Şimdi Ara

1.6 corolla life & 1.6 edition plus astra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra Sedanın bagaj hacmi, sınıfının en küçüklerinden. 420lt... Bu değer Hatchback karoserdeki 308 ile aynı.

Astra bu anlamda başarısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 8 Temmuz 2018; 2:44:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

2017 Astra j Sedan için katolog vermişlerdi evde duruyordu oradan çektim 420 litre bagaj hacmi
    Basım hatası

https://www.opel.de/fahrzeuge/astra/limousine/technik/daten.html

Doğrusu 460 litredir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Astra Sedanın bagaj hacmi, sınıfının en küçüklerinden. 420lt... Bu değer Hatchback karoserdeki 308 ile aynı.

Astra bu anlamda başarısız.
    Yanlış bilgi, Astra J Sedan'ın bagaj hacmi 460 litredir. Opel.de ve opel.ru sitelerinden kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Yanlış bilgi, Astra J Sedan'ın bagaj hacmi 460 litredir. Opel.de ve opel.ru sitelerinden kontrol edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben opel.tr yi kısas alırım. Koskoca firma 460 lt olan hacmi 420 yazacak değil. Fazla yazar eksik yazmazlar.

Araçlar tr’ye tam boy stepne nedeniyle daha yüksek bir bagaj tabanıyla geliyor olabilir.

Eğer broşür hatalıysa da bu durum Opelin potansiyel müşterilerini ne kadar önemsediğini gösterir. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ben opel.tr yi kısas alırım. Koskoca firma 460 lt olan hacmi 420 yazacak değil. Fazla yazar eksik yazmazlar.

Araçlar tr’ye tam boy stepne nedeniyle daha yüksek bir bagaj tabanıyla geliyor olabilir.

Eğer broşür hatalıysa da bu durum Opelin potansiyel müşterilerini ne kadar önemsediğini gösterir. ;)

Alıntıları Göster
    Tamam sen orayı baz al yalnız Astra Türkiye tanıtım broşürlerinde de 460 yazıyor velhasıl fiziksel olarak 460 olan bagaj opel.tr'deki yazım hatası yüzünden mucizevi şekilde 420 olmuyor :)

Daha doğuş, Borusan'in eline düşmemiş birisinin Opel'in müşteriye ilgisine sallaması daha gülünç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 8 Temmuz 2018; 3:34:54 >

• Slvn S kullanıcısına yanıt
    Navigasyonda kesme biçme yok söket sistemi hocam bayinin sözüne kanmayın hatta siz deyin aynı markayı ben dışardan alıp getireyim siz takın deyin çünkü alıştılar 1000 liralık Cihazdan 1300 tl kazanmaya 2 yıl içinde çok büyük sorun olursa orjinalini takarsınız çıtları çıkmaz hakem heyeti bunlar için var bi sorunda bilirkişi raporu yeter ki Elektonik aksam ile mekanik aksam ayrıdır garantisini silemezler kafaya göre.

• quote:

Dediklerinize bende katılıyorum hocam bide Astra hantal demezler mi resmen çıldırıyorum
    Dediğim gibi ben bu araçla yarış yapmıyorum ülkedeki benzin fiyatları malum artık ekonomi peşindeyiz dizel bile fayda etmiyor artık ki lpg ile gayet avantajlı oldu hız isteyen gitsin Polo gti alsın 530 alsın parası varsa m5 alsın milletin arabasına lakayıt lakayıt konuşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Navigasyonda kesme biçme yok söket sistemi hocam bayinin sözüne kanmayın hatta siz deyin aynı markayı ben dışardan alıp getireyim siz takın deyin çünkü alıştılar 1000 liralık Cihazdan 1300 tl kazanmaya 2 yıl içinde çok büyük sorun olursa orjinalini takarsınız çıtları çıkmaz hakem heyeti bunlar için var bi sorunda bilirkişi raporu yeter ki Elektonik aksam ile mekanik aksam ayrıdır garantisini silemezler kafaya göre.
    Hiç aklıma gelmedi hocam, söyleyeyim yardımcı olurlar herhalde.

Banada çok geldi 2250 ₺ ama geri görüş kamerası şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Aktif bir şekilde bu arabayı kullanmayan insanlar atıp tutuyor. Evet kalkışları çok seri değil ama dediğiniz gibi yarış yapmıyoruz biz.

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Çok doğru noktalara değinmişsiniz.

Dizel aracım 8 lt şehir içi yakıyor benim için önemli olan ekonomi yani lpg daha hesaplı.

Özetleyecek olursak astra j edition plus malum piyasaya göre 70-75 bin bandında en mantıklı araç bana göre.

