Suriye’nin özgürlüğüne kavuşmasından ÖNCE “Gönüllü, güvenli, onurlu ve düzenli” olarak ülkemizden geri dönüş yapan Suriyelilerin sayısı: 06.12.2024 tarihinde 310 Suriyeli 07.12.2024 tarihinde 176 Suriyeli 08.12.2024 tarihinde 240 Suriyeli Suriye’nin özgürlüğüne kavuşmasından SONRA “Gönüllü, güvenli, onurlu ve düzenli” olarak ülkemizden geri dönüş yapan Suriyelilerin sayısı: 09.12.2024 tarihinde 1.259 Suriyeli 10.12.2024 tarihinde 1.669 Suriyeli 11.12.2024 tarihinde 1.293 Suriyeli 12.12.2024 tarihinde 1.553 Suriyeli 13.12.2024 tarihinde 1.847 Suriyeli Göç yönetimini; insan hak ve hürriyetlerine saygılı, medeniyet değerlerimize bağlı, kamu düzeni ve güvenliğinden taviz vermeyen bir anlayışla yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğiz. sabah Bakan Yerlikaya TBMM'de açıkladı: İşte gün gün ülkesine dönen Suriyeli sayısı https://www.sabah.com.tr/gundem/2024/12/14/bakan-yerlikaya-tbmmde-acikadi-iste-gun-gun-ulkesine-donen-suriyeli-sayisi< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 15 Aralık 2024; 1:3:47 > |
1.847 Suriyeli ülkesine gönüllü geri dönüş yaptı! Ali Yerlikaya müjdeyi verdi
-
-
Ben Suri olsam dönerdim, ne güzel devlet bedavadan arsa marsa verir belki. surilerde cidden akıl yok.
-
hangi otorite verecek ki? htş dünyada terör örgütü olarak tanınıyor, bölgenin güvenliği veya stabilitesi yok henüz
hatta israil sadece bugün 100'e yakın saldırı ve bombalama yapmış
-
Hiç yoktan iyi 4-5 günde 7621 kişi gitmiş. ( Bunların çoğu erkek ve yakında eşlerini çocuklarınıda yanlarına alırsalar bu sayı katlanarak artaracaktır. )
Ülkede nasıl bir muhalefet varsa aman Suriyeliler gider buradan AKP'ye artı yazar diye nasılda dertleniyorlar şaka gibi ya :D Aynı konuyu 2-3 kişi açıyor koştur koştur.
Muhalif medya öyle bir karamsarlık kötümserlik pompalıyorki sakın gitmeyin diyecekler utanmasalar.
Aman gitmeyin HTŞ TERÖR ÖRGÜTÜ aman herkesi keserler aman gitmeyin Suriye 4 e 5 e bölüncek aman gitmeyin şeriat olacak orada aman gitmeyin güvenlik yok elektirik yok su yok ölürsünüz algısı pompalanıyor adamlara daha çok gidip ülkeniz için çalışın demek yerine...
-
Türkiye'de Muhalefet tam olarak bu işte...
-
Geriye milyonlar kaldı desenize.
Peki Geri giden 50-60milyar dolarımız gelicek mi?
Elliki bunları sorgulayabilseydi ülke refaha kavuşmuştu. -
Ordaki zeytin agaclari ve fabrikalardaki makinalarla imfye borc verecek kadar zenginlesecez.bakir kablolara daha girmedim..
-
İsrail 9 milyon nüfusuyla, Suriye’nin tamamını alsa da elde tutamaz. Şimdilik istikrarsız ve yönetebileceği bir yönetim işlerine gelir. İsrail nüfusunu arttırana kadar bu bölgeyi rölantiye alacak muhtemelen. -
İşte ne yapsalar ne söyleseler dalga bile geçseler destek gördükleri bir kitle var karşılarında ne yapsınlar
-
yine tamamen alakasız bir şekilde muhaliflik diyorsun
asıl ülkede nasıl bir iktidar varsa suriyeliler sanki gidiyormuş algısı yapacak durumuna düşmüşler
hiçbir şekilde konuya ekstra bir mesaj eklemedim, bizzat ali yerlikaya'nın tweetini ve sabah gazetesinden haberi attım o kadar :D
tabi sen işin bu olduğu için konuyu buraya getirmek zorundasın, seni de anlıyorum.
muhaliflik yapacak olsam şunları söylerim:
100+ milyar dolar para çöp olmuş, enflasyon ve kuru zaten artık söylemiyorum, sağlık çökmüş ve demografik yapımız mahvolmuş, çocuklarımızın geleceği birçok açıdan sabote edilmiş ve yeni doğan çocuklarımız çetelerle öldürülür hale gelmiş
-
İsrail ne yapacak çoğunluğu Müslüman ARap olan 25-30 milyon nufuslu ülkeyi. Dertsiz başlarına dertten başka bir şey olmaz işgal.
