Şimdi Ara

1.6 MPI 102 Beygir Motor Kullanıcıları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğan slx ile 170 e çıkmak büyük macera! Zaten oldukça uzun sürüyor ve 170'teyken araç dağılacakmış ve yoldan kayıp şarampole falan uçacakmış hissi veriyor. Gürültü, titreme falan saymıyorum bile. Zaten servisler de 170 ile 10 dk.'dan fazla gidilmesini tavsiye etmiyorlar
    Passat MPI la bunların hiçbirini yaşamazsınız
  • Passat da bir zahmet 170le giderken titremesin yani.
    quote:

Orijinalden alıntı: poyraz30

Doğan slx ile 170 e çıkmak büyük macera! Zaten oldukça uzun sürüyor ve 170'teyken araç dağılacakmış ve yoldan kayıp şarampole falan uçacakmış hissi veriyor. Gürültü, titreme falan saymıyorum bile. Zaten servisler de 170 ile 10 dk.'dan fazla gidilmesini tavsiye etmiyorlar
    Passat MPI la bunların hiçbirini yaşamazsınız
  • Millet eğlence için malzeme arıyor başka birşey değil.102lik motora .ok atanlar aynı fiyata hangi araçları alıp kullanıyorlar yazmaya cesaret edebilseler keşke

Başka sebepler de var bunun altında hiç bahsetmeye değmez biz keyfimize bakmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut Koza
    Vites atmasını gaza basmasını bilmeyen yada evvelden küçük ve güçlü arabası olana verirsen 1.6 Passatı böyle efsaneler çıkar maalesef.

Altındaki arabanın 0-100'ü Doğan SLX 1.6ie ile aynı.

Ne efsanesinden bahsediyorsun?

yok artık o kadarda değik doğanın motorla kıyaslancak kadar kötü bi motorda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 27 Temmuz 2009; 0:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

10bin küsür km yaptim hepsi uzun yol geçirmek istemeyipte geçildiğim 2-3 araç olmuştur o kadar.10bin küsür km de.Geçmek isteyip de geçtiğim gaza basan 2.0 motorlar oldu.Kısacası 102 hplik gücünün üzerine şoförlüğünüzle hp ekleyebileceğiniz bir araç.Güle güle kullanın

Bu ne ya yenimi dahil oldu bu arkadas tarikata

yanlız mahmut koza nickli arkadaş ne yazdığını bilmiyor sanırım üstü kapalı bir şekilde( üzerine şoförlüğünüzle hp ekleyebileceğiniz bir araç demekle

passat 102 ps kullanıcıları afedersiniz beygirdir demek istiyor kusura bakmayın ben bu anlamı çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 27 Temmuz 2009; 1:01:13 >

• 125hp ile ralli yapıyorlar günlük kullanımın neresine yetmiyor 102hp anlayamadım

çok fazla lamborghini,ferrari konuları açmamak lazım yan etki yapıyor

passat 1.6L 1343 kg

kullanan kişi ben memnunum diyor siz ona ''hayır sen memnun değilsin'' demeyemi çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

125hp ile ralli yapıyorlar günlük kullanımın neresine yetmiyor 102hp anlayamadım

passat 1.6L 1343 kg

kullanan kişi ben memnunum diyor siz ona ''hayır sen memnun değilsin'' demeyemi çalışıyorsunuz?

AYYYYYYYYYYYNEEEEENNNNNNNNN
    bencede millet veyron motorlarını gördükçe artık bu yüzlüklere motosiklet motoru gözüyle bakıyor kendimden biliyorum uzun zamandır a5 kasa elegance octavia arıyorum bugün 1.4 tsı superb ile test sürüşü yaptım şimdi octaviayaya farklı bi gözle bakıyorum

• Bütün yazılanları okudum ve 1.6 hitler savunucuları,
    Siz haksızsınız!
    Sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım;

O lafları bizden bellediniz
    Beygirlerimizi ellediniz
    Beygirlerimiz beygirlerinizi geçince nohut gibi terlediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Bütün yazılanları okudum ve 1.6 hitler savunucuları,
    Siz haksızsınız!

