Şimdi Ara

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız o bu değilde geçen gün yanımdan benden 5 santim uzun kız geçti(AYAKKABIMLA 3 cm uzun gösteriyorum). Ayaklarına baktım topukluda yok kız 1.88 falan ciddi ciddi. Yanımdan geçerken öyle kötü hissettim ki.. Sonra ilerledim ilerledim yaklaşık 4-5 kilometre yürümüşümdür, benden uzun adam yok. Çevre hep benim gibilerle dolu.

Moralim yerine geldi diyemem, ama imkanım olsa en az 1.88 asıl hedef ise 195-2.00 falan olurdu heralde.
  • Kısa boylu arkadaşlar, üzülmeyin, ayaklarınızın altına bunlardan koyuyorsunuz, bir anda herkesin gözünde 2 metreyi geçen dalyan gibi biri haline geliyorsunuz. Hatta herkes sizinle iyi geçinmeye başlıyor, denendi, onaylandı, kesin bilgi yayalım.

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz?
  • 188im keşke daha kısa olsaydım diyorum. Takmayın kafanıza, kız için soruyorsanız ortalıkta minyon kızlar dolu ben de minyon kizlari cok severim ama omzuma bile gelmiyolar sikinti yapiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smelly cat

en iyi boy 178-182 arasıdır

Züğürt tesellisi

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

Yanlız o bu değilde geçen gün yanımdan benden 5 santim uzun kız geçti(AYAKKABIMLA 3 cm uzun gösteriyorum). Ayaklarına baktım topukluda yok kız 1.88 falan ciddi ciddi. Yanımdan geçerken öyle kötü hissettim ki.. Sonra ilerledim ilerledim yaklaşık 4-5 kilometre yürümüşümdür, benden uzun adam yok. Çevre hep benim gibilerle dolu.

Moralim yerine geldi diyemem, ama imkanım olsa en az 1.88 asıl hedef ise 195-2.00 falan olurdu heralde.

Hocam biz ne yapalım. Boy 1.68 herkes uzun :( işte sen şükürsüz sun. Yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

180 üstüne sorsan boyundan memnunmusun diye, bi 5 santim daha olsa fena olmaz derler.

2 metre 20 santim adama sor boyundan memnun musun diye, memnunum der. Daha sonra yanına 2 metre 25 santim birini getirsek, ya bi 5 santim olsa fena olmazdı der. Mesele boy değil yakın çevrenin boyu .

Söze gelince 1.80 çok güzel geliyor ama 1.80 olduğunuzda diyorsunuz ki "Aaa abi 1.80 hiç de konuşulduğu kadar havalı bi boy değilmiş.."

1.70ler daha iyi anlar bu konuyu. 1.70den 10cm atan adam 1.80 olsam şöyle böyle derken 1.80 olduğunda keşke 185-190 olsaydım der.

Haklisin hocam aslında ben küçükken yasitlarimin hep iki katindaydim sonra benden 2 3 yaş Büyüklerden uzun oldum en son girdiğim bütün ortamlarda en uzun olmaya başladım 185 istedim oldum 190 istedim 195 istedim 2 istedim 205 istedim oldum şimdi elimde olsa 2.30 olmak isterim çünkü hep en uzundum hayatimda her alanda kaybetmek istemem sanırım

• İzmir'de 1,83 boyla ortalama hissediyorum, 1,80 altı adamın içinde ukte kalır ama sorun olmaz bence.
  • 1.96 cm boy 120 kg'dayım.46 numara ayakkabı giyiyorum.boyumdan memnunum kilomdan da ama çoğu zaman ayakkabı bulmakta sıkıntı çekiyorum.
  • 1,65 hayir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

quote:

Züğürt tesellisi

Film yıldızlarının boyuna bak istersen çoğu dediğim aralıklarda sırık gibi değiller

• sadece boy ne alka 1.90 olup suratı perşembe pazarı olanda var çok uzun boyluların bir yüzleri bir garip oluyor zaten boyle ablakımsı kimisi down sendromlu veledler gibi görünüyor şahsen yüz güzelliği boydan daha onemli.....1.75 se suratta kalıpta iyiyse erkek sex ikonu bile olabilir tr den emre altuğ tarkan (gençliği) dolu adam var yabancılardan 1.70 lik boyuyla tom cruise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Temmuz 2016; 0:13:55 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Emre altuğ sex ikonumu şimdi

• quote:

quote:

quote:

Züğürt tesellisi

Film yıldızlarının boyuna bak istersen çoğu dediğim aralıklarda sırık gibi değiller

John Travolta->1.88
    Will Smith->1.88
    Ben Affleck->1.92
    Jean Reno->1.88
    Morgan Freeman->1.88
    Jim Carrey->1.88
    Jeff Daniels-1.9

• quote:

quote:

quote:

Züğürt tesellisi

Sen film yıldızı değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Emre altuğ sex ikonumu şimdi

10 sene once kızlar eriyip bitiyordu...jonny deep de 1.75 fian dolu adam var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Temmuz 2016; 0:18:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Züğürt tesellisi

John Travolta->1.88
    Will Smith->1.88
    Ben Affleck->1.92
    Jean Reno->1.88
    Morgan Freeman->1.88
    Jim Carrey->1.88
    Jeff Daniels-1.9

Leb demeden anlasanız leblebiyi soron olmuyacakta 2saat laf anlatmakla uğraşamıyacam yazdığı adamlara bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

quote:

quote:

Züğürt tesellisi

Sen film yıldızı değilsin.

Kızlarsoruyor benzeri ortamlara girip bakabilirsin geneli benim dediğim aralıkları söylüyor.

• 1.80 altinda erkek mi var? 1.80 alti erkegim demesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

Kısa boylu arkadaşlar, üzülmeyin, ayaklarınızın altına bunlardan koyuyorsunuz, bir anda herkesin gözünde 2 metreyi geçen dalyan gibi biri haline geliyorsunuz. Hatta herkes sizinle iyi geçinmeye başlıyor, denendi, onaylandı, kesin bilgi yayalım.

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz?

Bende bundan bahsedecektim.İnsanoğlu çok acayip ve çıkarcı bende kısayım ama görsen sanki en uzun benmişim gibi davranıyorlar bir durum olduğunda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.