Şimdi Ara

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.68 im 172 173 olsam kurban kesicem, şükredin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaron Paul 1.73 ama karizmasıyla bizim ülkedeki 1.85liklerin elinden kızları kapar, arkadaş ortamında aranan adam olur. Mesela Aamir Khan 1.65 boyunda ama tüm dünyada çok sevilen, saygı duyulan biri tabi bunda da tipinin iyi olması iyi izlenim bırakıyor biraz da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş polislikte erkekte aranan min boy 1.67 sakin ol.senin düşüncen doğru olsaydı 1.67 yapmazlardı. min boyu 170-175 yaparlardı.senden daha kötü olanları düşünerekten şükür etmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

2016 yilinda sorunlari kaba kuvvetle cozmeye kalktiginda seni medeniyetsiz barbar olarak goren toplum ayni zamanda su anki kosullarda hayatta kalmak icin neredeyse hic onemi olmayan ilkel bir guc olcutu olan boya onem veriyor. Toplum degerlerinin ne kadar celiskili olduguna bir baska kanit...

+1 ..

ki bu arkadaşlar Naim Süleymanoğlu'nun karşısında da böyle konuşabilecekler mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank34 -- 11 Şubat 2016; 11:35:37 >
  • 180 altı zulumdür bence...
  • 1.78 cm annem bana cüce diyor yaa

ya ben naapim heee
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    aaron paul kız bırakmaz
  • Yaklasik 174 falan boyum var okulda hobbit gibi dolasiyorum. 175 de olabilirim tabi.

• uzun boylu olduğum için kısa boylularla empati kuramıyorum kusura bakmasınlar
  • adamın boyu 1.65, her şey duruşta, karizmada bitiyor. Ne 1.90 lar gördüm sırık gibi ipince ne vücut var ne karizma kürek sapı gibi geziyor. kendinizi aşağılık olarak görmeye devam edin siz.

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR.
  • allah ucak kazası vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Nasıl 175 ideal olurken 170 kısa olur anlamıyorum. 5 santimlik fark nasıl göze çarpar ki?

1~2 cm bile çok fark ediliyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 11 Şubat 2016; 13:06:39 >
  • Babam 1.70 annem 1.60 ben ve kardeşim 1.83'üz :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokontacı

quote:

2016 yilinda sorunlari kaba kuvvetle cozmeye kalktiginda seni medeniyetsiz barbar olarak goren toplum ayni zamanda su anki kosullarda hayatta kalmak icin neredeyse hic onemi olmayan ilkel bir guc olcutu olan boya onem veriyor. Toplum degerlerinin ne kadar celiskili olduguna bir baska kanit...

Aynen hocam ya. V Allahı yalan bu dünya. Ne güzel söylediniz

Boyun kac

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: Lokontacı

quote:

Aynen hocam ya. V Allahı yalan bu dünya. Ne güzel söylediniz

Boyun kac

1.68

1.72 falan bile olsaydı ne güzel olurdu ya. 4 cm bile büyük fark oluşturuyor ya yaş da oldu 20

• Insanlarin kazanmak icin emek sarfetmedikleri birseyle ovunmeleri ahmakca

• Ben 1.72 boyundayım, İzmir'de yaşıyorum. Kendimi yer elması gibi hissediyorum. Zaten İzmir'de çoğu arkadasın boyu 1.80 altı olmadığı için psikolojim bozuluyor. Size saçma gelecek belki ama sırf bu yüzden eve kapanıp asosyal oluyorum. Çevremdeki herkes uzun, 2001li bir çocuk bile 1.83 falan olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarşist69

1.78 cm annem bana cüce diyor yaa

ya ben naapim heee

• boyum 1.90
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.