Şimdi Ara

1.6 MPI 102 Beygir Motor Kullanıcıları. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mahmut Koza

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Millet eğlence için malzeme arıyor başka birşey değil.102lik motora .ok atanlar aynı fiyata hangi araçları alıp kullanıyorlar yazmaya cesaret edebilseler keşke

Başka sebepler de var bunun altında hiç bahsetmeye değmez biz keyfimize bakmaya devam

2003 5.30i.

Yıllık vergi,yakıt tüketimi ve kaç km de olduğunu da eklermisiniz ?

Seni alakadar etmez.

Sorunu sordun, cevabını verdim.

Uzatmaya gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Millet eğlence için malzeme arıyor başka birşey değil.102lik motora .ok atanlar aynı fiyata hangi araçları alıp kullanıyorlar yazmaya cesaret edebilseler keşke

Başka sebepler de var bunun altında hiç bahsetmeye değmez biz keyfimize bakmaya devam

2003 5.30i.

Yıllık vergi,yakıt tüketimi ve kaç km de olduğunu da eklermisiniz ?

Seni alakadar etmez.

Sorunu sordun, cevabını verdim.

Uzatmaya gerek yok.

Arabam yürümüyor,250 den sonra gitmemeye başlıyor,yıllık masrafını öğrenirsem 5.30'a geçebilirim belki

Tebrik ederim,buraya kadar cesaret etmiş olsanız bile sizden başka yazan hiç olmadı

• Hayırlı olsun , kazasız belasız binmen dileğiyle aracın bakanın tekrar bakacağı cinsten olmuş beyaz renk on numara yakışmış bu motoru bende golf 5 aracımda kullanıyorum performansı macera aramayanlar için fazlasıyla yeterli tabi golf le arasında biraz fark olur sanırım ama gözle görülür fark olacağını sanmıyorum , gitmiyor diyenlerin yorumlarına kulak asma
  • İlk defa plantamax arkadaşımızı desteklemek ve katılmakla birlikte,
    (bu forumda dikkat ettim büyük harfle yazı pek önemsenmiyor o yüzden, başka türlü anlamayacaklar)
    OTOMOBİL= A NOKTASINDAN B NOKTASINA GÖTÜREN MOTORLU TAŞIT. YANİ EV DEĞİL ARAÇ. ELİNDE X PARA VARKEN VE EN İYİ PERFORMANSI VERENİ ALABİLECEKKEN GİDİP DAHA GÜÇSÜZÜNÜ AMA DAHA IVIR ZIVIRI FAZLA OLAN ADAM ARABAYA EV GÖZÜYLE BAKIYOR DEMEKTİR. BİR ARACIN ÖNCE VERİMLİLİĞİ MAKSİMUM DÜZEYDE TUTULMALIDIR ( FİYAT/PERFORMANS) VE ONDAN SONRA ARDA KALAN PARAYLA KİŞİYE ÖZEL DONANIMLAR SEÇİLMELİDİR. MANTIKLI İNSANIN YAPACAĞI BUDUR, YOKSA DONANIM İSTİYORSANIZ GİDİN KARAVAN ALIN EVİNİZLE BİREBİR HALE GETİRİN.
  • sanki bu passatta motor yok alıp içinde oturuyorsunuz.yani passat alınca illa uçmak mı gerekiyor?

hayır 2.0 tdı alıp o dediklerinizi yapanda var.makas atıp milleti sıkıştıranda var.siz trafikte böyle tiplerle kapışmak mı istiyorsunuz?hem arabalar bassın,coşsun ok gibi fırlasın istiyorsunuz makası yiyincede ''sonradan görme nolacak,maganda,trafik canavarı'' gibi ifadeler kullanıyorsunuz.adam almış işte ne diye güzelim arabaya akülü araba muamelesi yapıyorsunuz?tamam şahinler toroslar geçsin kendini tatmin etsin işte ne mutlu onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

sanki bu passatta motor yok alıp içinde oturuyorsunuz.yani passat alınca illa uçmak mı gerekiyor?

hayır 2.0 tdı alıp o dediklerinizi yapanda var.makas atıp milleti sıkıştıranda var.siz trafikte böyle tiplerle kapışmak mı istiyorsunuz?hem arabalar bassın,coşsun ok gibi fırlasın istiyorsunuz makası yiyincede ''sonradan görme nolacak,maganda,trafik canavarı'' gibi ifadeler kullanıyorsunuz.adam almış işte ne diye güzelim arabaya akülü araba muamelesi yapıyorsunuz?tamam şahinler toroslar geçsin kendini tatmin etsin işte ne mutlu onlara.

