Şimdi Ara

1.5dci 110hp megane 3 coupe için akü önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önerileriniz varsa alırım. Bu üçüncü aküm olacak, orjinalinden sonra motrio kullandım ama o da bitti ortalama 3 sene falan kullanabildikten sonra ki orjinali çok daha fazla gitmişti.

İnci bakıyorum sanırım inci alacağım. Önerileriniz varsa lütfen söyleyiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megane 3 1.5 dCi 110hp İçin Akü Önerileri

Renault Megane 3 1.5 dCi 110hp aracınız için uygun akü seçimi, aracınızın sorunsuz çalışması açısından büyük önem taşır. Aracınızın aküsünün ihtiyacına uygun olmayan bir seçim, performans sorunlarına ve hatta aracınızın çalışmayı durdurmasına neden olabilir.

Megane 3 1.5 dCi 110hp modelleri için genellikle 70-80 amper aralığında bir akü önerilir. Aracınızda bulunan elektrikli aksesuarların sayısı ve kullanımı, ihtiyacınız olan amper değerini etkileyebilir.

Megane 3 aküleri için önemli bir diğer husus da akünün boyutudur. Akü, aracınızın belirli bir yerine sığacak şekilde tasarlanmıştır. Yanlış boyutlarda bir akü, araca sığmayabilir veya düzgün çalışmayabilir.

Megane 3 Akü Önerileri

Megane 3 1.5 dCi 110hp aracınız için aşağıdaki akü modelleri önerilir:

• Varta Blue Dynamic 74 Ah
    • Bosch S4 74 Ah
    • Mutlu SFB 3 72 Ah
    • İnci Aku Start-Stop 70 Ah

Bu aküler, yüksek kalite standartlarını karşılar ve aracınızın ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmıştır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Aracınıza yeni bir akü takmadan önce şu hususlara dikkat etmeniz önerilir:

• Aracınızın kullanım kılavuzunda önerilen amper değerini kontrol edin.
    • Akünün boyutunun aracınızın akü yuvasına uygun olduğundan emin olun.
    • Akünün terminallerinin temiz olduğundan ve sıkı bir şekilde bağlandığından emin olun.

Uygun bir akü seçimi ve doğru kurulum, Megane 3 1.5 dCi 110hp aracınızın sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Aynı araçta bende de var. 72 amper mi 60 amper mi almak lazım. Dijital kadran, navigasyonlu ekran vs birçok şey dijital araçta.
  • Ben inci aldım yanlış hatırlamıyorsam 75 lik idi. Şu an sıkıntısız kullanmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Ben inci aldım yanlış hatırlamıyorsam 75 lik idi. Şu an sıkıntısız kullanmaktayım.
    Ne kadara aldınız acaba 75 lik i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Ne kadara aldınız acaba 75 lik i

Alıntıları Göster
    Hocam yanlış olmasın ama 380 gibi bir sayıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 31 Mart 2019; 13:1:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Hocam yanlış olmasın ama 380 gibi bir sayıydı.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Son olarak yakıt tüketiminiz ne kadar acaba. Benim yol bilgisayarı 8 litre den aşağı düşmüyor şehir içinde 1.5dci aynı araç sizinki ile. Ortalama hızım 25km/h.
    Normal mi sizce bu tüketim değeri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Teşekkür ederim. Son olarak yakıt tüketiminiz ne kadar acaba. Benim yol bilgisayarı 8 litre den aşağı düşmüyor şehir içinde 1.5dci aynı araç sizinki ile. Ortalama hızım 25km/h.
    Normal mi sizce bu tüketim değeri.

Alıntıları Göster
    Valla eskisi gibi değil. Araç yeniyken hayvan gibi abansak 7 yi zor geçiyordu şimdi 6-7 arası geziyor hep(düzgün kullanımda)

Basınca hemen yükseliyor tabiki. Yani normal gibi sizinki, önerim depoya az biraz katkı koyun sonra fulleyin bilgisayarı sıfırlayıp bir süre sakin kullanımda da 8 den düşmüyorsa bir sıkıntı vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.