Şimdi Ara

1.79 boy 61.5 kilo 16 yasindaki birinin vucudu sizce nasil olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yukardaki ozellikler benim cevremdeiler zayifsin falan diyor ayakta durdugum zaman gobek yok ama oturdugum zaman ortaya cikiyo ve de gogusler erkek gogsu gibi de degil bana buyukler gibi gelio abim diyo ergenlik caginda olur falan psikolojikdir diyo siz ne diyorsunuz? Benden daha kisa veya daha kilolularda hic boyle sorunlar yok anlamiyorm ya

Mekik sinav falan da cekiyorum simdi air alert diye bir program buldum onu uygulayacagim bu program hakkinda bilgisi olanlar?

• 1.79 boy için zayıfsın... 70 kilo olman lazım ... ama yaşın daha genç yediklerini yakıyosun şuan ... body ve bol bol yemek yiyerek kilo almaya bak..
  • Ulan gene mi sen...

Eve gel gostericem sana kadin gogsunu falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 15 Mart 2008; 0:55:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Ulan gene mi sen...

Eve gel gostericem sana kadin gogsunu falan.

Ne var ya derslerim iyi geldi hala ne haraket yapion

2 tane A
    3 tane B
    1 tane C

yaptgimiz imzali anlasmaya gore derslerim spring breakde iyi gelirse karismicaktin yaptiklarma

@Darkchild
    Ya ben su gogusleri kucultmek istiyorum yemek yersem iyice buyumezler mi? :S:S

• Göğüsleri çalıştıran haraketleri yapmaman lazım.
  • 16 yaşındasın şu anda vücudun genlerine göre davranıyor. ergenlik dönemin bitsin o zaman şekil verirsin şu anda ne yaparsan yap istediğin gibi olmayacak koçum. biraz bekle kafana takma hayatını yaşa. vücudun oturduğunda yani gelişimin tamamlandığında ki bu 18 19 yaşına tekabül edecek o zaman yaparsın ne şekil yapmak istiyorsan. kasıp 3 ayda üçgen olursun sonra 1 ayda tekrar göbekli olursun. ergenliktesin şu an. merak etme kızlar süper vücutlu erkeklerden çok düşünceli ve ilgili erkeklerle ilgilenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l-l a K a l\l

Yukardaki ozellikler benim cevremdeiler zayifsin falan diyor ayakta durdugum zaman gobek yok ama oturdugum zaman ortaya cikiyo ve de gogusler erkek gogsu gibi de degil bana buyukler gibi gelio abim diyo ergenlik caginda olur falan psikolojikdir diyo siz ne diyorsunuz? Benden daha kisa veya daha kilolularda hic boyle sorunlar yok anlamiyorm ya

Mekik sinav falan da cekiyorum simdi air alert diye bir program buldum onu uygulayacagim bu program hakkinda bilgisi olanlar?

sen kendini biliyorsan takma boyuna göre kilon ideal benimde boyum 1.76 kilom 72 61.5 olsam süper olcakda baya sıkmak lzm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1.90 küsürüm kilom 62 yiyorum yiyorum almıyorum yaşımda 16
  • benim derdim kizlarla falan degil kizlarla aram zaten iyi

ben derdimi galiba anlatamadim ben gogus kasi yapmaktan sikayetci degilim nasil desem bilmiyorum

sarkan gogusleri nasil duzeltebilirim

simdi oldu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: l-l a K a l\l

benim derdim kizlarla falan degil kizlarla aram zaten iyi

ben derdimi galiba anlatamadim ben gogus kasi yapmaktan sikayetci degilim nasil desem bilmiyorum

sarkan gogusleri nasil duzeltebilirim

simdi oldu galiba

Kardeşim şuan kilon normal yaşın genç olduğu için metabolizman hızlı çalışıyor yediğini yakıyorsun madem göğüslerini toplamak istiyorsun body gidebilirsin okulum var olmaz diyorsan evde sabah ve akşam olmak üzere kendine program hazırla ve şınav çekmeye başla şınavı çekerken acele etme yavaş çek kasların gerildiğini hisset nefesini düzenli al hergün sayıyı arttır kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 17 Mart 2008; 23:37:32 >

• senin dediklerini 4-5 aydan beri yapiyorm zaten hatta konum bile var

http://forum.donanimhaber.com/m_20935735/mpage_1/key_/tm.htm

ama bi degisiklik olmuyo
  • Biliyorum o kunuyu sana yazdıktan sonra gördüm unutmaman gereken birsey var senin yaşın 16 çok çabuk sonuç istiyorsun diğer konu da hersey çok güzel anlatılmış ve karın kasları en zor olusan kaslardır hiçbirsey olmaz demiyorum ama 6-7 ay sonra etkiyi mutlaka görürsün düzenli beslen düzenli uyu uykunu çünkü kaslar sen çalışırken değil Tv seyrederken yada uyurken gelişir yani dinlenirken madem bu kadar heveslisin 20 yasından sonra inanılmaz gelişme olacak sendebirde unutmadan kasların oluşması için yağlara ihtiyaç vardır suan o kiloyla pek birsey bekleme yemene bak 20 yasına kadar bence beynini geliştirmeye önem ver kitap oku bulmaca çöz kaslarından daha etkili olacaktır en azından bodybuilding ile ilgili kitap oku sorduğun soruların cevabını kendin bulursun birde abini dinle biraz senin kötülüğünü istemez abin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 18 Mart 2008; 11:58:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __GHosT RiDeR__

ben 1.90 küsürüm kilom 62 yiyorum yiyorum almıyorum yaşımda 16

bı de bana zayıfsın dıolar
  • büyüme çağındasın kafana takma.sana büyük gelmeleri kısa süreli bir psikolojik bir durumdur
  • benim diger sorunum da ne kadar yersem yiyeyim kilo veriyorum konuyu actigim tarih 14 mart bugun 20 mart ve bu zaman icerisinde 2 kilo verdim 59.5 kiloyum suan ne yaparsam yapayim cok kilo veriyorum eskiden cok spor yapiyodum , kosuyodum baya kilo veriyodum sporu azalttim hala kilo veriyorum hastalik falan olmasin bu Bu gidisle 50 kiloya dusucem

Dun sabah disari cikmadan tartildim 61 kiloydum sonra sabah yuzme vardi oraya gittim cikinca arkadaslarla pizzaciya gittik 1 tane kucuk 1 tane orta boy pizza yedim sonra okula gidip biraz amerikan futbolu oynadik eve gelince abimin yaptigi soslu makarnadan 2 tabak yedim . bugun sabah da kahvalti ettim ve 10dk once tartildim 59.5 kilo olmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstngsrule88 -- 20 Mart 2008; 22:22:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.