Şimdi Ara

1.6 segmentinde Yeni Toyota Avensis mi? Yoksa Yeni Citroen C5 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avensis le c5 arasında kesinlikle c5 derim . c5 hem kasa olarak daha güzel hemde dizel. bu araçlara alternatif olarak super b 1.4 tsi bakabilirsiniz.
  • Laguna III'e bakabilirsiniz o fiyata hem dizel hemde full donanımlı olanını alabilirsiniz.
  • 2006 model avensis kullanmama karşılık kesinlikle c5 diyorum oyota bu donanım eskikliklerini hep yapıyor 1.6 elegant kullanıyorım hız sabitleyici yok yani aynen corollanın en fulundede yok bana bide 1.6 dizel koymuyor ordan kaybediyor yani ha vw ha toyota al birini vur ötekine
  • bu iki araç arasında değil neredeyse tüm d sınıfı araçlar arasında tip olarak en iyi c5. bu iki araç arasında geri kalan özellikler de c5ten yanaysa eğer kesinlikle tercih edilebilir.
  • c5 i incelemedim ama yeni laguna ya oturduğumda araba çok hoş gelmişti.bence fiyatı da uygun lagunayı da incelemeni öneririm.
  • Yeni Superb Elegance 1.4 125 HP TSI - 52.400

OTOMATİK KLİMA, ELEKTRİKLİ ÖN VE ARKA CAMLAR,ABS+EDS+ASR+MSR+ESP,CRUISE CONTROL, YÜKSEKLİK VE DERİNLİK AYARLI DİREKSİYON, XENON FAR &FAR YIKAMA ÜNİTESİ, SUNROOF, 16" ALUMİNYUM JANTLAR, ÖN SİS LAMBALARI, 3 HAFIZALI ELEKTRİK KONTROLLÜ SÜRÜCÜ KOLTUĞU ELEKTRİK KUMANDALI YOLCU KOLTUĞU, ISITMALI ÖN VE ARKA KOLTUKLAR, PARK SENSÖRÜ, ÇOK FONKSİYONLU GENİŞ EKRANLI YOL BİLGİSAYARI, ALARM, YAĞMUR SENSÖRÜ, DİREKSİYONDAN KUMANDALI RADYO VE CD CHANGER, ARKA CAM PERDESİ, SÜRÜCÜ VE YOLCU ÖN, YAN HAVA YASTIKLARI, TAVAN HAVAYASTIKLARI, AHŞAP DEKOR, DERİ DİREKSİYON PAKETİ, KATLANABİLİR KONTAK ANAHTARI, 8 HOPARLÖR, ARKA OKUMA LAMBALARI, ÖN VE ARKA KOL DAYAMA YERLERİ VE BARDAKLIKLAR, SU ISITICILI NOZIL, TORPİDO SOĞUTMASI, GÖZLÜK KABI, YÜN HALILAR, KAPI LAMBALARI, SİLECEK SUYU ISITICISI, OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI, 12V SOKET.

• Merhaba
    Arabalarla çok ilgim olmadı ama, bugune kadar da C5 kadar beğendiğim bir arabada olmadı. Bence fransız dökülür, alman taş gibidir inanışları dünyada bizde ve bizim gibi olan geri kalmış ülkelerde vardır. Ülkemizde bir VW sevdası varki anlamak mümkün değil. Yukarıda bi arkadaş yazmış C5 e VW amblemi koyun, fiyatı 85000 lira yapın su gibi satılır diye. %100 katılıyorum. Alternatifleriniz arasında passatı hak ettiğinden çok daha pahalı olduğu için ben eliyorum (malum türkiyenin vw sevdası olunca doğuşta haklı). Yeni avensise gelince bence tasarımı hiç iyi olmamış. Arkakası başka telden önü başka telden çalıyor. Yandan bakış biraz kurtarıyor ama genelde ben tasarımını çok başarısız buluyorum. C5 e ise kağıt üzerinde tapıyorum denebilir :) Donanımı TASARIMI FİYATI hemen al beni diyor. Ayrıca ben zamanla çok iyi piyasası oluşacağınada inanıyorum. Mesela yaşadığım yer küçük bi yer (Nufus 17.000) şimdilik 4 tane C5 imiz var :) ama hiç avensis veya lagunamız yok:) Tabi bu ülke genelini göstermez ama zamanla ben C5 in çok tutulacağına inanıyorum.
    umarım C5 alırsın memnun kalırsın;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 29 Nisan 2009; 3:41:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: t821926

