Şimdi Ara

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir DH Erkeği 1.90 boyunda sarı saçlı ve mavi gözlü olur burada böyle tartışmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeArrow

Valla beni sırf boy yüzünden saf dışı edeni o zekasıyla her yerden saf dışı ederim ve gözümde zerre değeri olmaz. Bunlar çok ergence düşünceler olgunlaşın sonra bu yazdıklarınızı okuyunca zaten güleceksiniz :)

olgunlaştım, okudum gene gülmedim.
  • Ooo ötekileştirme Şu boy konusunun önemli olmasının tek sebebi gene karı kız Zulüm vb. saçma şeyleri bir kenara bırakırsak ~1.80 boy benim de gözüme daha hoş geliyor orası ayrı ama sadece hoş geliyor tek etken değil, bundan yola çıkarak insanları ayırmaya gerek yok. Yüzdelik olarak boyunuza -dış görünüşünüze- önem veren insanlarla arkadaşlık kurarsanız bir süre sonra patlama ihtimaliniz yüksek.

Çoğu kişi boyunda bir +10 cm hayır demez ama olmayınca da olmuyor dediğim gibi tek etken bu gibi davranmayın, troll mesajları da takmayın

• Hayat yalan biz kisa boylular icin. Cunku ben bir köpegim de o yuzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 alti insan var mi ki suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Büyük boyla büyük adam olunmaz evlat.

Üstelik Aaron paul yani breaking baddeki jesse 173 cm.

Jesse dizide en cok acı çeken ve dayak yiyen karakter

Şimdi spoiler vermek istemiyorum. Jesse acı çeksede yeni bir hayat kuracak şansı oluyor demem yeterlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

quote:

Jesse dizide en cok acı çeken ve dayak yiyen karakter

Şimdi spoiler vermek istemiyorum. Jesse acı çeksede yeni bir hayat kuracak şansı oluyor demem yeterlidir.

Daha ne dıycen gizle bence acımasız olma beya

• quote:

Jesse de kısa zaten sizde o adamdaki tip var mı da örnek gösteriyosunuz? Jesse uzun mu sövdürtmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Ooo ötekileştirme Şu boy konusunun önemli olmasının tek sebebi gene karı kız Zulüm vb. saçma şeyleri bir kenara bırakırsak ~1.80 boy benim de gözüme daha hoş geliyor orası ayrı ama sadece hoş geliyor tek etken değil, bundan yola çıkarak insanları ayırmaya gerek yok. Yüzdelik olarak boyunuza -dış görünüşünüze- önem veren insanlarla arkadaşlık kurarsanız bir süre sonra patlama ihtimaliniz yüksek.

Çoğu kişi boyunda bir +10 cm hayır demez ama olmayınca da olmuyor dediğim gibi tek etken bu gibi davranmayın, troll mesajları da takmayın

ciddiyiz, trol değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

adamın boyu 1.65, her şey duruşta, karizmada bitiyor. Ne 1.90 lar gördüm sırık gibi ipince ne vücut var ne karizma kürek sapı gibi geziyor. kendinizi aşağılık olarak görmeye devam edin siz.

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR.

bilader normal bir 1.80-85 boyunda adamın yanında minnacık kalınca banane onun şeklinden? 1.74-75 en kötü ihtimal aşağısı kurtarmıyor ben 1.81 im benden bile kısa çok az kişi var çok ciddiyim. herkes uzun yani

• 175 alti kisada yapabiliriz . turk kizlarinin boyu 155 olupta erkegin boyu 180 ideal deniliyor orasi karisik. Dunya ortalamasi erkek 185 dir turkiye icin 170 175 . boyu kisa olanlar uzulmesin 1 milyar cin nufusu var desek kisa sayilmazsiniz .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

Yaklasik 174 falan boyum var okulda hobbit gibi dolasiyorum. 175 de olabilirim tabi.

Robert Downey'de 174 ya da 176 hocam. öyle teselli et
  • Ok
  • Boy 1.64 yas 18

• Lokontacı kullanıcısına yanıt
    Burda gerekli birşey yazınca uzaklaştırma cezası alıyoruz forumdan ama senin gibi milleti küçümseyen insanlara birşey yapılmıyo. Milleti yargılamayı bırakıp kendi işine bak. Arka plana atar demişsin benim kısa boylu bir arkadaşım var. Çocuk boks yapıyo babası profesyonel boks hocası boyu kısa mısa ama sana bir yumruk atsa halin perişan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

Jesse de kısa zaten sizde o adamdaki tip var mı da örnek gösteriyosunuz? Jesse uzun mu sövdürtmeyin

Tamam kes.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezgin adam

175 alti kisada yapabiliriz . turk kizlarinin boyu 155 olupta erkegin boyu 180 ideal deniliyor orasi karisik. Dunya ortalamasi erkek 185 dir turkiye icin 170 175 . boyu kisa olanlar uzulmesin 1 milyar cin nufusu var desek kisa sayilmazsiniz .d

Hollanda ve Norveç'te falan bile ortalama 180cm. Daha Asya ülkeleri falan varken Dünya ortalaması nasıl 185 olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Orijinalden alıntı: ThreeArrow

Valla beni sırf boy yüzünden saf dışı edeni o zekasıyla her yerden saf dışı ederim ve gözümde zerre değeri olmaz. Bunlar çok ergence düşünceler olgunlaşın sonra bu yazdıklarınızı okuyunca zaten güleceksiniz :)

olgunlaştım, okudum gene gülmedim.

O zaman olgunlaşmamışsın :)

• Biz kimiz ki zaten ölelim biz
  • 1.72

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.