Şimdi Ara

1.80 altı Gano ile yatay geçiş olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben liseden 2016 yılında mezun oldum.Otomotiv mühendisliği istiyordum.3000 kişi sıralamayla OBP'ninde düşük olmasıyla hep sınırda kaldım.DGS ile otomotiv mühendisliğine geçerim diyerek 2018'de en yüksek puandaki devlet üniversitesi Uludağ Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi programını ilk sıraya yazarak kazandım.Fakat işler iyi gitmedi.Kaldığım yurtlarda rahat edemedim.2 si de vakıftı.Birincisi iyiydi fakat üniversiteye çok uzaktı.İkincisi yakındı fakat siyasi ayağı vardı.Derste çalışamadım.Üniversiteye ısınamadım.Ganom sınıfı geçmeme yetmiyor.Uludağ Üniversitesinin yaz okuluna gideceğim.Bugün ön kayıtlar son.Fakat ben bu programı kendi memleketimde Denizli'de Pamukkale Üniversitesin'de okumak istiyorum.Ganom sınıfı geçmeme yetmiyorken geçen sene aldığım YKS puanımla Pamukkale Üniversitesin'de 1.sınıftan başlama imkanım var mıdır? veya Uludağ Üniversitesi'nin yaz okuluna gidip Gano'mu sınıfı geçeçek kadar yükseltip Pamukkale Üniversitesi'ne geçip 2.sınıftan başlayabilir miyim? Sabah Pamukkale Üniversitesini arayıp soracağım fakat buradan da fikir edineyim dedim.

• alttan dersinin kalmaması lazım geçiş için, yks puanınla da ikinci tercihi yapamazsın, tekrar sınava girmen lazım tercih yapabilmen için
  • Buraya konu açtıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Teknik bilimleri aradım; merkezi yerleştirme puanıyla geçilir dediler.Bizzat gidip soracağım da kesinleşsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbsk E kullanıcısına yanıt
    Buraya konu açtıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Teknik bilimleri aradım; merkezi yerleştirme puanıyla geçilir dediler.Bizzat gidip soracağım da kesinleşsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.