Şimdi Ara

1.6 corolla life & 1.6 edition plus astra (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corolla, astra, elantra uclemınde net sekılde astrayı tercıh ettık. Malzeme kalıtesı ve donanımı tercıhte etkılı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra sedan gereksiz ağır bu sebeple şehir içi hantal ve yakıt tüketimi yüksek kalıyor.

corolla 1.33 motor mantıksızdı fakat 1.6 ile onuda aştılar.

iç hacim olarak corolla bariz büyük. üretim kalitesi olarak astra bana daha iyi geldi. ama corolla da çok geri kalmıyor.

astranın iç tasarımı çok eski görünüyor. corolla çok daha modern tarzda tasarlanmış.

corollada geçen sene 1500 tl ye dokunmatik navigasyon paketi veriyorlardı.

corollada en sevmediğim kısımlar bej iç döşemenin çok çirkin gözükmesi ve bagaj kapağının içinde yalıtım olmaması.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    uzun yolda.1.6 astra j 110-120 de 6 litreden asagi yakmıyor siz nasil 4-4.5 yakıyorsunuz acaba. abartmasanız bence.birçok tanıdığımda vardı bastığında yakıtı bir güzel içen bir araba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

uzun yolda.1.6 astra j 110-120 de 6 litreden asagi yakmıyor siz nasil 4-4.5 yakıyorsunuz acaba. abartmasanız bence.birçok tanıdığımda vardı bastığında yakıtı bir güzel içen bir araba.
    O arkadasın araç özel üretim hocam :D

Az yakar çok kaçar :D

• Corolla ve toyotayı ne kadar sevmesemde kasa güncelliği için corolla alırdım

• quote:

1.4T motor.
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    3 sene 1.6 115 bindim 1.4 t yada cok binme sansim oldu az yakmıyor.. sehirici en az 9 litre

• quote:

3 sene 1.6 115 bindim 1.4 t yada cok binme sansim oldu az yakmıyor.. sehirici en az 9 litre
    1.4T Hayalimdeki araç, imkanım olursa illa alacağım dediğim araç, bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    ben de konu toyota olunca tex hocam nerede diyordum Günaydınlar...
  • Corolla deyip duranlara bakma sen hocam, 1 kere test sürüşü yap zaten corolla almayacaksın.
  • Hiç tartışmasız Astra (Edition Plus+LPG+Navigasyon)...
    Güzel bir LPG ve navigasyonlu büyük ekran bir multimedia (bu sayede bluetooth, usb giriş filan geliyor) ve geri görüş kamerası takarak gayet güzel bir araç olur.
    Neden Astra?

1-Yol tutuş
    2-Güvenlik donanımının tüm modellerde aynı olması
    3-Sınıfındaki en iyi dış tasarımı
    4-Hız sabitleme, lastik basınç, cam suyu uyarısı gibi bir sürü ekstra özellik
  • onurcngzhn34 O kullanıcısına yanıt
    Kardeş bunu ben defalarca ölçtum uzun yolda hız sabitleyici ile 4.9 un üstüne çıkmıyor 110 km de 6 yi asla bulmuyor.

Agresif kullanırsan yakmıyor araba bildiğin depoyu lıkır lıkır içiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 9 Temmuz 2018; 11:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

Corolla ve toyotayı ne kadar sevmesemde kasa güncelliği için corolla alırdım
    toyota ve güncel!

kökenleri doksanlara dayanan motor, mmt şanzıman, 90 bg lik rakipler karşısında boynu bükük kalan dizel motor, dizel motora cc takamayan firma. güncel???

quote:

ben de konu toyota olunca tex hocam nerede diyordum Günaydınlar...

ayıp ediyorsun hele ki mesele corolla vs astra ise ben oradayım. güzel bir gün dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 9 Temmuz 2018; 11:23:2 >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Kasasının güncel oldugu gerçeğini değiştirmiyor boş yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Yaklaşık 5 yıllık, yetiyor valla...

