Şimdi Ara

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan boyu değil işlevi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

Kısalar çakmak olur, uzunlar ahmak olur

Teselliye bak ziahuahaauuaagau

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda 190 kaslı mavi göz sarı saç olmayan varsa atlasin zaten yaşamasına gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Babam 1.70 annem 1.60 ben ve kardeşim 1.83'üz :d

Dedelerden kapmışınızdır genleri o zaman
  • 1.86'yım Kızılay'da inanılmaz havalı hissediyorsun kendini. Özellikle kalabalık yerlerde.
  • Bruno Mars
  • 173 3 santim ile hayatima normalde devam edebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtnumaram10

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

Kısalar çakmak olur, uzunlar ahmak olur

Teselliye bak ziahuahaauuaagau

yenilerini ekledim.
  • 170 patron geldi :D
    Cok abartmissiniz lan.. 160 ve alti deseniz tamam diycem de. Bir de herkes bol keseden sallamis, herkes 190 zaten internette :D Ama istatistiklere gelince erkeklerin boy ortalamasi 170 civari!

• 1.70 diye boy olmaz basketbol oranı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Aranızda 170 altı varsa çocuk yapmayın,erkek olursa fena kulaklarınızı çınlatır evladınız

Babam 167 ben 172 no problm
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Çünkü çekici bi yönü var 180-190 arası boyun. Göze hitap eden, karşı cinsi de etkileyen bi yönü var. Sadece güç gösterisi olarak düşünmemek lazım.

• Bunlar sadece rakam.. 180lik biri de cekici olabilir, 170lik biri de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

adamın boyu 1.65, her şey duruşta, karizmada bitiyor. Ne 1.90 lar gördüm sırık gibi ipince ne vücut var ne karizma kürek sapı gibi geziyor. kendinizi aşağılık olarak görmeye devam edin siz.

1.70 Altı Boyu olanlar her yerde SAF DIŞIDIR.YAŞAMASI ZULÜMDÜR.

oha aamirr khan 1.65 mi şoktayım o kadar filmini izledim hiç farketmemiştim

• 1.80 boyunun altı kısadır.
  • Dayısı iki metre olduğu halde her türlü besini yemişken boyumun 1.81'de kalmasının sebebini çocukluk arkadaşlarımı görünce anladım.

Büyüme evreniz olan ergenlikte cılız olursanız boyunuz daha hızlı uzar, elinizden geldiğince cılız kalın.
    Günde bir, iki litre süt içmek yerine sadece iki bardakla yetinip, düzenli yemek yiyin. Ve aktivite yapıp haraketli ergenlik geçirin, güneşi ihmal etmeyin.
    Süte abandık zamanında günde iki litre içtik, deli gibi peynir yedik, yoğurt yedik ne oldu? 17 yaşında kaldık 1.80 - 1.81'de.
    Ulan ben ineklerin memesinde süt bırakmamış adamım su yerine süt içmekten böbrek taşı düşürdüm bu yaşta.
    O arkadaşlar patates kızartması yiyip, makarna yiyip büyüdüler bu olaydan çıkarttığım sonuçta tek farkımızın onların ergenlik hayatı boyunca aşırı cılız olmalarıydı.

Kısacası, kilo alırsanız boyunuz uzamaz. Hiçbir zaman kilo almayın vücüt kütle indeksiniz hep aynı kalsın. Kilodan kastım obezlik değil bu arada, cılız kalın tecrübeyle sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 13 Şubat 2016; 17:25:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Unuttuğun bişey var sincap dünyanın en zeki insanları kısa olanlardır.

Bu tamamen uydurma bir bilgi diye düşünüyorum. Yapılmış herhangibir çalışma var mı? Kanıtlanmış bir bilgi mi bu ?

• Eski zamanlar olsa neyse de şu sıralar çok sıkıntı ya. Özellikle 95 doğumlular ve sonrası daha bi uzun. Bu uzama gittikçe artıyor 98,99 ve 2000'ler çok uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Dayısı iki metre olduğu halde her türlü besini yemişken boyumun 1.81'de kalmasının sebebini çocukluk arkadaşlarımı görünce anladım.

Büyüme evreniz olan ergenlikte cılız olursanız boyunuz daha hızlı uzar, elinizden geldiğince cılız kalın.
    Günde bir, iki litre süt içmek yerine sadece iki bardakla yetinip, düzenli yemek yiyin. Ve aktivite yapıp haraketli ergenlik geçirin, güneşi ihmal etmeyin.
    Süte abandık zamanında günde iki litre içtik, deli gibi peynir yedik, yoğurt yedik ne oldu? 17 yaşında kaldık 1.80 - 1.81'de.
    Ulan ben ineklerin memesinde süt bırakmamış adamım su yerine süt içmekten böbrek taşı düşürdüm bu yaşta.
    O arkadaşlar patates kızartması yiyip, makarna yiyip büyüdüler bu olaydan çıkarttığım sonuçta tek farkımızın onların ergenlik hayatı boyunca aşırı cılız olmalarıydı.

Kısacası, kilo alırsanız boyunuz uzamaz. Hiçbir zaman kilo almayın vücüt kütle indeksiniz hep aynı kalsın. Kilodan kastım obezlik değil bu arada, cılız kalın tecrübeyle sabittir.

Nası yani hocam
    Yaş 16
    Boy 169
    Kilo 67
    Spor yapıyorum uzarmıyım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.