EVET, FRANSIZ OTOMOBİLLERİ ABD DE SATILMIYOR. MESELA İLK OTOMOBİLİNİ 1970LERİN BAŞINDA ÜRETEN HYUNDAI SATILIYOR.HYUNDAI ABDDE SATILIYOR DİYE ŞİMDİ RENAULTTAN, CITREÖNDEN YA DA PEUGEOT DAN DAHA MI İYİ. ABD DÜNYANIN EN BÜYÜK PAZARI. FORMULA 1 DE MOTOR SPORLARININ ZİRVESİ.NEDEN TOYOTANIN SON 50 YILDIR HİÇ BİR F1 ŞAMPİYONLUĞU YOK. CITRÖEN C4WRC DÜNYA RALLİ ŞAMPİYONASINDA REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR.

Bazı şeyleri kriter olarak alırken dikkat edin... WRC demişsin Toyota 99 da şampiyon olmuş akabinde WRC den ayrılmıştır...
    Citroen boş alanda at koşturuyor... WRC de Ford ve Citroenden başka ürtici destekli takım yok şu an...

Formula demişsin bir de... "MOTOR SPORLARININ ZİRVESİ"... WRC de rekorlar kıran Citroen madem bu kadar iyi kursun bi takım girsin bakalım ne yapacak... Ya da motor versin bir takıma...

ek:
    ablukada54'e katılıyorum. yeni superb'e bak derim...

C5 gerçekten çok hoş bir araç... Bence ikisinide gör, incele, sür. Ona göre hangisi içine sinerse onu alırsın...

Lakin bir "Toyota"cı olarak Avensis diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 29 Nisan 2009; 4:08:44 >

• bu işe de fanatizm bulaştı niye kimse objektif olamıyor.toyotacılar hemen avensis gibi.burada güzel incelemeler yapılmış toyota birçok modelinde bazı donanımlardan eksik corolla ve auris bakıyoruz en üst donanımında bile hız sabitleyici yok anlaşılır gibi değil avensisteki durumda çok farklı olmasa gerek.avensis ekiyen bir yüzü kullanırken c5 kasası her şeyiyle yeni bir konsept buda belirli artılardan.1.6 hdi motor c4,c5,307,407,ford focus,c max,tepee,berlingoda kullanılan dünyaca kabul görmüş saygın bir motor bunları söyleyin lütfen,ayrıca wrc de pejo.cıtroen,subaru ve ford takımları var..
  • Yeni laguna ııı çok daha iyi bu sınıfta.Ama C5 te hiç fena değil
  • yeni avensiside c5'i de elinizden çok kolay çıkartırsınız. iki araçta tutulan araçlar. özellikle c5'in tasarımı çok hoş. niye çok hoş çünkü arkadan bmw 3 serisinin bire bir aynısıda ondan. trafikte önümde siyah bir araba gidiyor, a bak bmw 3 serisi diyorum sonra arabaya yaklaşınca bir bakıyorum citroen c5 miş
    ama bu dediklerim olumsuz anlaşılmasın hakikatten güzel bir tasarıma sahip.

bende bir skoda sahibi olduğum için size skoda superb'i önereceğim. skoda superb güncel kasa vw passat platformu üzerine yapılmış bir araçtır.iç mekan kalitesi olarak avensis ve c5 den daha iyidir,gidip kendinizde bakabilirsiniz. ama marka imajı yüzünden skoda malesef ülkemizde çok tercih edilmiyor.halbuki yeni superb belkide sınıfının en iyi arabası.

• C5 ile Avensis arasındaki seçimde oyum 1.6hdı sxpk beyaz C5 e..

