ADMİNLİK SATIŞLARI SÜRÜYOR!! 20+2 kişilik serwerda SADECE 15 YTL ilgilenenler bebekc@hotmail.com
bedava olsaydı olurdum hem para vericeksin hemde admin olup serverde kuralları uyguluycaksın işe bak
quote:
Orjinalden alıntı: BassHunter.
bedava olsaydı olurdum hem para vericeksin hemde admin olup serverde kuralları uyguluycaksın işe bak
bende cok gıcık olurum bu duruma harita degistirme bi se yapma e ne anlami kaldi isin
Arkadaşım biz bu servera para veriyoruzda kuruyoz bedava ya kursak bedavaya veririz hem bizim amacımız server hilesiz temiz olması bunun icinde 7/24 admin gerekli senin anlıcan biz bu işi serverda admlar olsn die yapıoz yoksa birsuru server kuran bi tane sadece yoneticisi hic playerı olmayan serverlar var bu arada Adminlik satişlarimiz Sınırlanmiştir hem sadece harita deiştirmemi va
quote:
Orjinalden alıntı: Zeros_Zero
Arkadaşım biz bu servera para veriyoruzda kuruyoz bedava ya kursak bedavaya veririz hem bizim amacımız server hilesiz temiz olması bunun icinde 7/24 admin gerekli senin anlıcan biz bu işi serverda admlar olsn die yapıoz yoksa birsuru server kuran bi tane sadece yoneticisi hic playerı olmayan serverlar var bu arada Adminlik satişlarimiz Sınırlanmiştir hem sadece harita deiştirmemi va
madem beceremicen neden server kuruyorsun para gelsinde nasıl gelirse gelsin misali
quote:
Orjinalden alıntı: BassHunter.
evet bende
Aylık 15 lira veriyor bide admin olanlar yazık valla o kadar paraya
ya kardeşim kurallara uycaksın derken hileci velet tayfa mısınızda kurallara uymıcan istediiin map fun ac istrn teleprt menu var da ne bea biz 2 gunde kaapnan server deiliz arkadas o kadar kolay işte deil ztn da 10 admin var alım bitmek uzerere 5 tane kaldı
ya arkadasım ayda 15 lira deil bi kereline be
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme