Şimdi Ara

1.6 Toyota Avensis Elegant HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam öncelikle selamn aleykum forumda yeniyim konu yalnş yerdeyse özür dilerim
    1.6 Toyota avensis elegant +lpg hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum 2005 model 35,500den 32,500 e anlaştık kısmetse pazartesi noter işlemleri;ancak
    2000 model üstü ilk arabam olucak ve toyota hiç binmedim. 2005 model 140binde mugla plakalı (sahil kenarı dikkat et demslerdi) ankarada kullanıcam 32,500 verilirmi extraları nelerdir +ları -leri hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinicem pişman olmak istemiyorum yardımcı olan arkdslara teşşekkürler iyi forumlar diliyorum

• eğer aşırı yokuşlu yollarda kullanmayacaksanız sıkıntı yok. Pişman olmazsın.

Parası da normal . Baktınız beğenmediniz ankarada elinizi öpene gene 33 34 e gider.

1.6 lpgye uyumlu motor, kaliteli geniş bir aile aracı daha ne olsun allah kaza bela vermesin. Sahil kenarı mevzusu eskide kaldı rahat ol.
  • 3000 tl iyi pazarlık yapmışsınız arkadaşım,umarım sıkıntısı yoktur uzun uzun kullanırsınız inşallah
  • valla iyi bi pazarlk oldu tanıdıgn tanııdgı diyelim yokuşlu yollarda kullanmıcaz tabiki malum ankara yolları 32.500 e 2005 bana biraz pahalı geldi sadece fikir almak istedim
    yokmu aranızda 1.6 avensis elegant kullanan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.