Bildirim
1.74 Boy 110 Kilo Motor kullanmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sizin ne tarz istediğiniz önemli
Yani kilolu insanlar genelde scooter kullanıyor ama filmlerde adamlar cruiser/chopper da kullanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller
Yani kilolu insanlar genelde scooter kullanıyor ama filmlerde adamlar cruiser/chopper da kullanıyor
Chopper de başlayıp kilo verdikçe ve öğrendikçe Sport tarzına geçmek istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: huzeyfe
quote:
Yani kilolu insanlar genelde scooter kullanıyor ama filmlerde adamlar cruiser/chopper da kullanıyor
Chopper de başlayıp kilo verdikçe ve öğrendikçe Sport tarzına geçmek istiyorum
Chopper'a alışan ss ların yüzüne bakmaz fat boy kardeş alışırsın hem sportu ne yapıcan ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: I Will Burn You
quote:
Orijinalden alıntı: huzeyfe
quote:
Chopper de başlayıp kilo verdikçe ve öğrendikçe Sport tarzına geçmek istiyorum
Chopper'a alışan ss ların yüzüne bakmaz fat boy kardeş alışırsın hem sportu ne yapıcan ki?
Hız olabilir mi,mesela? :D
-
yanlış yoldasın. hız en son isteğin olmalı. Şehiriçi trafikte sana kolaylık sağlayacak bir motosiklet bakmalısın. işe gidiş gediş amaçlı bineceksen scooter alıcan. Bir de kask mont eldiven tamamdır.
Herşeyden önce eğitim almalısın. B ehliyetin olması hiçbirşey ifade etmiyor. bisiklete yeni başlayan çocuklar gibi düşün kendini; gerçek bu çünkü.
Spor motosikletler görünüşü güzel ve de azıcık hızlı olmaları haricinde hiçbir artısı yok aksine zararı var sana. Bir kere o kilo ile motorun üzerine eğilemezsin, konforlu değildirler, bagajları yoktur. güvenli sürüş için pantolondu bottu ekstra ekipman alman lazım. bir sürü sıkıntı. 500-600cc altı spor motorla da hava atamazsın. ne yapıcan ssporu. -
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
yanlış yoldasın. hız en son isteğin olmalı. Şehiriçi trafikte sana kolaylık sağlayacak bir motosiklet bakmalısın. işe gidiş gediş amaçlı bineceksen scooter alıcan. Bir de kask mont eldiven tamamdır.
Herşeyden önce eğitim almalısın. B ehliyetin olması hiçbirşey ifade etmiyor. bisiklete yeni başlayan çocuklar gibi düşün kendini; gerçek bu çünkü.
Spor motosikletler görünüşü güzel ve de azıcık hızlı olmaları haricinde hiçbir artısı yok aksine zararı var sana. Bir kere o kilo ile motorun üzerine eğilemezsin, konforlu değildirler, bagajları yoktur. güvenli sürüş için pantolondu bottu ekstra ekipman alman lazım. bir sürü sıkıntı. 500-600cc altı spor motorla da hava atamazsın. ne yapıcan ssporu.
Hız derken öyle sokaklarda felan bir hız düşünmüyorum, sadece pist için. Apaçi olacak yaşı çoktan geçtim. Sadece hobi olarak, spor olarak bakıyorum. Pistlerde sadece yani. İstanbul da sanki asfalt mı var.Bu da öyle 1-2 ay sonra değil ben başlangıç motorumla en az 10 ay geçirmeyi düşünüyorum, zaten diyette bu yolda birlikte adım atacağım. 1 yıl içinde 80 kilo olmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.İnşallah.
-
aprilia scarebeo tam sizin için. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
aprilia scarebeo tam sizin için.
Teşekkürler tavsiyeniz için ama scooter kullandım manuel vitesli motor ile deneyimimi artırmak istiyorum. -
eger hiç motor kullanmadiysaniz isiniz zor. Direk duvara toslarsiniz. Ben demiyorum ama altin elbiseli adam diyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X