• Başka bayilerde de aynı durum var mı bilmiyorum ama; geçen gün şöyle bir mesaj geldi bana, belki ilgilenen olur
    1.6 corolla life & 1.6 edition plus astra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 8 Temmuz 2018; 12:57:36 >
  • J kasa 10 yıldır var. Corolla 5 sene. Her zaman yeni teknoloji iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

J kasa 10 yıldır var. Corolla 5 sene. Her zaman yeni teknoloji iyidir.
    sorun şurada ki corollada yeni bir teknoloji yok hatta teknoloji yok dense yeridir.

quote:

Bende Astra Sedan 1.4 T var gayet yeterli. Şahsen Civic Corolla Astra arasında gidip geldim ben otv indirimli aldık 2017 Kasım ayında ve memnunum kol dayama 150 TL bütün sorunun bu olsun otomatik vites geçişler pamuk gibi, yakıt konusunda ilk 10 bin önemli ben 10 bine kadar 9 litre üzerinde falandı şuan 8 civarında uzun yolda 110-120 arası 4 buçuk litre.

benim dizel otomatik astra o kadar az yakmıyor siz benzinli ile o kadar az yakmayı nasıl başarıyorsunuz?

quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar, iki araç arasında kararsız kaldım ve yardımınıza ihtiyacım var. Tercihim bu iki araçtan birisi olacak her iki araç içinde + ve -‘ler mevcut. Benim için en önemli faktör ikinci elde değer kazanması, 1-2 yıl kullanacağım. Tabiki diğer faktörlerde etkili olacaktır.

1.6 edition plus astra & 1.6 life corolla

Gördüğüm kadarıyla:

Astra için kol dayama mevcut deği, usb girişi yok ayrıca motor sesi bir tık corolladan fazla

Corolla için ise sis farı, çelik jant ve hız sabitleyici yok, yol tutuşu astradan bir tık düşük

Tecrübe ve bilgilenirizi paylaşırsanız sevinirim

corolla için söylenenlere çok itibar etmemenizi tavsiye ederim çünkü corolla sahiplerinin büyük çoğunluğu (aklı başındaki insanları tenzih ederim "yedik bir halt bari arabayı parlatalım da halt ettiğimiz anlaşılmasın" derdinde. 3 kişilik bir aile için astra ferah ferah yeter. ben alırken de bagaj lt hacim olarak küçük gelmişti ama kullandıkça o küçüklüğü hiç hissettirmedi. corolla sizi a noktasından b noktasına götürür astra a noktasından b noktasına götürünce tekrar gidip gelmek istersiniz.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Resmen bedava, 67 bine astra sedan bu piyasada şaka gibi

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız galiba hocam. Corollayı çok uzun mesafelerde kullanmadım ama aurisi kullanma imkanım oldu. Seri bir araç şehir içi için ideal ama 50-60 km gibi bir mesafeyi zehir ediyordu insana. Gittiğiniz yol zahmetten başka birşey değildi.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam hurdayı siz götürünce o fiyat. +4 bin ₺ gibi bir rakamda hurdaya gidiyor. Totalde 73 bin ₺ gibi bir rakama geliyor.

Bende dizel astra j 2015 hatchback 1.3 cdti var, onu verip sedan benzinliye geçeceğim.

Düşününce lpg dahil bana maliyeti 10 bin ₺ olacak. 3 model yükseltip sedana geçiş yapacağım.

• Slvn S kullanıcısına yanıt
    Model yükseltme olarak düşününce mantıklı, LPG ile yakıtı da dizelden faklı olmaz. 1.3 dizele göre 1.6 daha iyi bana göre.

• quote:

Bende Astra Sedan 1.4 T var gayet yeterli. Şahsen Civic Corolla Astra arasında gidip geldim ben otv indirimli aldık 2017 Kasım ayında ve memnunum kol dayama 150 TL bütün sorunun bu olsun otomatik vites geçişler pamuk gibi, yakıt konusunda ilk 10 bin önemli ben 10 bine kadar 9 litre üzerinde falandı şuan 8 civarında uzun yolda 110-120 arası 4 buçuk litre. Yol tutuş konusunda çok iyi arkadaşın 2017 Civic 140 km ile viraja girip savrulmaya başladı ve iddia etti benimki de savrulur dedi 160 ile girdim çıktım

Atmosferik araçlar beni tatmin etmediği için Astra ya yöneldim. Aracım 13 bin km de çok memnunum.

Corolla arka diz mesafesi çok güzel Astra dan geniş tek iyi yanı bu...

Size tavsiyem hepsinde test sürüşü yapın ve alın hangisine içiniz sinerse onu seçin.
    Corollanın tek iyi özelliği arka diz mesafesi cümlesi çok talihsiz olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slvn

Aktif bir şekilde bu arabayı kullanmayan insanlar atıp tutuyor. Evet kalkışları çok seri değil ama dediğiniz gibi yarış yapmıyoruz biz.

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Çok doğru noktalara değinmişsiniz.

Dizel aracım 8 lt şehir içi yakıyor benim için önemli olan ekonomi yani lpg daha hesaplı.

Özetleyecek olursak astra j edition plus malum piyasaya göre 70-75 bin bandında en mantıklı araç bana göre.
    Aynen öyle hocam şimdiden hayırlı olsun

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Sende de note 2 mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Sende de note 2 mi var?
    Yaklaşık 5 yıllık, yetiyor valla...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.