Şimdi Ara

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 190

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: gezgin adam

175 alti kisada yapabiliriz . turk kizlarinin boyu 155 olupta erkegin boyu 180 ideal deniliyor orasi karisik. Dunya ortalamasi erkek 185 dir turkiye icin 170 175 . boyu kisa olanlar uzulmesin 1 milyar cin nufusu var desek kisa sayilmazsiniz .d

Hollanda ve Norveç'te falan bile ortalama 180cm. Daha Asya ülkeleri falan varken Dünya ortalaması nasıl 185 olacak.

valla bizim foruma bakinca hersey mumkun oluyor :D bizim foruma gore turklerin ortalama boyu 190 felan .d

• Önemli olan boy değil ben 173 üm ama kemiklerim kalın birazda kas yaptım 180 lik adama kodummu yere sererim. Gerçi bu devirde artık fiziksel gücün pek önemi yok aq adam senden çok daha cılız olsada işin namlunun ucundan çıkan bir mermiye bakar. O yüzden kimse boyu uzun diye kendini bi bok sanmasın.

Kısa boyun tek dezavantajı kız bulamıyoz aq kızın boyu 150 olsada yanıdna 180lik adam istiyor. Sıçtımın kahbeleri
  • Boy değil para konuşur,

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtygt47

Önemli olan boy değil ben 173 üm ama kemiklerim kalın birazda kas yaptım 180 lik adama kodummu yere sererim. Gerçi bu devirde artık fiziksel gücün pek önemi yok aq adam senden çok daha cılız olsada işin namlunun ucundan çıkan bir mermiye bakar. O yüzden kimse boyu uzun diye kendini bi bok sanmasın.

Kısa boyun tek dezavantajı kız bulamıyoz aq kızın boyu 150 olsada yanıdna 180lik adam istiyor. Sıçtımın kahbeleri

Malesef hocam aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Ben 1.72 boyundayım, İzmir'de yaşıyorum. Kendimi yer elması gibi hissediyorum. Zaten İzmir'de çoğu arkadasın boyu 1.80 altı olmadığı için psikolojim bozuluyor. Size saçma gelecek belki ama sırf bu yüzden eve kapanıp asosyal oluyorum. Çevremdeki herkes uzun, 2001li bir çocuk bile 1.83 falan olmuş.

Öyle bende izmirdeyim hiç kız arkadaş edinemedim geçende bi tanesiyle konuşuyordum hoşlandığı erkek tipini sordum ilk dediği şey uzun boylu olacak...Kodumun kahpesi kendi boyu kaç kızın tahmin et bakalım 150 boyu var dönüp bakılacak kadar güzel bişeyde değil. Face filan varsa ekleyek birbirimizi bende bu boy takıntısı yüzünden sokağa çıkamaz hale gelmiştim.
  • haklı arkadaş 1,65 boyundayım giyim konusunda sıkıntı yaşıtıyor ama tek şansımız kızlarında 1,65 ten uzun olamaması ama uzun boylu olupta kasıntılardan çoğu yönde + lı oldugumuzu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank34

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

2016 yilinda sorunlari kaba kuvvetle cozmeye kalktiginda seni medeniyetsiz barbar olarak goren toplum ayni zamanda su anki kosullarda hayatta kalmak icin neredeyse hic onemi olmayan ilkel bir guc olcutu olan boya onem veriyor. Toplum degerlerinin ne kadar celiskili olduguna bir baska kanit...

+1 ..

ki bu arkadaşlar Naim Süleymanoğlu'nun karşısında da böyle konuşabilecekler mi acaba ?

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR.

• Baba 1.85 amca 1.90 kuzenler 1.85 ve üstü ben 1.76... Teşekkürler anne teşekkürler kısa dayılarım teşekkürler
  • 1.68'im. Saf dışıyım, gidiyorum. Bu zulme daha fazla dayanamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

Yaklasik 174 falan boyum var okulda hobbit gibi dolasiyorum. 175 de olabilirim tabi.

Robert Downey'de 174 ya da 176 hocam. öyle teselli et

aynen hocam mutlu oluyorum ondan dolayı bazen :D
  • olum kobra takibindeki erdoğan atalayın boyu 1.60 ama adam karizma
  • CrystaliZ kullanıcısına yanıt
    Anne baba 163 , 4 adet dayı 185, kuzen 195, 2 adet dede 173 ve ben 165. Yaş 17 ama fazla da ummuyorum daha

Ekleme: kuzen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasterjaxx -- 29 Haziran 2016; 4:01:40 >
  •  1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Cem Yılmaz 1.72
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Okan Bayülgen 1.68
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Tarkan 1.73
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Mert Fırat 1.70 edit 1.81
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Buğra Gülsoy 1.75
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Mark Wahlberg 1.73
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Robert Downey Jr 1.74
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Tom Cruise 1.70

Bilmem anlatabildim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 29 Haziran 2016; 5:37:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Casablancas

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Cem Yılmaz 1.72
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Okan Bayülgen 1.68
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Tarkan 1.73
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Mert Fırat 1.70
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Buğra Gülsoy 1.75
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Mark Wahlberg 1.73
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Robert Downey Jr 1.74
     1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. Tom Cruise 1.70

Bilmem anlatabildim mi ?

Mert Fırat 1.70 değil 1.81 hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalama kardeş 1.75 boyumuz var 1.70- ler olmasa kimlere dalga geçicez o zaman biz dalga geçilen konuma düşeriz

• tom cruise tam 170. dünya üzerindeki genç kızların hepsine sorsanız en fazla %1'i falan tom cruise'u reddeder sanırım. filmlerinde de adamın karizmasına diyecek yok, hiç de silik durmuyor fark ettiyseniz. yani kendinize güvenin derim ben biraz.

bu arada benim boyum 180, bana sorsanız benim boyum da yeterli değil 185 falan olmak isterdim. 185 birine sorsanız o da 190 olmak ister. 190 birine sorsanız o da der ki biraz gereksiz uzunum 185 olsam daha iyiydi. yani bunlarla tatmin olmaya çalışırsanız olamazsınız, o yüzden kendinize güvenin, enerjik olun.
  • 1.99um mutlu değilim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.