Şimdi Ara

1.6 corolla life & 1.6 edition plus astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, iki araç arasında kararsız kaldım ve yardımınıza ihtiyacım var. Tercihim bu iki araçtan birisi olacak her iki araç içinde + ve -‘ler mevcut. Benim için en önemli faktör ikinci elde değer kazanması, 1-2 yıl kullanacağım. Tabiki diğer faktörlerde etkili olacaktır.

1.6 edition plus astra & 1.6 life corolla

Gördüğüm kadarıyla:

Astra için kol dayama mevcut deği, usb girişi yok ayrıca motor sesi bir tık corolladan fazla

Corolla için ise sis farı, çelik jant ve hız sabitleyici yok, yol tutuşu astradan bir tık düşük

Tecrübe ve bilgilenirizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corollaya 1-2 yıl değil, 12 yıl da binseniz mantıklı fiyatla satmaya çalışırsanız max 1 haftada satılır. Sorun çıkarmaz. Yağını suyunu koyar gidersiniz. Ayrıca iihs'den top safety pick + ünvanını alan güvenli bir araca da binmiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Corollaya 1-2 yıl değil, 12 yıl da binseniz mantıklı fiyatla satmaya çalışırsanız max 1 haftada satılır. Sorun çıkarmaz. Yağını suyunu koyar gidersiniz. Ayrıca iihs'den top safety pick + ünvanını alan güvenli bir araca da binmiş olursunuz.
    Haklısınız sorun cıkartma gibi bir durum yaratmıyor. Aldığım fiyatın altında satmayayım kafi. Yarın sabahtan sipariş için birisini seçmem lazım ve galiba toyota olacak.

Teşekkür ederim yorumunuz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Slvn

Haklısınız sorun cıkartma gibi bir durum yaratmıyor. Aldığım fiyatın altında satmayayım kafi. Yarın sabahtan sipariş için birisini seçmem lazım ve galiba toyota olacak.

Alıntıları Göster
    Corolla ne fiyat aldiniz hocam? Bende dusunuyorum

• Astra sedan aldim. 4 kişilik aile (cocuklar da kucuk) uzun yolda esyalari sigdiramadik. Eger birden fazla çocuk varsa astra düşünmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 7 Temmuz 2018; 0:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Corolla ne fiyat aldiniz hocam? Bende dusunuyorum

Alıntıları Göster
    Hurda indirimli 74₺

• Corolla

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Astra sedan aldim. 4 kişilik aile (cocuklar da kucuk) uzun yolda esyalari sigdiramadik. Eger birden fazla çocuk varsa astra düşünmeyin.
    Tek çocuk var o yönden sıkıntı yaşamam. Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj hacmi daha iyi corollada. Sizinde mi edition plus ?

• quote:

Tek çocuk var o yönden sıkıntı yaşamam. Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj hacmi daha iyi corollada. Sizinde mi edition plus ?

Alıntıları Göster
    Edition plus otomatik. Aile icin civic, corolla, jetta uclusunden sasmayin. Onceki aracim jetta idi. Dunyayi aliyordu.
    Not: edition plusda arka koltuk aydinlatma yok. Rezalet bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 7 Temmuz 2018; 1:0:13 >
  • Sorunsuzluk : Toyota

Yol Tutuş : Astra

Konfor : Astra

Hiz güç : Toyota

Yalitim : Hemen hemen aynı

Astrada cok elektironik aksam var cam silecek suyuna kadar sensör katmışlar Toyotada bu yok sade.

Not : Hiz sabitleme cok gerekli birşey

• Aslında ikiside bu para verilecek araçlar değil, ikinci el desen 74-75 e 1.6mjet urban dct egea bulunuyor. Ama hurda teşvikiyle sıfır alıyorsun fiyatlar çok kötü; Astra hantal ve corolladan çok yakıyor , Corollada donanım olarak direksiyon var.

75 e Sandero Stepway Style Tce 90bg vardı; otomatik klima start/stop hız sabitleyici fln var. Çelik jant sis farı gibi şeylerde varda donanım diye yazılması saçma, piyasalarıda iyi gidiyor. Hurda teşvikiyle heralde dci 90bg olanıda alınabilir aradaki farkı bilmiyorum dizeli alınabiliyorsa al geç 1 çocuk için bagaj yeterli küçük bir ailesiniz illa C veya sedan tercih etmenize gerek yok...

Alternatif olsun diye yazıyorum. Aynı araçlar arasında 1-1.5 yıl önce sıfır almak için bizde kaldık ikisinide çok inceledim ama tercih edilesi gelmediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motordan dolayı corolla alırdım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.

• LPG düşünüyorsan zaten tartışmasız corolla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlar edition plus 60k, corolla 1.33 metalik renk 63k idi. İkisini de detaylı inceledikten sonra tercihimiz corolla oldu. 1.6 life varken astraya o parayı vermek hiç mantıklı değil. Elmas gümüş gri veya inci beyazı alıp dışarda çelik jant eklerseniz tadından yenmez şimdiden hayırlı olsun.

• Bende Astra Sedan 1.4 T var gayet yeterli. Şahsen Civic Corolla Astra arasında gidip geldim ben otv indirimli aldık 2017 Kasım ayında ve memnunum kol dayama 150 TL bütün sorunun bu olsun otomatik vites geçişler pamuk gibi, yakıt konusunda ilk 10 bin önemli ben 10 bine kadar 9 litre üzerinde falandı şuan 8 civarında uzun yolda 110-120 arası 4 buçuk litre. Yol tutuş konusunda çok iyi arkadaşın 2017 Civic 140 km ile viraja girip savrulmaya başladı ve iddia etti benimki de savrulur dedi 160 ile girdim çıktım

Atmosferik araçlar beni tatmin etmediği için Astra ya yöneldim. Aracım 13 bin km de çok memnunum.

Corolla arka diz mesafesi çok güzel Astra dan geniş tek iyi yanı bu...

Size tavsiyem hepsinde test sürüşü yapın ve alın hangisine içiniz sinerse onu seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 7 Temmuz 2018; 3:22:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonlife01

Sorunsuzluk : Toyota

Yol Tutuş : Astra

Konfor : Astra

Hiz güç : Toyota

Yalitim : Hemen hemen aynı

Astrada cok elektironik aksam var cam silecek suyuna kadar sensör katmışlar Toyotada bu yok sade.

Not : Hiz sabitleme cok gerekli birşey
    Haklısınız. Toyota sonradan ilave ediliyor ama dijital hız göstergesi yok, kadrandan takip etmek gerekiyor ve gösterge ışığı yok ayağınızla kontrol etmeniz gerekiyormuş. Bana mantıklı gelmedi tercihimi astradan yana kullandım. Şu anki aracımda astra j hatcback dizel kilometresi 70 bin değer kaybetmeden elden cıkartmak istedim. Toyota test sürüşünden sonra kesinlikle astra, savrulmuyor en azından.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.