Şimdi Ara

1.5 Yıllık Sevgilim SOĞUDUM dedi.BEYLER 1 MESAJ DAHA !!!!!! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
8
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Romeo0

1 MESAJ DAHA

Cevap vermiyor musunn
    Kus muyuzz...
    Ben seni dusunuyorum

Oha bu mesaja rövaşatayı yapıştırman gerek.
    "Sen beni düşünseydin yemin ederim her dakka beni araycaktın"
    yaz yolla hemen
  • Beni düşünmeni istemiyorum, en azından bizi düşünseydin herşey daha farklı olabilirdi.

Diye yapıştır
  • quote:

Dünden beri mesaj yok. 1 mesaj daha atarsa gayet normal bi şekilde cevaplamayı düşünüyorum

Yapacağın en güzel şey bu olur, sanki ayrılmışsınız sen kafanda her şeyi bitirmişsin anlamışssın onun seni artık sevmediğini, ve normal hayatına devam ediyorsun gibi yaz mesajlarını, 2-3 mesajdan fazla yazarsa da ne kadar canın mesajlaşmaya devam etmek istese de müsait değilim şimdi sonra konuşuruz okey gibi onu umursamadığını gösteren mesajlar at.

Bir kadın olarak söylüyorum bunları, benden iyi tanıyamazsın kadınları
  • Birde faceinde öyle aşka dair şarkılar, sözler paylaşmak sakın, cool ol. Hiç takmıyormuş gibi görün, bağrına taş bas :) Eğleniyormuşsun gibi görün :) facede online olma, mesaj gnderince de hemen açma mesajı görüldü yazmasın mesajda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Birde faceinde öyle aşka dair şarkılar, sözler paylaşmak sakın, cool ol. Hiç takmıyormuş gibi görün, bağrına taş bas :) Eğleniyormuşsun gibi görün :) facede online olma, mesaj gnderince de hemen açma mesajı görüldü yazmasın mesajda :)

Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım Face te çok takılan biri değilim zaten Sadece arkadaşlarla konuşmak için giriyorum. Uzun zamandır hiç bir şey paylaşmıyorum. Arkadaşların etiketleri dışında pek bir şey yok yani sayfamda

• hocam durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

hocam durum nedir ?

Valla dün dershaneden sonra işim vardı 1-2 saat önceye kadar internete girememiştim Dün gece 1 mesaj daha atmış kız ' ?? ' diye. Hala cevap vermedim hiç bir mesajına Öyle işte hocam bakalım neler olucak bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo0 -- 29 Ağustos 2013; 16:43:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

hocam durum nedir ?

Valla dün dershaneden sonra işim vardı 1-2 saat önceye kadar internete giremedim Dün gece 1 mesaj daha atmış kız ' ?? ' diye. Hala cevap vermedim hiç bir mesajına

boşver, böyle vermeden devam et , güzel gidiyosun

• cevap vermemeye devam et. Ama fazlada arayi sogutma.Gerci bana kalirsa bu ilişkiyi bitirmek en hayirlisi.Su an seni sadece vakit gecirmek icin bir araç olarak görüyor 16 si gelip üni açılsın eminim birdaha mesaj atmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet abilerim, arkadaşlarım.
    Kız arkadaşım benden 1 yaş büyük. Bu sene hedefi olan tıpı kazandı. Yaklaşık 1.5 yıllık bi beraberliğimiz vardı. Geçen sene her zaman yanında oldum, destek oldum ona. Gece 11 de ders çıkışıma gel dedi gittim. Sınav çıkışıma gel dedi gittim. Onu her zaman çalışmaya motive ettim. Yeri geldi birlikte ders çalıştık. Her şey istediği gibi oldu.Sınav sonuçları geldi işte tıpı kazanmış.

Sonra Ramazan da görüşemedik pek fazla. Bunun kuzenleri geldi sürekli onlarlaydı. Her gün dışarı çıkıp eğleniyordu. Bi soğkluk vardı anlamıştım. Bayrama doğru kavga ettik ve yaklaşık 1.5 hafta konuşmadık. 1.5 hafta sonra aradım ben bunu telefonuma cevap vermedi. Ardından face den konuştuk biraz soğudum, sıkıldım filan dedi. Seni seviyorum, hakkını da ödeyemem vs vs söyledi bir şeyler. Ayrılmak istiyo muyum bilmiyorum sadece ara vermek istiyorum dedi. Ertesi gün evinin önüne gittim elimde çiçekle, o da indi aşağıya konuştuk ettik. Çiçeği almadı vs buralar uzun fakat kısaltıyorum. isteyene pm den uzun uzun anlatırım. Seni seviyorum fakat dışarı çıkalım, gezelim, tozalım diyemiyorum. Heyecanım kalmadı filan dedi. Ara verelim dedi. Peki dedim. Haber bekliyorum dedim ayrıldık. Yaklaşık 4 gündür bekliyorum haberi. Bugün face şifresini filan değiştirmiş. Yani ayrılıyoruz büyük ihtimal.