bu mesajın üstüne laf söylenmez herhalde.
    performans isteyen gitsin yarış arabası alsın.
    ohh ne güzel geçince performanslı geçilince maganda.
    alan üstada anca hayırlı olsun demek düşer moral bozmaya hiç gerek yok..
    para onun pul onun performans isteseydi başka araba alırdı bebeğim var güvenlik ve konfor hat safhada olsun diye gitmiş passat almış çokta iyi yapmış.helal olsun.
    Şu motoru yerden yere vurmayı kesin artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

İlk defa plantamax arkadaşımızı desteklemek ve katılmakla birlikte,
    (bu forumda dikkat ettim büyük harfle yazı pek önemsenmiyor o yüzden, başka türlü anlamayacaklar)
    OTOMOBİL= A NOKTASINDAN B NOKTASINA GÖTÜREN MOTORLU TAŞIT. YANİ EV DEĞİL ARAÇ. ELİNDE X PARA VARKEN VE EN İYİ PERFORMANSI VERENİ ALABİLECEKKEN GİDİP DAHA GÜÇSÜZÜNÜ AMA DAHA IVIR ZIVIRI FAZLA OLAN ADAM ARABAYA EV GÖZÜYLE BAKIYOR DEMEKTİR. BİR ARACIN ÖNCE VERİMLİLİĞİ MAKSİMUM DÜZEYDE TUTULMALIDIR ( FİYAT/PERFORMANS) VE ONDAN SONRA ARDA KALAN PARAYLA KİŞİYE ÖZEL DONANIMLAR SEÇİLMELİDİR. MANTIKLI İNSANIN YAPACAĞI BUDUR, YOKSA DONANIM İSTİYORSANIZ GİDİN KARAVAN ALIN EVİNİZLE BİREBİR HALE GETİRİN.

A=istanbul
    B=Adana

o paraya astra, focus al süper hiper performanslı. İstanbuldan Adanaya git, geri gelebilecek misin görelim
    o mesafede en fazla 1 saat farkeder. ama Passattan in, iki çay iç, geri bin istanbula gelirsin uykun yoksa. sağın solun ağrımaz. başın zonklamaz. ortalama 120km ile gelirsin motoru zorlamadan.

anlamıyorum. anlayamıyorum bu karşı çıkmayı.

"Bir insana ne yaparsan yap onun umudunu kırma. Belki de sahip olduğu tek şey odur"

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

İlk defa plantamax arkadaşımızı desteklemek ve katılmakla birlikte,

A=istanbul
    B=Adana

o paraya astra, focus al süper hiper performanslı. İstanbuldan Adanaya git, geri gelebilecek misin görelim
    o mesafede en fazla 1 saat farkeder. ama Passattan in, iki çay iç, geri bin istanbula gelirsin uykun yoksa. sağın solun ağrımaz. başın zonklamaz. ortalama 120km ile gelirsin motoru zorlamadan.

anlamıyorum. anlayamıyorum bu karşı çıkmayı.

"Bir insana ne yaparsan yap onun umudunu kırma. Belki de sahip olduğu tek şey odur"

Güzel kardeşim, geri de ileri de giderim hiç fakretmez.
    Buradaki %90'ın aksine, otomobil kültürümü direkt yerinde sanayide edinirim bilen arkadaşlar bilir.
    Benim derdim sürat veya daha kısa sürede gitmek vs. değil. Ucuz diye alıyorlar, sonra bütün modifikasyon garajlarına 1.6 bu tip araçlar geliyor. "Abi patron bunu aldı ucuz diye hiç gitmiyor ne yapacağız?" şeklinde cümelerle dertlerine derman arıyorlar, ve muhtemelen bu konudaki arkadaşlar gibi akşama da bilgisayarın başına oturup "benim sıkıntım yok ki bana yetiyor" diyor.
    Param bu buna yetti, nokta. diyene eyvallah başımla beraber. Ama at yalanı iteyim inananı mantığıyla burada 1.6 aldım uçuyorum kaçıyorum derlerse bende sabaha kadar konuşurum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.