Bildirim
1.5m + Krediye 0 Suv Tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MG HS al. Luxury paket . Kredi de çekmezsiniz çok memnun kalırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamiq full paket de alabilirsiniz
Aslında hep aklımızdaydı fakat %40 vergi mevzusundan sonra kafamızdan çıkarttık bunu açıkçası.
-
Togg
Ben de benzer bir arayıştayım bi sonuca vardığınızda paylaşırsanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sonuç yok maalesef benim anladığım şu 1.5m nakit para varsa 2.el 22-23 model bir suv bakacaksın. 0'da Chery dışında hiç bir firma 0 faiz desteği sağlamıyor. En azından benim baktıklarım öyle.
-
aynı bütçe hatta kredisiz 2 m. civarı bütçeyle ben de aynı durumda kalmıştım geçen ay. kafamızdaki araç değer grafiklerini ve 2 milyon ₺ şemasını güncelleyemediğimiz için oluyor bu.
1.5m ve üstü gerçekten parasının karşılığı değil bu araçlar. C suvlerden bahsediyorum.
408, qq, tiguan life, sportage, tucson evet güzeller ancak 1.5 - 2 m. liradan bahsediyoruz. (togg ve çekik gözlüleri yok sayıyorum bile)
gönül xtrail, glb, kodiaq ve r line tiguan diyor ama olağanüstü paralar.
ortam düzelene, öngörülebilirlik oluşana kadar (ki yakın görünmüyor) herhangi bir araca o kadar para bağlamak pek mantıklı değil gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var..
Bende aynı bütçelere içime sinecek bir araç bulamadım. 2 milyonun üstüne çıkmak lazım onu da yapamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikli düşünürseniz byd atto 3 alınabilir.
150bin indirim kampanyası ile o fiyatlara geliyor olabilir. + olarak 300bin 12 ay sıfır faiz + 1 yıl kasko veya duvar sarj hediyesi var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de yaklaşık aynı durumdayım.
Toyota corollo cross hybrid'e bakabilirsiniz. Bayi 200k kredi veriyordu sanırım.
Tucson comfort 1693'e düştü. Muhtemelen kredi paketlerini de bugün yarın açıklarlar.
Peugeot 408'de de fiyat 1650 civarı allure pakette. Artı 200k kredi vardı.
Seat-Skoda-Volkswage i bilmiyorum. Seat hariç bunlar çok boş geliyor bana artık.
Ben ikinci el 408 ve Tucson arasındayım. Bütçem 1.4m
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X