Beygirlerimizi ellediniz

en sonunda pilav üstüne yerleştiniz (olmadı ama neyse)
  • Önemli olan hem aleyhte hem de lehte yorum yaparken abartmamak. Yani arabayı taşıyamacak olsa zaten o motor yıllardır kullanılmazdı. Ama ben Scenic'te(1220 kilo) 1.6 mpi 8v 90 bg motor vardı onu da kullandım o yüzden biliyorum ve açıkçası D sınıfı bir araba alıp yandan daha alt sınıf arabaların beni geçtiğini görmek istemezdim. Zaten bu yüzden 407 2.0i yerine Octavia RS alınmasına vesile olmuştum. Biraz daha dar olsun ki Octavia bu konuda cömert, biraz yalıtımı eksik olsun ama basınca gitsin gerektiğinde 5.20d den yol isteyebilsin. Ama kimisi için hayalinde Passat vardır, gider alır ona da saygı duyarım hatta hayalindeki araç uğruna daha güçlü araçlardan vazgeçtiği için çok daha fazla saygı duyarım. Sonuçta fiyatı sahiden uygun ama herkesin fikri kendine kimse tercihlerinden ötürü birine hakaret etmemeli, aynı şekilde ne için olursa olsun sahip olduğu arabayı da olduğundan fazlaymış gibi anlatmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Bütün yazılanları okudum ve 1.6 hitler savunucuları,
    Siz haksızsınız!

Beygirlerimizi ellediniz

tavşan gider ekine
    kulakları dikine
    bal mı sürdün gözüne
    tatlı geldi dizime
  • quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

125hp ile ralli yapıyorlar günlük kullanımın neresine yetmiyor 102hp anlayamadım

passat 1.6L 1343 kg

Memnun olmak ayrıdır araba 2000 motorluları bile tokatlıyor demek apayrıdır.Kimse bu motor kötü demiyor,arabayı götürmez demiyor.
    Ama performans kişiye göre değişmekle birlikte bu araba performanslı demek bence komik oluyor.
    Bu arabadan performans ve yakıt ekonomisi beklemeyeceksin o kadar ,yoksa şu an için D sınıfında bu fiyata,bu donanıma başka araba zaten yok..
    Gayet de mantıklı bir tercih ama ne aldığını da bileceksin

• http://forum.donanimhaber.com/m_32984347/mpage_1/key_//tm.htm#32984347
    hitler itler .ötler herneyse moturunu savunmuyorum aslında
  • Fitili ateşleyen arkadaş mesajını editlemiş

Neyseki alıntılar duruyor
  • Keşke baştan, sonradan editlemesi gerekecek şeyler yazmasaydı. Ayrıca editlemesi de düşündürücü.
    quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

Fitili ateşleyen arkadaş mesajını editlemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kemanci06

Keşke baştan, sonradan editlemesi gerekecek şeyler yazmasaydı. Ayrıca editlemesi de düşündürücü.
    quote:

kimi kastediyorsunuzki benmiyim yoksa

• O biliyor kendini.
    quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: kemanci06

Keşke baştan, sonradan editlemesi gerekecek şeyler yazmasaydı. Ayrıca editlemesi de düşündürücü.
    quote:

kimi kastediyorsunuzki benmiyim yoksa

• Orijinalden alıntı: Mahmut Koza
    geçirmek istemeyipte geçildiğim 2-3 araç olmuştur o kadar.10bin küsür km de.Geçmek isteyip de geçtiğim gaza basan 2.0 motorlar oldu.Kısacası 102 hplik gücünün üzerine şoförlüğünüzle hp ekleyebileceğiniz bir araç.Güle güle kullanın

2000cc motorların en azı 130 ps den başlıyor cok merak ettim nasıl başa çıktınız 1600 cc arabayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 27 Temmuz 2009; 2:07:30 >
  • @plantamax

