|
Bildirim
|
Karı kız konularıyla boy konuları ölümüne kapışır.
|
1.88 boy 97 kilo 47 numara ayakkabi. Elhamdulillah. Boyum 1.60 da olsaydim mutlu olurdum. Oyle adamlar var ki dag gibidirler. Mesele boy degil. Kalpler guzel olsun yeter ☺
|
180 üstüne sorsan boyundan memnunmusun diye, bi 5 santim daha olsa fena olmaz derler.
2 metre 20 santim adama sor boyundan memnun musun diye, memnunum der. Daha sonra yanına 2 metre 25 santim birini getirsek, ya bi 5 santim olsa fena olmazdı der. Mesele boy değil yakın çevrenin boyu . Söze gelince 1.80 çok güzel geliyor ama 1.80 olduğunuzda diyorsunuz ki "Aaa abi 1.80 hiç de konuşulduğu kadar havalı bi boy değilmiş.." 1.70ler daha iyi anlar bu konuyu. 1.70den 10cm atan adam 1.80 olsam şöyle böyle derken 1.80 olduğunda keşke 185-190 olsaydım der. |
O değil de şu 1.80’in altındakiler erkeğim diye gezmesincilere takıldım ben.
Boyum 1.77, yaşım 30. 3 şirket sahibiyim, yabancı ortaklıklarım var. Aracım Mercedes E serisi Coupe, istesem yarın gidip Porsche 911 turbo falan da alabilirim de şimdilik gerek yok. Bahsettiklerim de miras, piyango falan değil tamamen kendi başarılarım sonucudur. Dışarıda gördüklerimden yola çıkarsak çoğunuz en fazla aracımın kapısını açan vale ya da iş yerimdeki ofis boy olabilirsiniz. Gerçi çoğunuzu çaycı bile yapmam iş yerimde de maksimum olabilecek ihtimalden bahsediyorum. Velhasıl hiçbir vasfınız olmayıp sırf 5-10 cm uzunsunuz diye ortamlarda çok da şey etmeyin, gerçek hayatta 1.60’lık adam bile öyle bir ezer ki gider ağlayarak perde asarsınız evde |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 14 Temmuz 2016; 9:11:26 > |
|
|
|
|
|
|