Şimdi Ara

Corolla 1.4 VVTI'yi nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2000-2001 Toyota Corolla'lar nasıl arabalardır.
    112 bin km'de BRC sıralı LPG kitli. Metalik gri.
    Çift farlı olanlardan almak üzereyim.
    Arkadaşa ne fiyat teklif etmeliyim?

Bu arabalar nasıldır?
    Eksi ve artıları nelerdir?

Teşekkürler

• Almışken 1.6 sını alın,satarken kolay olur.

Zaten 1.4 ile 1.6 nın vergisi aynı.Yakıt sarfiyatı bakımından da pek fark etmez

Alacağınız aracı toyota yetkili servisinde kontrolden geçirtin,öyle alın
  • Motorda yağ yakma olayı olup olmadığına mutlaka baktırın. keçeyle ilgili bi sorun vardı sanırım çoğu garantiden değiştirildiği halde size sorunlu birisi denk gelmesin.
  • 1,4 VVTI motorun performans olarak 1.6'ya çok yakın bir performans sergilediğini duymuştum... ama bizim milletimiz "piyasa" delisidir. yani bir aracı piyasası yok diye bi kalemde siler atarlar... bence 1,6 vvti almanız satarken rahat etmeniz açısından yerinde olacaktır ama nihai karar sizin tabii...
  • 1.4 OLMASI KULLANIRKEN PROBLEM OLMAZ . 1.4 OLDUĞUNU ANLAMAZSIN BİLE
    AMA SATARKEN MİLLET BURUN KIVIRIR. ÇEKMİYO FİLAN HESAPLARI.. (HALBUKİ 1.4 VVTİ MOTOR 98BG GÜÇ ÜRETİR . ZATEN OPELİN FOCUSUN 1.6 LARI 100 BG . ONLAR ÇEKİYOR DA 1.4 COROLLA MI ÇEKMEYECEK?)

BENDE 1.6 VAR MEMNUNUM TEK PROBLEMİ YAĞ EKSİLTMESİ..
    1.4 DE İŞİNİ HAYLİ GÖRÜR.
  • BENDE DE 1.4 VAR ALIRKEN BAZILARI 1.6 al falan demişlerdi dinlememiştim iyikide dinlememişim 1.6 da 15 inç cant var bizimkinde 14 yani bg düşüklüğünü tekerlekten bir miktar kurtarıyorsunuz çok memnunum bir dahaki sefer 1.33 ü bile düşünebilirim
  • çarşıda görmüştüm kaldırıma çıkamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    1.2 TDİ motoru Nasıl bilirsiniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: velvolvil

Motorda yağ yakma olayı olup olmadığına mutlaka baktırın. keçeyle ilgili bi sorun vardı sanırım çoğu garantiden değiştirildiği halde size sorunlu birisi denk gelmesin.

Motoru övülen corolla nasıl yağ yakar?Normal km li olduğu halde de yağ yakma olayı oluyor mu?Kusura bakmayın corolla hakkında çok bilgim yok öğrenmek istemem nedeniyle yazıyorum.
  • 2001-2002 modellerde yağ yakma kronik deniyor
  • 1.4 ile1.6 arasında çok fazla güç farkı yok 10 yıldır kullanıyorum 1.4 vvti arabamdan memnunum ama yağ eksiltiyor oda çok problem değil

• Orijinalden alıntı: velvolvil

Motorda yağ yakma olayı olup olmadığına mutlaka baktırın. keçeyle ilgili bi sorun vardı sanırım çoğu garantiden değiştirildiği halde size sorunlu birisi denk gelmesin.

Motoru övülen corolla nasıl yağ yakar?Normal km li olduğu halde de yağ yakma olayı oluyor mu?Kusura bakmayın corolla hakkında çok bilgim yok öğrenmek istemem nedeniyle yazıyorum.

gerçekten toyotanın motor sorunsuzluğu nerde kaldı...
    topic eskiymiş ama olsun..
    corollacılara sorulur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.