Haberleri okuyun beyler önceki betada oynıyanlara 1,5b stress test var oyonu biraz deniye bilicez ve item shopta freee
evet beyler tam tarif 19 mart akşam saat 7 ila 12 arası hafta içi oyunda olabilrim zaten o saatlerde oyun açılıcak önceki betadan sonra karakter seçimine karar veremeyenler için bu süper bir fırsat BU arada cahs shopp free :D
quote:
Orijinalden alıntı: dtsman
evet beyler tam tarif 19 mart akşam saat 7 ila 12 arası hafta içi oyunda olabilrim zaten o saatlerde oyun açılıcak önceki betadan sonra karakter seçimine karar veremeyenler için bu süper bir fırsat BU arada cahs shopp free :D
bakalim deyisiklik varmi
quote:
Orijinalden alıntı: NLX1
bakalim deyisiklik varmi
Alıntıları Göster
Önceki client elinizde varsa bugün update edin saat akşam 7 de oyun açılıcak
quote:
Önceki client elinizde varsa bugün update edin saat akşam 7 de oyun açılıcak
Alıntıları Göster
Gelişmeleri bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Gelişmeleri bekliyoruz.
Alıntıları Göster
oyun açılmış olması lazım ama log in olamıyorum beklemedeyim bende
Yaw iki karakter arasında kaldım bana bi yardım edin cora templer wariormu yoksa ranger marksmanmı ?
quote:
Yaw iki karakter arasında kaldım bana bi yardım edin cora templer wariormu yoksa ranger marksmanmı ?
Oyuna girdim 5-10 dakika göz attım. İlk başta kötü gelmişti daha sonra daha iyi olduğunu gördüm :) bellato AR kasacağım :D
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
Oyuna girdim 5-10 dakika göz attım. İlk başta kötü gelmişti daha sonra daha iyi olduğunu gördüm :) bellato AR kasacağım :D
Alıntıları Göster
giriş yapamıyorum ki açıp oynayayım
quote:
Orijinalden alıntı: Kallig
giriş yapamıyorum ki açıp oynayayım
Alıntıları Göster
quote:
bence ranger kas belli bir lvle geldikten sonra feci zevk alırsın , kesinlikle tavsiye ederim ..
quote:
Orijinalden alıntı: Reymem
quote:
bence ranger kas belli bir lvle geldikten sonra feci zevk alırsın , kesinlikle tavsiye ederim ..
Alıntıları Göster
reymen obtde napıyon corasın dimi isoda corada
quote:
reymen obtde napıyon corasın dimi isoda corada
Alıntıları Göster
cora oynıycam kardeşim ranger yada mele , farklı classlar seçeriz , party içinde iyi olur ..
quote:
cora oynıycam kardeşim ranger yada mele , farklı classlar seçeriz , party içinde iyi olur ..
Alıntıları Göster
okeydir kardeş bende temler kasıcam oyun açıldığında frende eklersin karakteri baştan anlaşalım çıkan itemlarda paslaşırız ben sana rangerları gönderirim sen bana meleeleri artık forceleride ismaile :D
quote:
okeydir kardeş bende temler kasıcam oyun açıldığında frende eklersin karakteri baştan anlaşalım çıkan itemlarda paslaşırız ben sana rangerları gönderirim sen bana meleeleri artık forceleride ismaile :D
Alıntıları Göster
Kesinleşti mi Bir Tarih?
İsmaile item mitem yok , bizim istemleri beğenmez o , onun Dan abisi var :)))
quote:
İsmaile item mitem yok , bizim istemleri beğenmez o , onun Dan abisi var :)))
ozaman ona item vermeyiz ama alırız :D lotar yok belirli bişi kardeş yaa
Sanırım yazı bulacak artık obt'ye geçmesi
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Sanırım yazı bulacak artık obt'ye geçmesi
3 nisan acilacak oyun 2 hafta testler edilecek.. oyun karakterler SiLiNMiCEK
quote:
Orijinalden alıntı: NLX1
3 nisan acilacak oyun 2 hafta testler edilecek.. oyun karakterler SiLiNMiCEK
Alıntıları Göster
evet ve 2 hafta sonra serverlar 2-3 günlük kapatılacak sonrada final yayınlanıcak hadi hayırlı olsun
quote:
evet ve 2 hafta sonra serverlar 2-3 günlük kapatılacak sonrada final yayınlanıcak hadi hayırlı olsun