Şimdi Ara

1-60 arası 3 haftada 150YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sadece olympusta geçerlidir 1-60 arası charı 150 ytl ye kasarım ststlarını veririm item ve skiller kişiye aittir. Str yada int weya hybrid siz nasıl olacnı söyleyin yeter statlar dışında splere ve itemlere karışmam ilgilenenler
    sleeper74@gmail.com , slepeer74@yahoo.com.tr adreslerinden bana ulaşabilir mesengerlar 24 saat açıktır.
    Herkese ii oyunlar ve küfürsüz lagsız günler dilerim

• ne yaptın senya çok pahalı benceee 150ytl 150ytl ye 65 70 lwl char alınır benceee
  • Aşırı pahalı.
  • abi pahalı ya kusura bakma forumda hazır charlar var bu fiyata 60-80 arası
  • peki pahalı diyosunuz ben az araştırdım 145$ ve aşağısı yapan yok ayrıca benim kendi charım 73 lvl ben bu charı satmak istesen 400-500 ytl altında satmam ben 2-3 haftada yapacam diyorum sizce ne kadar olmalı fiyatı siz deyin bana oratsını buluruz herhalde :D saygılar.
    he belkide ben yanlış yapmışımdır ne kadar olmalı sizce
  • arkadasım dogru diyorsun fakat fiyat dedikleri gibi pahalı.. kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: slepeer

peki pahalı diyosunuz ben az araştırdım 145$ ve aşağısı yapan yok ayrıca benim kendi charım 73 lvl ben bu charı satmak istesen 400-500 ytl altında satmam ben 2-3 haftada yapacam diyorum sizce ne kadar olmalı fiyatı siz deyin bana oratsını buluruz herhalde :D saygılar.
    he belkide ben yanlış yapmışımdır ne kadar olmalı sizce
  • Merhaba

Bak 72 LwL İstege Göre MOKOKO adlı arkadas yapıyordu 200 YTL diyordu Yani Ona göre Bakarsan pahalı

Bende De Var Char 74 LwL İstediğim Fiyat 175 YTL :)

Ama Buna Baktıgın Zaman Neden Böyle Olsunki Az Düşünmelisin ?

Daha Az Ve Uygun Olmalıki Müşterin Olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi serverda char kasıyosun ve kaç lvl a kadar yapıosun 60 lvl mı yapıosun 150 ytl ye int sp lere dokunmadan
  • çok pahalı
  • Bol Sans
  • dükkan iş yapmadan kapanir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.