de. Bu ona koyar çünkü anlaşılan seni çantada keklik olarak görüyor, sana geri dönmeye çalışır bence böyşe yaparsan.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valryon -- 28 Ağustos 2013; 1:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Orijinalden alıntı: Vooray

quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Orijinalden alıntı: Vooray

Kız erkek arası ikili ilişkilerden nefret ediyorum. Ilk mesajı sen atma şöyle olmasın, geç cevap ver böyle olsun vs. Seviyosan konuş ya. Istediğin gibi, içinden geldiği gibi. Belli ki seviyorsun e o zaman sevgini yaşa arkadaş. Onunla mutlu olmak istiyosan bunu ona söyle. Seni kırdıysa söyle, düşünme... içinden nasıl geliyosa

Kızları tanımadığından şimdi böyle düşünüyorsun. Bir musibet bin nasihatten yeğdir derler, hele bi boynuz ye sen de anlarsın cevap yazma etme diyenleri. Kızlar yaratılışları gereği hep ilgiye, sevgiye, sahiplenilmeye ilgi duyarlar, boş bıraktın mı başka arayışlara girerler, ekseri kızlar böyledir, istisnalar kaideyi bozmaz.

Aynı kız tarafından iki kez aldatılmış biri olarak bu mesajını üstüme alınmıyorum. Bir üstteki arkadaşa bobo marleyin sözü için teşekkür etmeli mesela. Her şeyi açıklamış. Kanaatimce sen hep bu ikili ilişkileri takan insanları tanımışsın ki asıl mesele de bu işlerle uğraşmayan "aşmış" birini bulmakta

Gerçekten dediğinden bir mana çıkaramadım. Laf mı soktun, dediğime katıldın mı onu da anlayamadım. Aynı kızdan iki kere aldatılmana mı üzüleyim, ordan sana bi kulp bulup takılayım mı bilemedim ama şunu söyliyeyim: Sırf şu forumda açılan aldatılma, terkedilme konularından bile kızlar hakkında genel bir bilgiye sahip olabiliriz, her kız aynıdır diye de bir kaide yok tabi.

Demem o ki; ben de boynuz yedim, bu kızları tanıdım, tanıyorum. Ama hepsi böyle değil. Inan bu işler umrunda olmayanları da var. Önemli olan da onları bulabilmek.

• birader kafana yaz bi kız ara verelim diyosa ayrılmak istiyodur ara verelim diyene yol al dicen
  • nick-mesaj uyumu diye buna denir

Abisi bu kızlara ne kadar kibar davranırsan ne kadar ilgi gösterip şımartırsan o kadar küçülürsün gözlerinde yani çantada keklik olursun gözlerinde. Kızın sana soğudum sıkıldım demesinden sonra elinde çiçekle kapısına gitmen gurursuzluktur. Seviyosun onu anlıyorum ama inan ki hiçbir önemi yok kızın gözünde bunların. Onun bu hareketten anlayacağı tamam bu çocuk elimde, ister ara veririm ister devam ederim.

Sonuç olarak ara verelim soğudum falan dedikten sonra ben kesinlikle konuşmazdım o kızla. Ama kız şimdi tıp kazanmış okula başlayınca ne oldum delisi olur ayy ders çalışıyorum tıp çok zorr.s.s gibilerinden. Bi de yeni arkadaşları falan derken senden ayrılır gider.

Uzun lafın kısası hazır kız tekrar barışmak istiyo yüzsüzlük yapmış vur kıçına tekmeyi pişman olmazsın. Çünkü sen onu bırakmazsan o seni kesin bırakır. 2 ay kuzenleriyle kalıp böyle diyorsa 1 sene üniversite ortamında neler diyip ayrılır senden..

Tabi sadece tavsiye bizimkiler senin bileceğin iş..

• Adıyamanda yaşıyorum. Ve o kızı burda kaparlar haberin olsun.
  • onu sil artık tıpı kazandı diye statü olarak kendini yükseklerde görüyor ama ben buna bi tarafımla gülerim çünkü adıyamana gidiyor orada doktor akrabam var can sıkıntısından çe vre illeri geziyor 6 sene ona zehir olacak

şimdi gitmen gereken iki yol var ya tamamen sileceksin ya da önce süründürecek sonra kendine bağlayacaksın kaç gün oldu senden ayrılalı ama eğer süründürmek istiyorsan biraz daha bekle mesajlarına cevap verme sonra da başka biri varmış gibi davran hayatında iyice pişman olsun 3 gün süre iste hayali sevgilinden onun için ayrılacağını söyle 3gün içinde uğraşıyorum falan de ama arayı ısıt sonra buluşma ayarla bi hediye al ve buluşun gerisi sana kalmış bu dediklerimi yaparsan kız senin olur

