Şimdi Ara

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180 den kısalar erkeğim diye dolaşmasın ortada.13 yaşında kardeşim 181 boyunda
    Kız arkadaşım187 boyunda 43 numara ayakları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de şu 1.80’in altındakiler erkeğim diye gezmesincilere takıldım ben.

Boyum 1.77, yaşım 30. 3 şirket sahibiyim, yabancı ortaklıklarım var. Aracım Mercedes E serisi Coupe, istesem yarın gidip Porsche 911 turbo falan da alabilirim de şimdilik gerek yok. Bahsettiklerim de miras, piyango falan değil tamamen kendi başarılarım sonucudur.

Dışarıda gördüklerimden yola çıkarsak çoğunuz en fazla aracımın kapısını açan vale ya da iş yerimdeki ofis boy olabilirsiniz. Gerçi çoğunuzu çaycı bile yapmam iş yerimde de maksimum olabilecek ihtimalden bahsediyorum.

Velhasıl hiçbir vasfınız olmayıp sırf 5-10 cm uzunsunuz diye ortamlarda çok da şey etmeyin, gerçek hayatta 1.60’lık adam bile öyle bir ezer ki gider ağlayarak perde asarsınız evde

• mojno M kullanıcısına yanıt
    hocam umarım daha fazla kazanırsın da aynı zamanda senin gibi bi zengin olmak da istemem ya.forumda takılan,böyle boş ego kasan falan.vizyonlu zengin olmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

hocam umarım daha fazla kazanırsın da aynı zamanda senin gibi bi zengin olmak da istemem ya.forumda takılan,böyle boş ego kasan falan.vizyonlu zengin olmak isterim
    Forumda takılmıyorum zaten, konu gözüme ilişti. Sırf 3 cm kısayım diye erkek olmadığımı öğrenince erkek nedir hatırlatmak istedim :)

Sen zaten benim gibi olamazsın kafana takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 29 Ağustos 2019; 0:19:25 >
  • Mutluluk boyda degil islevde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    senin gibi olamayacağıma şu mesajından sonra emin oldum hocam,kulvarlar farklı zaten
  • 184 boyum var,3-4 cm daha uzun olmak isterdim
    180 altı nasıl yaşıyorsunuz
  • Boy takıntısı değil, egoları lego yapmak konu. Sen birkaç defa daha oku hacım anca idrak edersin şairin aslında ne dediğini :)
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Sen böyle tatmin et kendini, kesin öğrencisindir böyle atıp tutabildiğine göre. Mezun olunca patronun öpecek aynı smileydeki gibi merak etme, tabi iş bulabilirsen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 29 Ağustos 2019; 1:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojno

O değil de şu 1.80’in altındakiler erkeğim diye gezmesincilere takıldım ben.

Boyum 1.77, yaşım 30. 3 şirket sahibiyim, yabancı ortaklıklarım var. Aracım Mercedes E serisi Coupe, istesem yarın gidip Porsche 911 turbo falan da alabilirim de şimdilik gerek yok. Bahsettiklerim de miras, piyango falan değil tamamen kendi başarılarım sonucudur.

Dışarıda gördüklerimden yola çıkarsak çoğunuz en fazla aracımın kapısını açan vale ya da iş yerimdeki ofis boy olabilirsiniz. Gerçi çoğunuzu çaycı bile yapmam iş yerimde de maksimum olabilecek ihtimalden bahsediyorum.

Velhasıl hiçbir vasfınız olmayıp sırf 5-10 cm uzunsunuz diye ortamlarda çok da şey etmeyin, gerçek hayatta 1.60’lık adam bile öyle bir ezer ki gider ağlayarak perde asarsınız evde
    O maddiyat olduktan sonra 1,50 de olsan insanların gözünde mankensin

• Konuşulması boş, saçma yada gereksiz pek çok konu başlığı var...

Ama "Boy" konusu "ırk" konusundan sonra başı çeker diyorum muhabbetin boşluğu klasmanında.

Yav o genetik rakam vurmuş sana, artık yapabileceğin hiç bir şey yok, hemde hiç bir şey. Bu senin başarın değil, suçunda değil, ama kaderin. Memnun olmak ne demek ? Araba mı bu ? Ekran kartı mı ?

Kuzenimde bık bık bık konuşur, varya artık ruhum sıkılıyor. Ben 1.80, o 1.83... takmış 1.90 olsaydım... Bahsini ettiğimiz şey santimetreler ! Ne yapacaksın, zürafa mısın ? Ağaçtaki yaprağa mı erişemiyorsun ?

1.50 altı olan adama belki bu konuda söz düşer ama 1.70 ve üstü için o kadar boş, o kadar anlamsız, o kadar boşa harcanan zaman, o kadar havaya sıkılmış enerji ki ... Seçiminde, oluşumunda hiç bir hakkınızın olmadığı konulara bu kadar kafa yormak, kompleks haline getirmek, tartışmak, sadece sizi aşağıya çeker... Öz güveninizi sarsar, ezik bir hale getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 29 Ağustos 2019; 1:58:45 >

• 1.65 boyum 70 kg 23 yaşına girdim menmun değilim ama elimden de bir şey gelmiyor yapacak bir şey yok.

• Benim boyum 1.78 m. Profesyonel degil ama sokakta da olsa basketbol oynadığım için 1.83-1.85 olsaydım fena olmazdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam 1.80 benim
  • bu gençlik gerçekten bir alem ,yahu bu ülkedeki kızların boy ortalaması 1.80-2.00 falan mı da boyun bir avantajı olsun :)
    kızların çoğunluğu 1.70-1.75 gibi ,ee bu durumda senin 2 metre boyun olsa ne olacak ,kendi boyuna uygun birilerini arayıp duracaksın
    yada sırıkla ,çubuk gibi gezersiniz artık :)

üstelik uzun boylularda fıtık gibi hastalıkların olma durumu çok daha fazladır ,arabaya girerken çıkarken zorlanırsın ,büyük yatak ararsın ,çarşaf gibi elbiseleri yıkamak asmak bile daha zordur :)

dar yerlerden geçmenin zorluğu gibi bir yığın olumsuzluk bulunabilir

peki yararı nedir diye sorulursa ?
    ben 1 tane dahi olumlu tarafını bulamıyorum ,yok çünkü
    basketçi falan olmayacaksanız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 29 Ağustos 2019; 5:25:30 >
  • Kimseyi üzmek istemem ama kısa boylu olmak cidden büyük bir dezavantaj sosyal yaşantıda. Erkekler arasında bile ciddiye alınmazlar sinirlense tutmayın küçük enişteyi olur hemen. Erkekler arasında bile böylesine eziliyorken kadın karşısında işi daha da zor. Kadınlar gücü sever doğal olarak boylu poslu adam 2-0 önde başlar maça.

• Emir1989 kullanıcısına yanıt
    2.20 ne be o boyu gorunce girecek malafatı düşünüp korkup kaçar karı.

• 1.73 m memnun değilim.

tatmin olmuyorum bile,iş adamindan ziyade işportaci havasi var hocam sende dogruya dogru.hala smiley :)))li falanli gondermeler falan

• Kaç santim olursan ol bir kurşun 25 kuruş aslanım. Çıkararır koyarız tabancayı masaya :) yürek meselesi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.