Konfor,yalıtım,tüketim,malzeme kalitesi,tasarım,donanım C5 in Avensis e karşı artıları..

Performans,daha az bakım maliyetleri,daha yenilikçi bir motor Avensis in C5 e karşı artıları..

Bu iki araç dışında 54 bin tl ye alınabilecek 1.4 tsı comfortlıne Passat kesinlikle göz ardı edilmemeli..

Her ne kadar yüzü eskisede hatta yeni kasası çıktığında bile 2.el değerini en iyi koruyabilecek D sınıfı araçtır..

Bence C5 i test ettikten sonra vakit kaybetmeden hemen bir tsı Passat testinin yapılması bizim burda

anlatacaklarımızdan daha çok anlamlı olacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

C5 ile Avensis arasındaki seçimde oyum 1.6hdı sxpk beyaz C5 e..

bir oy da benden beyaz C5'e
  • Ben C5 alırdım. Dizel olduğunu unutmayalım. Avensis 1.6 motorla hiç de az yakmayacaktır. Tip olarak C5 kesinlikle daha alımlı ve dikkat çekici. Avensis sadece ambleminden dolayı tercih edilebilir. Başka da bir artısı olduğunu zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu işe de fanatizm bulaştı niye kimse objektif olamıyor.toyotacılar hemen avensis gibi.burada güzel incelemeler yapılmış toyota birçok modelinde bazı donanımlardan eksik corolla ve auris bakıyoruz en üst donanımında bile hız sabitleyici yok anlaşılır gibi değil avensisteki durumda çok farklı olmasa gerek.avensis ekiyen bir yüzü kullanırken c5 kasası her şeyiyle yeni bir konsept buda belirli artılardan.1.6 hdi motor c4,c5,307,407,ford focus,c max,tepee,berlingoda kullanılan dünyaca kabul görmüş saygın bir motor bunları söyleyin lütfen,ayrıca wrc de pejo.cıtroen,subaru ve ford takımları var..

Fanatizim yok arkadaşım... Dikkat ettiysen çocukça yorum yapmış bir arkadaşı eleştirdim... Sonrasında da konuyu açan arkadaşa yanıt verdim...

1)Superb e bak demişim
    2)C5 çok hoş bir araç demişim
    3)İkisini de incelel kullan öyle karar ver demişim
    4)Oyumu Toyota'dan yana kullanmışım (Kişisel tercihimdir kimseyi bağlamaz)

Bu dört maddenin ardından fanatik diyebilmişsin ya pes doğrusu....

• quote:

bu işe de fanatizm bulaştı niye kimse objektif olamıyor.toyotacılar hemen avensis gibi.burada güzel incelemeler yapılmış toyota birçok modelinde bazı donanımlardan eksik corolla ve auris bakıyoruz en üst donanımında bile hız sabitleyici yok anlaşılır gibi değil avensisteki durumda çok farklı olmasa gerek.avensis ekiyen bir yüzü kullanırken c5 kasası her şeyiyle yeni bir konsept buda belirli artılardan.1.6 hdi motor c4,c5,307,407,ford focus,c max,tepee,berlingoda kullanılan dünyaca kabul görmüş saygın bir motor bunları söyleyin lütfen,ayrıca wrc de pejo.cıtroen,subaru ve ford takımları var..

Sizin nick de pek bi fanatikBence bu motor c4,Focus,308,volvo s40 için yeterli fakat 1500 kg ağırlığı olan bir araç için az..

• konuyu saptırmayalım amaç dışına çıkmasın fakat bunu söyleyebilmek için bu aracı kullanmanız lazım diğer türlü beni analayamazsınız.
  • quote:

2009 WRC Manufacturer's Teams (Üretci Takım)

Citroën Total World Rally Team
    BP Ford World Rally Team
    Stobart M-Sport Ford Rally Team
    Citroën Junior Team
    Munchi's Ford World Rally Team

• Aklınızı karıştırmak için söylemiş olmayım, Mazda 6 hiç düşündünüz mü?
  • C5
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.