eyuallamam bu kadar

• Şuan senden ayrılcağını sanmıyorum.Yine seninle konuşucak muhabbet edicek ama Üniversiteye başka şehire gittiği zaman asıl o zaman sana ayrılmak istediğini söyliyecek bence.Hem onun için bunu sana sölemesi kolay olcak hem kalkıp yine evine gidemiyceğin için bunu değiştirmek senin açından zor olucağı için.Ben böyle düşünüyorum.Bu saatten sonra kendini fazla bağlama bu kıza.Ayrıca 'çok çalış tamam mı' gibi mesaj atması resmen ben gidiyorum ama gözüm arkada kalmasın kendine iyi bak benden ayrıldın diye kendini harap etme derslerine çalış kendi hayatını kurtar gibi mesaj vermiş kız sana.
  • Hiç yüz vermez isen ne yapıp edip barıştırıcak seni, bir süre sonra yine aynısını yapıcak ama
  • http://www.youtube.com/watch?v=wb_12VhXk9o

dinle bakalım , biraz konunun havasına sokalım kendimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Şuan senden ayrılcağını sanmıyorum.Yine seninle konuşucak muhabbet edicek ama Üniversiteye başka şehire gittiği zaman asıl o zaman sana ayrılmak istediğini söyliyecek bence.Hem onun için bunu sana sölemesi kolay olcak hem kalkıp yine evine gidemiyceğin için bunu değiştirmek senin açından zor olucağı için.Ben böyle düşünüyorum.Bu saatten sonra kendini fazla bağlama bu kıza.Ayrıca 'çok çalış tamam mı' gibi mesaj atması resmen ben gidiyorum ama gözüm arkada kalmasın kendine iyi bak benden ayrıldın diye kendini harap etme derslerine çalış kendi hayatını kurtar gibi mesaj vermiş kız sana.

altına imzamı atalım

• Sağa çek.
  • Dostum hic cevap atma ustelerse de sen a
    Istedin de konuyuda uzatma 5 6 aya sana geri dönecek. Tip okumak zordur. Insanlar cok cikarci tipta ozellikle.cani sikilicak ve sana tipis tipis donucek ama sen hareketlerine dikkat et ve pesinden sakin kosma.

• Ergenlikte sevgili olmayacaksin yoksa böyle çocukça şeyler yaşarsın. İnsan sevdiğinden sıkılır mi hangi mantık bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Ergenlikte sevgili olmayacaksin yoksa böyle çocukça şeyler yaşarsın. İnsan sevdiğinden sıkılır mi hangi mantık bu?

adamlar evli eşinden sıkılıyor ya kusura bakma da bence senin yorumun ergence olmuş
    asıl sorun o kadar süre boyunca sevgilin olmuş birini sadece okulu kazandım diye ihmal etmek çocuk soğumakda haklı siz olsanız napardınız ilelebet bekler miydiniz
  • Illa bir cevap vermek istiyorsan,ona eğlendiğini gezip toz attığını belirten bir mesaj at ve bu yüzden zamanım olmadı kusura bakma cevap atmaya vs de yeter ona hatta kız arkadaşın falan varsa takıl onlarla fotoğraf çekinip bu dediğimi atmadan hemen önce kendi duvarına koy. Bu ona kendim ettim kendim buldum hissi doğurur acı çeker geri dönmeye çabalar malesef böyle kaçan kovalanir, yasin genç olduğu için durumlar böyle pis şeylerden ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 28 Ağustos 2013; 12:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Ergenlikte sevgili olmayacaksin yoksa böyle çocukça şeyler yaşarsın. İnsan sevdiğinden sıkılır mi hangi mantık bu?

adamlar evli eşinden sıkılıyor ya kusura bakma da bence senin yorumun ergence olmuş
    asıl sorun o kadar süre boyunca sevgilin olmuş birini sadece okulu kazandım diye ihmal etmek çocuk soğumakda haklı siz olsanız napardınız ilelebet bekler miydiniz

Eşinden sıkılan insan artık seviyor olamaz.bu benim görüşüm. 4 yıllık ilişkim var bana sıkıldım derse sevgi bitmiş derim kendim bırakırım. Dert her zaman olur is bu dertleri birlikte aşmakta gizli. Ve kadınların düşünce yapısı cidden çok farklı.

Ciddi ilişki farklı sevgililik farklı işler, tipi kazandı diye ihmal etmek demek ciddi ilişki olarak bakmadığıni gösterir.

Son olarak bu işler bakış açısı ile ilgili ben hayat arkadaşı ararım başkası gezecek kız arar, yaşla da çokdegismiyor aslında, 19 yaşımda evlilik planları yapıyordum ben karşındaki kişi senin kafadan olmazsa O gemi yurumez zaten :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 28 Ağustos 2013; 12:53:48 >

• Olum kıza cevap yaz lan :)

• AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    aynı hyere geldik
    yaşın önemi kalmaz hele bu kadar süre sonunda hala devam etmişsen
    ama kız artık önemsemiyor salla umrunda bile olmasın demek lazım
  • Dünden beri mesaj yok. 1 mesaj daha atarsa gayet normal bi şekilde cevaplamayı düşünüyorum
  • en iyisini yaparsın.kız senin mutsuz üzgün olmanı bekliyor.öyle olmadığını görünce deliye dönecek inan bana...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.