Şimdi ben bu kızın beni aramamasının, özlememesinin, benim eksikliğimi hissetmemesinin nedenini kuzenlerine bağlıyorum. Çünkü her Allahın günü berebarlerdi. Eğleniyordu, canı sıkılmıyordu . Üniye gidince elbet çekecektir özlemimi diye düşünüyorum. Sizce ayrılık haberini verdiğinde tavrım ne olsun ? Çünkü gerçekten çok zor bi zamanda terkediyor beni. Benim önümde koca bi yıl ve ardında üni sınavım var. Bi yandan benimle yaşadıklarını, verdiği sözleri düşünüyorum. Bu yüzden çok kızıyorum ona ayrılıktan söz ederse ağzıma ne gelirse söyleyeyim diyorum. Bir yandan da çok seviyorum . Ayrılıyoruz dediğinde güzel, iyi şeyler yazayım ki ilerde bir gün bana geri dönebilme ihtimali olsun diyorum.

Ne yapmalıyım abilerim lütfen nasihatlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler şimdiden

EK OLARAK

Evet arkadaşlar çoğunluk asla mesaj atma diyor, ne iyi ne kötü hiç bir şekilde mesaj atmayacağım kıza Onun yazacağı mesajı da yazarım konuya.

Şimdi kız hakkında söylemek istediklerim var. Yeni birini bulmadığına adım gibi eminim. Yani üni hayatı ilgisini çekiyor olabilir ama şu ara yeni biri yok.
    Kız ailesine aşırı derecede bağlı. Kazandığı tıp Adıyaman da. Adıyaman'da ne derece ortam olur bilemiyorum. Birde kyk yurtları varmış onlar olmazsa büyük ihtimal babası ile birlikte Adıyaman'a gidecek. Kısmen taşınacaklar yani. Üst mesaj da belirtmedim sanırım bunları da belirtmek istedim

Hepiniz yazdıklarınızda haklısınız. Bu ilişki tecrübe oldu bana Benim kafam ne kadar allak bullak olduysa, onun kafası da benim ki kadar karışsın, vicdan azabı çeksin istiyorum. Umarım hiç bir şekilde geri dönmemek(ne mesajla ne telefonla) işe yarar

KIZDAN MESAJ GELDİ BEYLER NE YAPAYIM ?

'Dersler nasil gidiyor. . Cok caliss tmm miiiiii'

Arkadaşlar faceten mesaj attı kız. Beklediğim mesaj bu değildi tam olarak. Ayrılıyoruz, bilmem ne, kendine iyi bak tarzı bi mesaj beklerken bu şekil bi mesaj attı. Ayrılıyoruz un çok çok çok yumuşamış hali anladığım kadarıyla. Ne yapayım şimdi ben önerileriniz nelerdir

2.MESAJ BEYLER

Cevp vermicek msn bana

Ne yapayım beyler yardımm ?

3. MESAJ ARKADAŞLAR

'Nasilsiiinnnnnnnnnnnn'

Evet beyler cevaplamamaya devam edeceğim sanırım

1 MESAJ DAHA

Cevap vermiyor musunn
    Kus muyuzz...
    Ben seni dusunuyorum

Kızın gözünde hiçbir şeysin.Dostum bak aynı yaştayız , asla fedakar olmayacaksın.

• Taktik değiştirdim ve cevap verdim beyler hadi hayırlısı
  • hata 1

• quote:

Taktik değiştirdim ve cevap verdim beyler hadi hayırlısı

Ne yazdın len?

Şu an kendimi dizi izledikten sonra yarım saat dedikodusunu yapan ev kadını gibi hissettim
  • harbiden , ne yazdın?

• Arkadaşım hiç cevap vermemelisin buna. üniversiteye girince elimi sallasan ellisi diye düşünmüş ama bi b*k bulamayınca yine sana dadanmış. Barışsanız bile böyle bir kızla bir geleceğin olacağını sanmıyorum. Mesajlarına cevap bile verme ki ne kadar kolay silinebileceğini görmüş olsun en azından.
  • Romeo0 R kullanıcısına yanıt
    adam durumu anlatana kadar kızla barıştı küstü barıştı mk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

hacı kız tıpı kazanmış sana da tekmeyi basmış, olay bu. tıp kazanan bir kız neden liseliyle takılsın ki

katılıyorum
  • [simage][/simage]kardes sonuc ne oldu merak ettim :) bu arada bi laf vardir sakin unutma seversen sklrsin.skersen sevilirsin ;)

• quote:

Bugün face şifresini filan değiştirmiş.

Buradan sonrasını okumadım. Hiç kimse okumamalı bence.

• Durumunuz nedir? İlişki devam ediyor mu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.