Şimdi Ara

1.6 segmentinde Yeni Toyota Avensis mi? Yoksa Yeni Citroen C5 mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar gelirken bu aracın beyazını gördüm bakmaktan kendimi alamadım desem...
  • evet arkadaşlar aklım c5 de kalsada neden passat tercih ettim söyleyim,

Emektar reno megane II yi değiştirecektim ve değiştirmeye değsin diye oturduğunda ve sürdüğünde evet değiştirmeye değecek bir araba demeliydim. Tip olarak c5 çok güzel ama açıkçası passat kadar farklı gelmedi. Ne bileyim konsol, genişlik sürüşteki o sessizlik ve sevk kendini farkedirecek kadar bana iyi geldi.. megandan inip c5 koltuğuna oturduğumda değiştirmeye değermi acaba diyordum, biraz daha makyajlı ama aynı nesil gibi geliyordu fakat passata oturunca daha bir araba daha bir üst sınıf hissi uyanıyordu içimde bende bu hisse kapıldım... ayrıca variantta biraz jip havası da var dı aynı o yukarıda verlen resimdeki araba çok güzel gözüktü gözüme...ne bileyim Allah Utandıramsın...

Tüm istek ve güzellikler bir arabada birleşmiyor... ve bu işinde sınırı yok
  • hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 10 Mayıs 2009; 11:57:54 >
  • iyi tercih
  • ayni seylerden bende geciyorum ama benim seceneklerimde c5 yoktu bunu okuyunca yarin gidip bakayi dedim ama passat yonude de kayma var yani bakalim ben avensis passat arasi kaldim ma aayni tartismayi yeniden baslatmak manasiz sadece aldigimda ne aldigimi paylasirim arkadaslar
  • mantığınızda haklısınız bencede aldığınız araçta yakaladığınız hava bence çok pozitif ve güzel olmuş.tekrar hayırlı olsun
  • Bir araba ne kadar tipsiz yapılır sorusunun yanıtı yeni avensis'tir. gidin C5 alın en azından arabaya benziyor.
  • dostum ıkısıde guzel arac c5 ın avantajı bence dızel olması ama sen yınede ıkısıne bak ve ıcın hangısıne daha ok ısınıyorsa onu al bence....
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisG

Bir araba ne kadar tipsiz yapılır sorusunun yanıtı yeni avensis'tir. gidin C5 alın en azından arabaya benziyor.

+1903
  • ne c5 ne de passat. tek alternatif var: opel insignia 1.6 180 hp. gerisi boş.
  • tasarım ve donanım olarak bence c5
  • Citröen C5
  • Ben dizayn açısından C5 i tercih ederdim!

• ne c5 nede avensis yada passatta almadim passat makyajlaniyormus.hatta 2010 da sirocco gibi oluyor.yani neyse gittim volkswagen tiguan aldim.ne alaka diyeceksiniz bir galeride grodum fiyati uygun passat gibiydi icine gectim tamam golf irisi diyeceksiniz ama seneye cocuk felan olur neyse.arkadasin passat almasi gibi 1.4 tsi motor 150 hp. bakalim hayirlisi olsun
  • Usta madem almışın uzun yıllar bin çünkü satarken sııtnı çekersin,birde şöyle bir durum var arabaya hak ettiğinden fazla para vermişsin açıkcası sonucu beğenmedim.Tamam VolksWagenama yazık olmuş bence.O paraya ne arabalar alınırdı.Keşke biraz daha pazarlık yapsaydınız.Hani 3-4 milyar aşağı çekseydiniz tamam şimdi oldu diyecektim.Adamlar satamaz zaten onu kolay kolay,bırak ikinci eli sıfırda hiç gitmiyor.Neyse bakalım hayırlı olsun,her malın alıcısı vardır.Baba'yı almışsınız diyecektim ama düşündüm yanlış anlar mısınız diyeheralde anlamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

ABD'de yaklaşık 7 yıl yaşadım. Orda Fransız aracı doğrusu hiç görmedim, satıldığını görmedim, reklamını görmedim. Belki bir zamanlar satılmış olabilir orasını bilmem.

Dünyanın en büyük tüketicisi ABD'ye araç satmayan veya satamayan bir ülkenin araçlarının ne kadar iyi olduğunu artık sizler düşünün.

sen abd'de yasadin, ben halen yasamaktayim. bazi arkadaslarim, muhtemelen amerikalilar gibi seninde tercih edebilcegin ford marka arac kullanmakta mesela. ancak, hepsi arabalarina lanet okur Fix Or Repair Daily......zaten, amerika gibi gelir duzeyi yuksek ulkelerde lexus audi vw porsche rover infinity gibi markalar satilan araclarin cogunlugunu olusturur. ustune ustluk, amerikada cok arac opsiyonu var. yani, amerikada citroen, citroen kotu oldugu icin degil, pazara elverissiz oldugu icin satilmamaktadir. ve, bunun kararini veren amerika degil, citroenin ta kendisidir ; citroen bilerek pazara girmiyor.

kesinlikle C5 alinmalidir.

a4-passat-c5 3 unden biri...

• pardon hocam, gormemisim passati. yerinde bir karar, allah hayirli gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.