Şimdi Ara

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu denli aşağılık kompleksine girecek kadar ne yaşadın :)

Acilen profesyonel yardım alman lazım.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Noktalama işaretinden sonra boşluk kullanamayan adam mı söylüyor bunu? Sen önce ana dilini doğru düzgün kullanmayı öğren, sonra çene yormaya devam edersin bol bol :)
  • mojno M kullanıcısına yanıt
    ya dayi senle konusurken noktalama isaretlerine niye dikkat edeyim allahim ajdjsjd sana CV mi yolluyorum,sen TDK başkani misin,sen bilirkişi misin,sen uzman misin? noktalama isaretinden sonra boşlukmuş da bilmem ne,sen bu kafayla internette aklını yitirmiyorsan buyuk iş.

3 tane uygulama yazan şirket sahibi oluyor bayiliyorum,sorsan 12 kişi çalışıyodur altında.klasik plaza sendromu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Sen daha iyisini yap "lüzumsuz adam"
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojno

Bu mesaj silindi.
    Adam kavuruyor ortaligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOS YAPMAYIN:
    boyum 176 memnunum konu sahibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.78 memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tipim nasıl ss'li diye konu açıp maskara olan ergen mi söylüyor bunları? Adam ciddi ciddi şu konuyu açmış yahu ahaha:
    https://forum.donanimhaber.com/tipim-nasil-ssli-mrslimshady-ifsa--127022278

Yeminle ben buradan yerin dibine girdim, başkası adına utanmak neymiş dibine kadar yaşadım. Adam zerre utanmamış şu bulk, vıcık vıcık biçimsiz vücudu ve suriyeli tipi ciddi ciddi ifşa etmiş. Ben 10 yıldır ağırlık çalışıyorum, uzun bir süredir de teknik yüzüyorum. Vücudumu ifşa etsem steroid diye ağlardı heralde :) Kalkmış bir de benimle aşık atıyor, baya baya e coupe'yi ezikliyor.

Senin gibi bir vasıfsıza malvarlığımı mı beyan edecektim? 0-10 yaş arası bile anlar zaten Türkiye şartlarında 2017 e coupe'yi finanse edebilen birinin ne durumda olabileceğini. Kapıcı 400-500 bin tl birikim yapar ama 30-40 yılda yapar, onunla da gidip Mercedes alırsa, geri kalan ömründe taş yer. Yeminle olaysın be bulk kardeş, güldürdün beni. Yalnız sana şöyle söyleyeyim, hani Mercedes'i ezikliyorsun ya, o tiple bayisinin kapısından içeri bile almazlar seni.

Kimlerle uğraşıyoruz yahu, neyse bir daha yazmayacağım bu konuya. Bu kadar eğlence yeter. Tipim nasıl konusunu kaldırma ama şimdi biraz işim var, akşam altındaki yorumları okuyup güleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 29 Ağustos 2019; 17:57:24 >

• 181 182 civari boyum var ustumde biraz da fazla kilo var basık duruyorum ama şükürler olsun memnunum 185 olmakta isterdim

• mojno M kullanıcısına yanıt
    bak hala millete cevap yetiştiriyo 3 şirket sahibi Forbes milyarderi arkadas

zengin ve varlikli olmak arasindaki fark işte.kimisi dh gibi yas ortalamasi 18 olan bir yerde caka satar,kimisinin ismini bile bilmezsin ama kudreti vardir.kimisi milyonerdir Skoda'ya biner,kimisi 5 yil taksitle Mercedes çeker altina.

o yuzden mumkunse bu "ağbi"nizi ornek almayin gençler,kiytirik bi forum kosesinde noktalama isaretlerine dikkat edecek kadar da işguzar olmayin.iyi forumlar,zaten nokta koymayi da unutmuş cumlesinin sonuna.

• 1.81im memnunum 2 cmin lafi olmaz

• 178 cm im ve memnunum.
  • Uzunmuyum bilmem ama sırt agrılarım olmakta boy 1 83

Acık diyim 1 75 olmak isterdim

• 1.64 boyum var. Gayet memnunum ufak ama etkili bir insanım
  • 179 73kg olarak memnunum. Ortalamanın üstü sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

Uzunmuyum bilmem ama sırt agrılarım olmakta boy 1 83

Acık diyim 1 75 olmak isterdim
    çok uzun sayılmazsın ama yukarıdaki mesajımda dediğim gibi boyu uzun olanlarda bel problemi olma ihtimali daha yüksek
    ayrıca emin olun uzun boylu olmanın hiçbir avantajı yok ,sadece boy yada şekil her şeyi belirlemez ama bu forumdaki yeteneksizlerin çoğu kendi durumlarını bu gibi ilgisiz şeylere bağlayarak ,kendi yeteneksizliklerini örtmeye çalışıyor :)

ülke ortalaması belli ,gerek kızlar ve gerekse erkekler olarak uzun boylu çoğunluğa sahip değiliz
  • Sağlık ocağına her gittiğimde çılgın doktorum yeniden boyumu ölçüyor. Bazen öncekinden uzun, bazen öncekinden kısa çıkıyor

Tam boyumu bilmiyorum yani ondan dolayı. Muhtemelen 172-173 falanım işte. Ayakkabı ile 1.75 oluyordur.

Dürüstçe konuşacak olayım başka sağlık sorunlarım da var, sağlık sorunum olmayıp 1.60 falan olmayı tercih ederdim sanırım boya artık takılmıyorum.
  • türkiyede 1,80 erkek yok. 175-180 arası olan herkes kendini 1,80e yuvarlıyor.

not: 1,83 spor

• Gayet memnunum, boyum kısa olduğu için kas yapmak daha kolay oluyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.