Şimdi Ara

1.9 DTI Meganı Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/bayandan_full_emsalsiz_megane_sedan_1_9_dti_aile_araci-49WQQaXQQ23500747WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar bu aracın vergisinin yüksek olması haricinde sizce nasıldır ?

aynı motora sahip 98 model kango ile geçen gün 4 kişi 40 tl yakıt ile 250 km civarı yol yaptık, bende çok şaşırdım,yakıt konusunda bayağı cimri gibi, sizce alınır mı 1.9 DTI megane lar?

saygılar

• Temiz gözüküyor. Aile arabasıdır. Satarken zorluk çıkaracağını zannetmiyorum. Bu parayada bu arabanın özelliklerinde bulmak zor.
  • alırsın ama elinde kalır yani ben olsam almam 1.6 benzin+lpg varken 1.9 eski sistem dizeli almam.
  • Araba çok temiz gözüküyor hani genel bir yalan olan" bayandan " ibaresi doğru olmasa bile alırken baktırırsın, fiyatıda iyi ve ilerde atmak istersen o kadar zorlamaz seni, ilanı koyup 1 hafta içinde satarsın bence.
  • Dostum 8 yaşında galeride satılan DİZEL aracın 80 binde olacağına inanıyorsan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 9 Nisan 2010; 16:21:39 >
  • 100bınden sonra cıddı cıddı masraf acar bi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

100bınden sonra cıddı cıddı masraf acar bi düşün

1.9 dtı motorlar sorun lu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam bütün özellikler işaretlemiş bu arada ful+ful demiş rte ful olanı değil rxt ful olanı benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

adam bütün özellikler işaretlemiş bu arada ful+ful demiş rte ful olanı değil rxt ful olanı benim bildiğim

onun gözünde full demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

Bende aynı model vardı,turbo sorunu yaşamıştım.
  • Aracın incelemesini bak bul arabanın 1.6 lardan daha kötü bir frene sahip oldugu yazıyordu.50 Metre diyordu yanlış hatırlamıyorsam.(100 km/sa)

Bende aracı sürmüş biri olarak ne alırsan al o megane dan alma diyorum,ama benim sürdügüm megane bitik oldugundan böyle yorumlar yapıyor olabilirim.Kendi sürdügüm araç için söylüyorum kesinlikle incelemesinde de belirtildigi gibi frenleri berbat,performans olarak bitik bir araç 1. vitesi redlına da degiştiriyordum rampada araba 2'de çıkmıyordu.

Kısacası git 1.6 al tüp taktır mis gibi bin,macera arama
  • Bizde eskiden vardı bayağı cimri kendisi şehirdışında 4.2 ortalama yakaladığımızı bilirirm performansı yeterlidir otobanda 200-210 ibrede bir kac kere gorduk..Sürüşe gelirsek biraz motor sesi alır konforludur yuksek hızlarda savrulma yasanabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Aracın incelemesini bak bul arabanın 1.6 lardan daha kötü bir frene sahip oldugu yazıyordu.50 Metre diyordu yanlış hatırlamıyorsam.(100 km/sa)

Bende aracı sürmüş biri olarak ne alırsan al o megane dan alma diyorum,ama benim sürdügüm megane bitik oldugundan böyle yorumlar yapıyor olabilirim.Kendi sürdügüm araç için söylüyorum kesinlikle incelemesinde de belirtildigi gibi frenleri berbat,performans olarak bitik bir araç 1. vitesi redlına da degiştiriyordum rampada araba 2'de çıkmıyordu.

Kısacası git 1.6 al tüp taktır mis gibi bin,macera arama

teşekkürler bilgiler için

• quote:

quote:

evet kardeş aynen öyle megane ve europa 19 lardakı 1,9 dizellerde sorun var 100binden sonra ciddi masraflar açar başına

ben kullandım 2,0motorunu bu arabanın 2000yılındaydı sanırım 1998 vardı ozaman yol tutuşu kötü bu aracın bana öyle geldi

corollayla gitmiştim bide memlekete corolla daha ıyı idi yumurta kasa .

sonra şimdi hep berlıngomla gıdıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 9 Nisan 2010; 21:56:25 >
  • en güzel tercih 1.6+lpg diğer arkadaşlarında önerdiği gibi eski motor teknolojisi var üstünde
  • quote:

quote:

quote:

evet kardeş aynen öyle megane ve europa 19 lardakı 1,9 dizellerde sorun var 100binden sonra ciddi masraflar açar başına

ben kullandım 2,0motorunu bu arabanın 2000yılındaydı sanırım 1998 vardı ozaman yol tutuşu kötü bu aracın bana öyle geldi

corollayla gitmiştim bide memlekete corolla daha ıyı idi yumurta kasa .

sonra şimdi hep berlıngomla gıdıyorum zaten

100binden sonra sorun mu acıyor bizimkini bir akrabamıza sattık araba 280 bin oldu daha ciddi bir sorunla karsılasmadık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.