Arkadaşlar bu sadece olympusta geçerlidir 1-60 arası charı 150 ytl ye kasarım ststlarını veririm item ve skiller kişiye aittir. Str yada int weya hybrid siz nasıl olacnı söyleyin yeter statlar dışında splere ve itemlere karışmam ilgilenenler sleeper74@gmail.com , slepeer74@yahoo.com.tr adreslerinden bana ulaşabilir mesengerlar 24 saat açıktır. Herkese ii oyunlar ve küfürsüz lagsız günler dilerim
ne yaptın senya çok pahalı benceee 150ytl 150ytl ye 65 70 lwl char alınır benceee
Aşırı pahalı.
abi pahalı ya kusura bakma forumda hazır charlar var bu fiyata 60-80 arası
peki pahalı diyosunuz ben az araştırdım 145$ ve aşağısı yapan yok ayrıca benim kendi charım 73 lvl ben bu charı satmak istesen 400-500 ytl altında satmam ben 2-3 haftada yapacam diyorum sizce ne kadar olmalı fiyatı siz deyin bana oratsını buluruz herhalde :D saygılar. he belkide ben yanlış yapmışımdır ne kadar olmalı sizce
arkadasım dogru diyorsun fakat fiyat dedikleri gibi pahalı.. kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: slepeer
peki pahalı diyosunuz ben az araştırdım 145$ ve aşağısı yapan yok ayrıca benim kendi charım 73 lvl ben bu charı satmak istesen 400-500 ytl altında satmam ben 2-3 haftada yapacam diyorum sizce ne kadar olmalı fiyatı siz deyin bana oratsını buluruz herhalde :D saygılar. he belkide ben yanlış yapmışımdır ne kadar olmalı sizce
Merhaba
Bak 72 LwL İstege Göre MOKOKO adlı arkadas yapıyordu 200 YTL diyordu Yani Ona göre Bakarsan pahalı
Bende De Var Char 74 LwL İstediğim Fiyat 175 YTL :)
Ama Buna Baktıgın Zaman Neden Böyle Olsunki Az Düşünmelisin ?