Şimdi Ara

1.6 segmentinde Yeni Toyota Avensis mi? Yoksa Yeni Citroen C5 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avensis bu haliyle çok iddiasız.Toyota hayranları alır ancak Avensis'i.

Cebine parasını koyup bayileri gezen biri,

Passat,Insignia,C5,Laguna varken gidip de zor alır Avensis'i.Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla Avensis'in içi çok kasvetli (bej rengi döşeme var mı bilmiyorum).

Insignia ile C5'in arkası D segmenti bir araca göre dar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: t821926

FRANSIZ ARABALARINA NEDEN ÖNYARGILI DAVRANILIR ANLAMAM. FRANSIZ ARABLARI AVRUPADA 1900 LERİN BAŞINDA YARIŞIRKEN ORTADA HİÇBİR JAPON OTOMOBİL ÜRETİCİSİ YOKTU. BUNU ELBETTEKİ JAPONLARI KÜÇÜMSEMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM. SONUÇTA ONLARIN DA BAŞARILARI ORTADA.AMA FRANSIZLAR DA BORU DEĞİL YANİ. TAFAFSIZ BİR GÖZLE BAKAN HERKES (MARKA LOGOLARINI ÇIKARTIRSAK) C5 DER.

Fransız markasını kötüleyen araba Peugeot'tur verdigi kronik hatalarla.

Konuya gelince c5 bence mükemmel bir seçim 30 cm alçalıp kalkabilen süspansiyonu çok şık gerçekten.. Dış görünüm zaten gerçekten çok şık bir yeni kasa bmw sedan gibi duyor özellikle siyah rengi..
  • önce kullanım şartlarınızı, senede yapabileceğiniz kmyi, dizelin avantajlarını ve dezavantajlarını göz önüne alarak dizel mi, benzinli mi ona karar verin.

ondan sonra seçenekleri bütçe ve beklentilerinize göre azaltın ve test sürüşüne çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 29 Nisan 2009; 16:26:01 >
  • Citroen Yeni c5'in fiyatı şu an itibariyle YENİ C5 SXPK 1.6 HDI M/T (FULL) 49 bin TL.. ama ikinci el olarak 2009 model 10 binde olan bir c5'i 40 bin TL'ye almak mümkün. Bu paraya yeni kasa 3.20i'de alınır ama farkları yok (tip olarak) hatta c5 daha şekil bile diyebilirim :)
  • çok şık ve estetik bir tasarım dizel olması da ayrıca artı bir durum benim görüşüm c 5 ten yana ama bir test sürüşü yapmanız belki fikrinizin olgunlaşmasına yardımcı olacaktır diye umut ediyorum.
  • gzl araç c5 tasarımı iyi bence kalite aynı bence c5 hava atak için avensis kullanılıp hava atmak için
  • Evet arkadaşlar tüm yorumlarınız için gerçekten teşekkür ediyorum. Anlaşıldığı kadar iki tercihten c5 seçeneği çok daha önde duruyor. Ki bena daha yakın seçenek de bu...

Tabi passat yine de düşündürüyor. Ama 34 yaşındayım ve c5 gibi spor bir araba sanki yaşımın da verdiği dürtü ile passatın önüne geçiyor. Kaldıki passat comfortline modeli için düşünürsek, c5 gibi dizel bir araç yanında yaklaşık 8.000, 00.TL daha fazla ödeyip benzinli bir araç ile dolaşmak beni pek sarmıyor. Doğru passat bir lider, ama fiyat konusunda da açık ara lider..

Öneriler üzerine Yeni Skoda Süperb seçeneğini de incelemedim değil ama sanki kırklı yaşların arabası gibi duruyor. İçi tasarımı konforu harika ama sanırım kırklı yaşlarda düşünülecek bir araba g,bi. C5' in ona göre daha spor ve genç bir havası var.

Mazda 6 ne bileyim pek de ilgimi çekemedi, zevkler ve renkler meseli sanırım.

Anlaşıldığı kadar yarın gidip test sürüşü imknalarını deneyeceğim. Ve c5 e daha alıcı gözle bakacağım, arka koltuklarının darlığını, tavanının yüksekliğini test edeceğim. Arkadaşlarda okey dedimi, renk de uydumu belki de yarın bir c5 alıp gelirim artık...

Allahın inayeti ve hakkımızdan hayırlısı ile..

• quote:

Orjinalden alıntı: myehram

Evet arkadaşlar tüm yorumlarınız için gerçekten teşekkür ediyorum. Anlaşıldığı kadar iki tercihten c5 seçeneği çok daha önde duruyor. Ki bena daha yakın seçenek de bu...