Alıntıları Göster
    Benim de yaklaşık o civarda

• wind06 kullanıcısına yanıt
    Sınıfındaki en iyi dış tasarım? Astra sedan? Tamam tasarım göreceli de 2009-2012 yıllarında başarılı bi tasarımdı artık çok sıradan. Mevcut C sedanların içinde bana göre en sonlarda.

Corolla da tüm donanımlarda aynı güvenlik seviyesi sunuyor, üstelik diz hava yastığı fazlası var, lastik basıncı uyarısı da var.

Ben de bu karşılaştırmada astra tercih ederim de daha objektif olmak lazım.

• Slvn S kullanıcısına yanıt
    hocam çorum bayi hurda indirimi ile 69750ye bırakıyordu bilginiz olsun, 2 hafta falan önce gördüm konuştum devam ediyor mu bilmiyorum arayın

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sınıfındaki en iyi dış tasarım? Astra sedan? Tamam tasarım göreceli de 2009-2012 yıllarında başarılı bi tasarımdı artık çok sıradan. Mevcut C sedanların içinde bana göre en sonlarda.

Corolla da tüm donanımlarda aynı güvenlik seviyesi sunuyor, üstelik diz hava yastığı fazlası var, lastik basıncı uyarısı da var.

Ben de bu karşılaştırmada astra tercih ederim de daha objektif olmak lazım.
    2009-2012 Astra H sedan en berbat tasarımlı sedan idi.
    Nasıl bir estetik anlayışınız var yahu.
    J kasa sedan açık ara rakiplerinin en iyisi. Aslında rakipleri de bu fiyata sadece Corolla. Tabi ki göreceli bir kavram tasarım ama diğer orta sınıf C sedanları dahi incelesek yine de en iyi tasarım.

Corolla: Estetik ve dinamik değil. Sade ve kaba bir tasarım.
    Civic: Çok yayvan ve bumerang bir arka görünüş, yan çizgiler sedandan farklı, bagaj kısmı çok kısa.
    Octavia: Bir sedana en yakışmayan şey arka stopların bagaj kapağında bitmesi. Ayrıca aşırı sade bir tasarım.
    Megane: Arkada logoya kadar uzanan farlar güzel. Daha yeni bir tasarım olduğu için daha cazip gelebilir ama arka tasarımı hariç ön ve yandan vasat.
    Toledo: Düz
    Focus: Aston Martin ızgaralar güzel. Yan ve arka tasarım vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

2009-2012 Astra H sedan en berbat tasarımlı sedan idi.
    Nasıl bir estetik anlayışınız var yahu.
    J kasa sedan açık ara rakiplerinin en iyisi. Aslında rakipleri de bu fiyata sadece Corolla. Tabi ki göreceli bir kavram tasarım ama diğer orta sınıf C sedanları dahi incelesek yine de en iyi tasarım.

Corolla: Estetik ve dinamik değil. Sade ve kaba bir tasarım.
    Civic: Çok yayvan ve bumerang bir arka görünüş, yan çizgiler sedandan farklı, bagaj kısmı çok kısa.
    Octavia: Bir sedana en yakışmayan şey arka stopların bagaj kapağında bitmesi. Ayrıca aşırı sade bir tasarım.
    Megane: Arkada logoya kadar uzanan farlar güzel. Daha yeni bir tasarım olduğu için daha cazip gelebilir ama arka tasarımı hariç ön ve yandan vasat.
    Toledo: Düz
    Focus: Aston Martin ızgaralar güzel. Yan ve arka tasarım vasat.

Alıntıları Göster
    Astrayı tasarımda nasıl 1. yaparım diye uğraşmışsınız ve sonuç bu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• wind06 kullanıcısına yanıt
    2009 - 2012 derken j kasanın ilk yıllarından bahsediyorum, biliyorsunuz 2009 yılında piyasaya çıktı, 2012 yılında ufak makyajla beraber sedan geldi. Ve hayatına hb olarak başlayıp sonradan sedana çevrildiği için arka tarafında bi orantısızlık, kabalık var.

Günümüz tasarımlarıyla mücadele edebilmesi zor, çok eskidi artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.