Şimdi Ara

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum tam 1.80 keşke 1.85 olsaydım diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Jajababa

boyum 176 çok memnunum

Alıntıları Göster
    Kısa boylu arkadaşlar, üzülmeyin, ayaklarınızın altına bunlardan koyuyorsunuz, bir anda herkesin gözünde 2 metreyi geçen dalyan gibi biri haline geliyorsunuz. Hatta herkes sizinle iyi geçinmeye başlıyor, denendi, onaylandı, kesin bilgi yayalım.

1.80 altı erkekler boyunuzdan memnun musunuz?
    180 üstüne sorsan boyundan memnunmusun diye, bi 5 santim daha olsa fena olmaz derler.

2 metre 20 santim adama sor boyundan memnun musun diye, memnunum der. Daha sonra yanına 2 metre 25 santim birini getirsek, ya bi 5 santim olsa fena olmazdı der. Mesele boy değil yakın çevrenin boyu .

Söze gelince 1.80 çok güzel geliyor ama 1.80 olduğunuzda diyorsunuz ki "Aaa abi 1.80 hiç de konuşulduğu kadar havalı bi boy değilmiş.."

1.70ler daha iyi anlar bu konuyu. 1.70den 10cm atan adam 1.80 olsam şöyle böyle derken 1.80 olduğunda keşke 185-190 olsaydım der.
    O değil de şu 1.80’in altındakiler erkeğim diye gezmesincilere takıldım ben.

Boyum 1.77, yaşım 30. 3 şirket sahibiyim, yabancı ortaklıklarım var. Aracım Mercedes E serisi Coupe, istesem yarın gidip Porsche 911 turbo falan da alabilirim de şimdilik gerek yok. Bahsettiklerim de miras, piyango falan değil tamamen kendi başarılarım sonucudur.

Dışarıda gördüklerimden yola çıkarsak çoğunuz en fazla aracımın kapısını açan vale ya da iş yerimdeki ofis boy olabilirsiniz. Gerçi çoğunuzu çaycı bile yapmam iş yerimde de maksimum olabilecek ihtimalden bahsediyorum.

Velhasıl hiçbir vasfınız olmayıp sırf 5-10 cm uzunsunuz diye ortamlarda çok da şey etmeyin, gerçek hayatta 1.60’lık adam bile öyle bir ezer ki gider ağlayarak perde asarsınız evde
  • Karı kız konularıyla boy konuları ölümüne kapışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70 55 kiloyum 19 yaşıma giricem ağustos'ta. Memnun olmasak ne olacak Allah'a şükür vücudumda aman aman bir sıkıntı yok. Millet ne biçim sağlık sorunlarıyla uğraşıyor tek kusurum varsın boyum olsun. Gerçi kusur bile değil ya.
  • Nick mesaj uyumu

• 185 olup tipsiz olacağıma şuanki tipimle 175 olmam bana göre çok daha iyi. Aynada güzel bir görüntü görmek benim açımdan daha önemli. Ha 185 olsam ne ala tabi

• Gene bir boy konusu ve klasik bir cevap

"Boyu uzun olanın aklı kısa olur"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 14 Temmuz 2016; 9:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Boyum tam 1.80 keşke 1.85 olsaydım diyorum ben
    nick konu uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 175im hayır değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • en iyi boy 178-182 arasıdır
  • buralarda bir laf vardır joe

"BÜYÜK BOYLA BÜYÜK ADAM OLUNMAZ EVLAT"

• 2 yim memnunum

• 1.78'im. boyum kısa diye kız bulamamaktan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

1.70 55 kiloyum 19 yaşıma giricem ağustos'ta. Memnun olmasak ne olacak Allah'a şükür vücudumda aman aman bir sıkıntı yok. Millet ne biçim sağlık sorunlarıyla uğraşıyor tek kusurum varsın boyum olsun. Gerçi kusur bile değil ya.

• 1.88 boy 97 kilo 47 numara ayakkabi. Elhamdulillah. Boyum 1.60 da olsaydim mutlu olurdum. Oyle adamlar var ki dag gibidirler. Mesele boy degil. Kalpler guzel olsun yeter ☺

• Mr.Inviterx M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bırakın kalbi malbi şimdi de 47 numara ayakkabı bulabiliyor musunuz kendinize :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Inviterx

1.88 boy 97 kilo 47 numara ayakkabi. Elhamdulillah. Boyum 1.60 da olsaydim mutlu olurdum. Oyle adamlar var ki dag gibidirler. Mesele boy degil. Kalpler guzel olsun yeter ☺

206 boy 106 kilo 51 numara ayakkabi asla kısa olmak ıstemezdim elimde olsa 2.20 olurum 2.30 olurum fazlasını istemem 2.30 dan sonra

• Evrimci insana komik gelir tabi
  • 175 üstü harika boy yurtdışında falan yaşamayacaksanız boşa dertlenmeyim

• 180 üstüne sorsan boyundan memnunmusun diye, bi 5 santim daha olsa fena olmaz derler.

2 metre 20 santim adama sor boyundan memnun musun diye, memnunum der. Daha sonra yanına 2 metre 25 santim birini getirsek, ya bi 5 santim olsa fena olmazdı der. Mesele boy değil yakın çevrenin boyu .

Söze gelince 1.80 çok güzel geliyor ama 1.80 olduğunuzda diyorsunuz ki "Aaa abi 1.80 hiç de konuşulduğu kadar havalı bi boy değilmiş.."

1.70ler daha iyi anlar bu konuyu. 1.70den 10cm atan adam 1.80 olsam şöyle böyle derken 1.80 olduğunda keşke 185-190 olsaydım der.
  • Boyum 174, 180 olaydi eyiydi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.