Tabi passat yine de düşündürüyor. Ama 34 yaşındayım ve c5 gibi spor bir araba sanki yaşımın da verdiği dürtü ile passatın önüne geçiyor. Kaldıki passat comfortline modeli için düşünürsek, c5 gibi dizel bir araç yanında yaklaşık 8.000, 00.TL daha fazla ödeyip benzinli bir araç ile dolaşmak beni pek sarmıyor. Doğru passat bir lider, ama fiyat konusunda da açık ara lider..

Öneriler üzerine Yeni Skoda Süperb seçeneğini de incelemedim değil ama sanki kırklı yaşların arabası gibi duruyor. İçi tasarımı konforu harika ama sanırım kırklı yaşlarda düşünülecek bir araba g,bi. C5' in ona göre daha spor ve genç bir havası var.

Mazda 6 ne bileyim pek de ilgimi çekemedi, zevkler ve renkler meseli sanırım.

Anlaşıldığı kadar yarın gidip test sürüşü imknalarını deneyeceğim. Ve c5 e daha alıcı gözle bakacağım, arka koltuklarının darlığını, tavanının yüksekliğini test edeceğim. Arkadaşlarda okey dedimi, renk de uydumu belki de yarın bir c5 alıp gelirim artık...

Allahın inayeti ve hakkımızdan hayırlısı ile..

Fotoğrafları bekliyoruz :)

• hayırlısıyla olsun inşallah bende yolumun üzerinde bir c 5 i ayak üstü inceleme fırsatı buldum erçekten çok detaylı ve estetikti özelliklede direksiyonuna bittim
  • hocam hangi arabayı alırsan al pişman olmazsın,hepside çok iyi arabalar. ama passat alırsan 2. elde çok çok rahat edersin söyleyim.vw 2. elde az değer kaybeder. ben 5 yaşındaki vw polo'mu 19milyara sattım sıfırı 24 milyardı.
  • Ben de şu C5 mevzusuna takıldım.Forumda çok popüler;ama satışlarda sonuncu,nasıl iş anlamadım.

İkinci elden dolayı herhalde.
  • çok yanlış bir kıyaslama olmuş bence,C5 i 407-JETTA-LAGUNA-COROLLA-MAZDA3 gibi araçlarla kıyaslayın
    AVENSİS-PASSAT gibi araçlar bir üst sınıftır.....
    zaten bı kıyaslamada AVENSİS çok önde C5 in - AVENSİS e yaklaşabilmesi için daha çok yol kat etmesi gerek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bumin Kağan

çok yanlış bir kıyaslama olmuş bence,C5 i 407-JETTA-LAGUNA-COROLLA-MAZDA3 gibi araçlarla kıyaslayın
    zaten bı kıyaslamada AVENSİS çok önde C5 in - AVENSİS e yaklaşabilmesi için daha çok yol kat etmesi gerek....

sen bu işten fındık kadar anlamıyorsun maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

çok yanlış bir kıyaslama olmuş bence,C5 i 407-JETTA-LAGUNA-COROLLA-MAZDA3 gibi araçlarla kıyaslayın

• quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

quote:

quote:

+1907

• quote:

quote:

Onlar farkli siniftalar
  • bilmeden konuşuyosun,sen anladığını anlatta bizde bilelim,AVENSİS le C5 mi komik olmayın.....

tabi ben kime anlatıyorum sizin gibi forumun sakalı yeni çıkmış sivilceli üyeleri ancak böle marka peşinden koşarsınız...ha sana fındık tan ne anladığımı anlatırım da yeri değil....

quote:

quote:

• sende onun gibi sivilceli ve sakalı yeni çıkanlardansın sana da anlatırdım da anlamazsın daha.....

AVENSİS İN O SINIFTAKİ RAKİBİ PASSAT VE C6 TIDIR ASLA C5 AVENSİS İN RAKBİ OLAMAZ
    quote:

Orjinalden alıntı: l1b_598

quote:

quote:

Onlar farkli siniftalar

• sanada yazayım belki sen anlarsın....

AVENSİS İN RAKİBİ ANCAK C6 OLABİLİR.......

C5-JETTA-COROLLA-LAGUNA gibi modellerin kıyaslanması doğru olur...

AVENSİS-PASSAT-C6 bu araçlar aynı sınıftadır.....

quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

quote:

quote:

+1907

• Aramızda bilmeyenler var onun için yazıyorum;

D Segmenti: C5,İnsignia,Avensis,Passat,Legacy,Mondeo,Laguna,Accord,Magentis,Mazda 6,Sonata,407,Exeo...

Premium D segmenti olarak kabul edilen: Audi A4, Alfa 159, Bmw 3 serisi, Jaguar X type, Mercedes C serisi...

E segmenti: A6, 5 serisi, E serisi, C6, Camry, 607, Vel-Satis, 9-5, Legend...

Kafamıza göre konuşmayalım, kimsenin sakalı bıyığı sivilcesine göre otomobil bilgisi olmuyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.