Adamın hedefi Golan tepelerini alıp önünde tampom bir devletçik kurmak. ( Dürzilere bir devlet kurdurup Suriye ile sıfır muhattaplık sağlayabilir. Golan tepeleri sayesinde düşman hattınıda önde karşılar yüksekten alçağı vurmak her zaman daha kolay ve iyidir.
Üstüne adamların bütün askeri tesislerini alt ve üst yapılarını vurdu en az 30-40 sene belini doğrultamaz Suriye diye bakıyorlar... Kendi sınır güvenliği ve gelecek içi çok iyi adımlar atıyor İsraill ne kadar sevmesemde adamlar düşman eksiltiyor etrafından sürekli.
-
Bak bunları sayıyor sayıyor sayıyor ama muhalefet çıkıyor BOŞ YAPIYOR HALEN DAHA.
Yaa muhalif kanal izlemiyon mu sen 1 haftadır HTŞ TERÖR ÖRGÜTÜ yok Suriye Afganistan olacak algısı dönüyor. Yaa Suriye düzelecek gibi desene Hadi Suriyelieri hep birlikte gönderelim desene Muhalefetsin sen ama yokk Suriye daha karışık gidilmez diyorlar.
Sizde hiç yoktan 7500-8000 kişi gitmiş son 5 günde onu bile eleştirmeye çalışıyorsunuz. Bu kadar da olmayın.
Merak etmeyin Suriyeliler gidince hepimize artı yazacak sadece AKP'ye artı yazmaz seçim kazanılmaz sadece buradan bunu karalamaya çalışmayın ülke çıkarı diye bakın azcık.
-
Aynı şekilde düşünüyorum. Fakat Gazze’yi işgal etmeye devam edecektir İsrail maalesef. Irak vardı örneğin. Saddam vardı devirdiler. Irak konuşan var mı hiç? Yok. Neden? Irak’ı işgal edecek bombası olsa da elde tutacak nüfusu, insan kaynağı yok İsrail’in. Bu olmayınca da yapacağı bir şey yok. Nüfusunu arttırmaya yoğunlaşacak İsrail. Bizde keşke buna yoğunlaşabilsekte İsrail’in yada diğer ülkelerin çocuklu ailelere yaptığı sosyal nakti yardımları vatandaşlarımıza sunabilsek. Şahsen uyandırmaya çalışıyorum ülkemi bu konuda. Günlük öne çıkarmaya çalışıyorum bu konuları. Giderek yaşlanıyoruz. Doğum oranlarımız felaket seviyede kötü. Ailelere çocuk yardımları destekleri nakti yardımlar paketi hazırlamamız lazım en kısa sürede ki yaşlanmaktan kurtulabilelim, genç nüfusumuz kaybolmasın. Yaşlılarla savaş kazanılmaz sahada.. Bunun birde ekonomi kısmı var. Çalışacak insan kalmayınca (ortalama yaş 40 ve üzeri olunca) emeklilerin maaşı da ödenemez duruma gelecek. Bu konuda birşeyler yapmalıyız. Zina örneğin yasaklanmalı evli çiftlerden başlayarak. Toplumumuzun en küçük yapı taşı olan Ailelerimizde güven ortamı tesis edilmeli..
-
E çok az bu. -
Ganimet cultur
Or
Kilic right..
-
Büyük başarı 1.847 kişi
-
Muhtemelen daha fazla sayıda Suri bebek doğmuştur hastanelerde -
Hemen dönüş olmaz. Zaman içerisinde olabilir.
Önce bir duruma bakarlar.
Ekonomi yok, alt yapı yok, temiz su yok, elektrik bile sınırlı saatlerde varmış.
-
Direksiyonunda terörist olan araba yoldan çıkar… -
Noel kutlamaya gidenlerdir, dönerken yanlarına akrabakarını da alırlar daha kalabalık gelirler..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geriye milyonlar kaldı desenize.
Peki Geri giden 50-60milyar dolarımız gelicek mi? Elliki bunları sorgulayabilseydi ülke refaha kavuşmuştu. |
Benzer içerikler
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- yılmaz argüden mason
- gerçek atatürk fotoğrafları
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- telefon iade edilir mi
- byd yeni modelleri
- togg fiyat listesi 2024
- yurtdışından telefon getirmek
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X