Hocam öncelikle selamn aleykum forumda yeniyim konu yalnş yerdeyse özür dilerim 1.6 Toyota avensis elegant +lpg hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum 2005 model 35,500den 32,500 e anlaştık kısmetse pazartesi noter işlemleri;ancak 2000 model üstü ilk arabam olucak ve toyota hiç binmedim. 2005 model 140binde mugla plakalı (sahil kenarı dikkat et demslerdi) ankarada kullanıcam 32,500 verilirmi extraları nelerdir +ları -leri hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinicem pişman olmak istemiyorum yardımcı olan arkdslara teşşekkürler iyi forumlar diliyorum
eğer aşırı yokuşlu yollarda kullanmayacaksanız sıkıntı yok. Pişman olmazsın.
Parası da normal . Baktınız beğenmediniz ankarada elinizi öpene gene 33 34 e gider.
1.6 lpgye uyumlu motor, kaliteli geniş bir aile aracı daha ne olsun allah kaza bela vermesin. Sahil kenarı mevzusu eskide kaldı rahat ol.
3000 tl iyi pazarlık yapmışsınız arkadaşım,umarım sıkıntısı yoktur uzun uzun kullanırsınız inşallah
valla iyi bi pazarlk oldu tanıdıgn tanııdgı diyelim yokuşlu yollarda kullanmıcaz tabiki malum ankara yolları 32.500 e 2005 bana biraz pahalı geldi sadece fikir almak istedim yokmu aranızda 1.6 avensis elegant kullanan