Ben de Golf(yeni golf hariç) ve Jettanın önden görünüşünü hiç beğenmiyorum ki bunu başka konuda da size alıntı yaparak önceden yazmıştım.Ciddi anlamda alıp binilmeyecek kadar kötü gözüküyor benim için.Hatta Jetta benim için tercihler arasındaydı ama Allah inandırsın galerici abime de aynısını söyledim sadece o farlar yetti jettadan uzaklaşmam için.Ama ben çıkıp "Jettanın önü ve farları iğrenç,binilmez o arabaya" diyormuyum?Ben performansım az olsun ama garaja girdiğimde araba gözüme hoş gözüksün,yıkarken o farları görüp canım sıkılmasın,satarken kolay satayım ve prestiji daha sağlam olsun dedim ve kimsenin aracına .ok atmadım.Sizin tercihiniz başka olmuş ama başka tercihte bulunanlara saygınız yok.Yürümüyor dediğiniz Passat bizim için,önü Golf arkası passat olan melez Jettadan çooook daha memnuniyet verici bir araba."İsterse 300 hp olsun o farlarla o tipte arabaya binmem ben" diye sizin tarzınızda haksız ve abartılı eleştiri noktasına getirmeyin şu güzelim forumu Saygılarımla

Edit:konuyu çocuk bahçesi haline getirmeye çalışan birkaç arkadaş var onlardan ricam uyusunlar yarın okul var çocuk avutacak saati geçtik malum

Birisi de Doğanla Passatı mukayese ediyo Bu kadar olur

Millet eğlence için malzeme arıyor başka birşey değil.102lik motora .ok atanlar aynı fiyata hangi araçları alıp kullanıyorlar yazmaya cesaret edebilseler keşke

Başka sebepler de var bunun altında hiç bahsetmeye değmez biz keyfimize bakmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fan of honda toyota cars -- 27 Temmuz 2009; 2:41:31 >

• quote:

@plantamax

Ben de Golf(yeni golf hariç) ve Jettanın önden görünüşünü hiç beğenmiyorum ki bunu başka konuda da size alıntı yaparak önceden yazmıştım.Ciddi anlamda alıp binilmeyecek kadar kötü gözüküyor benim için.Hatta Jetta benim için tercihler arasındaydı ama Allah inandırsın galerici abime de aynısını söyledim sadece o farlar yetti jettadan uzaklaşmam için.Ama ben çıkıp "Jettanın önü ve farları iğrenç,binilmez o arabaya" diyormuyum?Ben performansım az olsun ama garaja girdiğimde araba gözüme hoş gözüksün,yıkarken o farları görüp canım sıkılmasın,satarken kolay satayım ve prestiji daha sağlam olsun dedim ve kimsenin aracına .ok atmadım.Sizin tercihiniz başka olmuş ama başka tercihte bulunanlara saygınız yok.Yürümüyor dediğiniz Passat bizim için,önü Golf arkası passat olan melez Jettadan çooook daha memnuniyet verici bir araba."İsterse 300 hp olsun o farlarla o tipte arabaya binmem ben" diye sizin tarzınızda haksız ve abartılı eleştiri noktasına getirmeyin şu güzelim forumu Saygılarımla

Edit:konuyu çocuk bahçesi haline getirmeye çalışan birkaç arkadaş var onlardan ricam uyusunlar yarın okul var çocuk avutacak saati geçtik malum

Birisi de Doğanla Passatı mukayese ediyo Bu kadar olur

Millet eğlence için malzeme arıyor başka birşey değil.102lik motora .ok atanlar aynı fiyata hangi araçları alıp kullanıyorlar yazmaya cesaret edebilseler keşke

fiyat konusuna takmış durumdasınız görende passatı 25 bin tl falan zannedecek bayi indirimle 45 bin tl ye full avensis 132 ps satılıyor ne 102 ps si

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.